Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ανδράλας: Είμαστε το φαβορί του ντέρμπι

«Θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί του αγώνα, αρκεί να το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να το δούμε σαν όλα τα άλλα ματς. Αν εμείς αποδώσουμε αυτά που μπορούμε πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Χρειάζεται να έχουμε νοοτροπία νικητή, να δείξουμε αποφασιστικότητα και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα στο χορτάρι».

Στην συνέχεια ο εν λόγω ποδοσφαιριστής σχολίασε και την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέροντας τα εξής:
«Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Έχουμε την καλύτερη επίθεση και γενικά είμαστε ικανοποιημένοι άπαντες από την εικόνα της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια. Τα αποτελέσματα από την καλή προετοιμασία που έχουμε κάνει φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει όμως η σκληρή δουλειά να συνεχιστεί προκειμένου στο τέλος οι κόποι μας να ανταμειφθούν που φυσικά δεν είναι τίποτα άλλο από την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.