Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Μπελεβώνης:«Στόχος η άνοδος»

Οι δηλώσεις του διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναιτωλικού στον ΗΧΩ Δράμας

Για την επικείμενη υποδοχή στη Δόξα Δράμας: Θα υποδεχτούμε τη Δόξα όπως κάνουμε με όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα αυτές που είναι φιλικες και ιστορικές. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς να φιλοξενήσουμς τη Δόξα.

Για την απόφαση του Παναιτωλικού να παραχωρήσει και το γήπεδό του στη Δόξα για να προπονηθεί: Η φιλοσοφία αυτή ισχύει στον Παναιτωλικό από τότε που ανέλαβε ο Φώτης Κωστούλας. Το θεωρούμε λογικό και αυτονόητο, είναι υποχρέωση για εμάς. Σιγά-σιγά κι άλλες ομάδες αλλάζουν δρόμο κι ακολουθούν το παράδειγμά μας. Ομάδες σαν τον Παναιτωλικό και τη Δόξα, πρέπει να κρατούν σταθερές τις αρχές τους.

Για τον μεγάλο στόχο του Παναιτωλικού: Εμείς αυτό που θέλουμε φέτος, είναι η άνοδος. Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Τα περισσότερα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Δεν είναι εύκολη κατηγορία, θέλει προσπάθεια και διάρκεια. Φέτος είμαστε καλύτεροι από προηγούμενες χρονιές. Πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.