Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

«Κλείστε στόματα»Κάντε Μήνυση στην ΠΑΕ Κέρκυρας
Άμεσα η Διοίκηση της ομάδας να κινηθεί νομικά εις βάρος της ΠΑΕ Κέρκυρας για βαριά αμέλεια σε πρόκληση σωματική βλάβης ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, διότι σκόπιμα είχαν, έχουν και θα έχουν κατεστραμμένο αγωνιστικό χώρο αδιαφορώντας για την σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων αθλητών.
Επιπλέον, η Διοίκηση να κινηθεί κατά πάσας υπεύθυνης Αρχής για την αποζημίωση της ομάδας τόσο για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Μαρινάκη, όσο και για τις οικονομικές απώλειες που προκύπτουν από την υποβάθμιση στον βαθμολογικό πίνακα (εισιτήρια επόμενου αγώνα, τηλεοπτικά δικαιώματα κ.α.), διότι αυτές ήρθαν με τρόπο που είναι εκτός του ποδοσφαιρικού πλαισίου και ανάγονται σε άλλο άθλημα, όπως το Ράγκπι, ή κάποιο άλλο.. που έπαιζαν οι Ίνκας με κομμένα κεφάλια σε σάκους.

Τέλος, να κατατεθεί αίτημα προς το πειθαρχικό συμβούλιο της superleague είτε για την τιμωρία και τον μηδενισμό της ΠΑΕ Κέρκυρας, είτε την επανάληψη του αγώνα σε γήπεδο ποδοσφαίρου (σε κάθε περίπτωση την απαγόρευση διεξαγωγής αγώνων  σε κατεστραμμένους χλοοτάπητες), λόγω της σκόπιμης χρήσης αθέμιτων μεθόδων και πρακτικών σε βάρος μας.
            Αν θέλουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά!
Το παράδειγμα της Κολωνίας
Θέλω να περιγράψω την περίπτωση της Κολωνίας. Φέτος, όσοι παρακολουθούν bundesliga γνωρίζουν ότι η ομάδα της Κολωνίας κινδυνεύει με υποβιβασμό. Όμως, η ίδια ομάδα, που σχεδόν σίγουρα θα υποβιβαστεί, αγωνίζεται και στο Europa league
Σας προκαλώ λοιπόν να παρακολουθήσετε τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται… Η ομάδα μπαίνει στο γήπεδο για να παίξει ποδόσφαιρο, ενώ το στυλ της είναι να παίζει ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ για να βάλλει πρώτη γκολ. Δεν τους περνά από το μυαλό να κάνουν καθυστέρηση (καλά, ίσως από το 70’ και έπειτα και αυτό υπό συνθήκη)!
Ο κόσμος της δε, είναι απίστευτα ένθερμος (πάει Κέρκυρα και μετά από ήττα, που λέει ο λόγος….). Το γήπεδο είναι πάντοτε γεμάτο και όλοι μαζί τραγουδούν ασταμάτητα.
Εννοείται πως υποστηρίζουν όλες τις προσπάθειες των παικτών, ακόμη και τις αποτυχημένες (έχουν έναν «Κλέσιο» μπροστά, που δεν σκοράρει ούτε στην προπόνηση).
Α, δεν σας ανέφερα ότι η Κολωνία φέτος δεν έχει νίκη. Έχει δύο (2) ισοπαλίες και εννιά (9) καλές εμφανίσεις. Χάνει στις λεπτομέρειες... με ποδόσφαιρο κατοχής. Δεν αλλάζουν το στυλ τους, ενώ οι αγώνες είναι όλοι στο 50-50 για την νίκη και την ήττα: συναρπαστικοί και θεαματικοί!
Όλα τα γήπεδα είναι χαλιά γρασιδιού, ντρέπεσαι μην τα λερώσεις!!!!
Η ευθύνη
Ναι φίλοι Παναιτωλικοί, τα αποτελέσματα δεν ήρθαν. Χάσαμε από κομποτιακό και από ομάδα του Βοσνιάδη (να μου το ‘λεγες πριν, θα γέλαγα για μέρες).  
Ποιος φταίει; Η ευθύνη είναι του προπονητή.
Αυτός επιλέγει την διάταξη μέσα στο γήπεδο, τους ρόλους ανά θέση, τις στρατηγικές, τις τακτικές, την προπόνηση και φυσικά τα πρόσωπα!
Αυτός αποφασίζει και έκανε τις επιλογές του.  
Βεβαίως και η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο!
κ. Χάβο, μόνο μαζί σου!  
Οι παίκτες πρέπει να χτίσουν χαρακτήρα είπες. Αυτό με πείραξε. Θα το γράψω: «Το ίδιο και εσείς κ. Χάβο».
Η ομάδα, σύσσωμη, οφείλει να ανδρωθεί μέσα από το στυλ παιχνιδιού που αγαπάς και αγαπάμε όλοι στην πόλη μας». Ξεκίνησες κάτι όμορφο. Έβαλες υψηλούς στόχους. Αγκάλιασε τα λάθη σου, σαν να ήταν παιδιά σου. Φρόντισε να τοποθετείς οριακά μεν αλλά συνεχώς ψηλότερα τον πήχη. Συνέχισε και είμαστε μαζί σου.
Δεν είναι κακό το “mea culpa”.
Κανένας δεν αμφισβητεί τις δυνατότητές σου. Δεν έχεις πίεση. Έχεις την αμέριστη στήριξη όλων μας. Όλοι σε θέλουν. Κυνήγησε τους στόχους σου. Φτιάξε ομάδα και εμείς εκεί δίπλα σου!
Ρωτώ παντού, όλοι το λένε και το εκφράζουν παντοιοτρόπως:
μόνο μαζί σου θα αγγίξουμε το όνειρο της Ευρωπαϊκής βραδιάς.
Και το πιστεύω (το όνειρο…), διότι όλοι οι αντίπαλοι είναι αγωνιστικά ανισόρροποι. Μπορούμε. Πρέπει κάθε παιχνίδι μας να είναι και ένας τελικός. Εννοώ, πάνω στους στόχους που έχει θέσει ο προπονητής.
Το γκολ θα έρθει αν ηρεμήσουμε (κύριε Μπάμπη implicit learning…)!
Μόνο για προπονητές
Στην διδασκαλία της κινητική συμπεριφοράς και στη καθοδήγηση του ποδοσφαίρου η ΜΑΘΗΣΗ και η ΑΠΟΔΟΣΗ είναι δύο διαφορετικές έννοιες. Δεν θα το αναλύσω περισσότερο, σας προκαλώ να ψάξετε. Σε ερωτήσεις απαντώ…
Τι είδαμε το Σαββάτο στην Κέρκυρα: Επιλέξαμε παιχνίδι κατοχής σε κακό αγωνιστικό χώρο. Αν εξαιρέσουμε την δυναμική μας είσοδο (εξαιρετική στρατηγική κίνηση), όσο προχωρούσε ο αγώνας δεν μας έβγαινε. Η ομάδα είχε αγωνιστικό σχέδιο, αλλά.. Στην συνέχεια ήρθαν και τα σημάδια: το ατού τους, οι πολύ γρήγοροι ακραίοι εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική μας ανισορροπία και δημιούργησαν ευκαιρίες. Και ρωτάω: Αφήνω χώρο στην πλάτη των τελευταίων αμυντικών; Επιτρέπω τα πολλά 1vs1 με τους παίκτες ατού τους;
Στην Ν. Σμύρνη η ομάδα δεν το έκανε αυτό, είχε διαφορετικό προσανατολισμό…
Ο Coach επέλεξε να παίξει ολόκληρο αγώνα στο 50-50 στην άμυνά μας, αδιαφορώντας για την κόπωση του υπερήλικα Μόρα και την κόπωση του νεαρού Μιχάι. Άφησε χώρο στην πλάτη των αμυντικών μας και είδαμε μπόλικες προσωπικές μονομαχίες πάνω στο μοναδικό ατού των αντιπάλων, τα γρήγορα εξτρέμ..    
Γιατί το έκανε αυτό;
Προφανώς και πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών, έχει θέσει υψηλούς στόχους για αυτούς και τους κυνηγά σε συμφωνία μαζί τους.
Η αλήθεια είναι ότι η μάθηση ενός αγωνιστικού ζητήματος, δεν χρειάζεται να διαρκεί 90’! Θα μπορούσε να υποστηρίξει την προσπάθεια της ομάδας προσαρμόζοντας τον αρχικό σχεδιασμό στο περιβάλλον και στον αντίπαλο. Επιπλέον, θα μπορούσε να διαχειριστεί το παιχνίδι και (λίγο) ως πολιτικός, ειδικά μετά το ατυχές 0-1 εντός έδρας με τον Λεβαδειακό. Δηλαδή, να φθάσουμε στα δύο εντός παιχνίδια ως φόβητρο για τους αντιπάλους, τον κόσμο τρελαμένο και εμείς με ψυχολογία. Δεν χρειαζόταν δηλαδή το τρίποντο, αλλά μια γρήγορη αντίδραση-παρέκκλιση-προσαρμογή.
Βέβαια, μιλάω από την καρέκλα  μου. Και έχω και το καφεδάκι μου δίπλα. Είμαι ωραίος και αλάνθαστος….
Από εδώ και πέρα λοιπόν.
Επειδή είμαστε πολύ συναισθηματικός λαός και επειδή όταν αγαπάμε, τα δίνουμε όλα και για να μην κινδυνέψει η υγεία μας, ούτε η κοινωνική ζωή μας (το έγραψε σε παλαιότερο σχόλιο και κάποιος φίλος Παναιτωλικός) σας προτείνω να υιοθετήσετε την εξής πρόταση μου:
Απλά πάρτε το απόφαση και….. «Κολωνία». Πείτε από μέσα σας, σιωπηρά, «Γήπεδο γιορτή, τραγούδι και η ομάδα όπου πάει να παίζει για το ποδόσφαιρο». Το αποτέλεσμα μπορεί να έρθει, μπορεί και όχι.
Άλλωστε, αν θέλουμε μια μέρα να ξημερώσει και η ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο με ουσία, πρέπει να βρούμε την ουσία στο ποδόσφαιρο….
Ορόσημο
Απλά, η ομάδα να μην χάνει και όλα θα έρθουν.
Μπορούν τα συνδυαστούν η μάθηση και η απόδοση.
Χρειαζόμαστε μικρά θετικά σερί… για να κλείσουν τα βρωμερά στόματα!

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τις απόψεις σας
Ο Coach της Κερκίδας

Υ.Γ.1. Τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις και η κριτική μου δεν χρειάζεται να υιοθετηθεί! Πιστεύω, πως, μόνο μέσα από την καλοπροαίρετη άσκηση κριτικής-συζήτηση και υποστήριξη θέσεων μπορούμε να βελτιώσουμε τις ήδη υπάρχουσες στάσεις.
Υ.Γ.2. Το γράφω ξανά, αυτή η ομάδα είναι ο καλύτερος Παναιτωλικός όλων των εποχών και εύχομαι να συνδυαστεί με πολλά θετικά αποτελέσματα και όχι μόνο με καλές εμφανίσεις!!!!
Υ.Γ.3. Φίλοι Παναιτωλικοί και οι άλλοι που γράφουν στο blogspot μας, αφήστε τα μίση… και πιάστε το τραγούδι.

Υ.Γ.4. Αν κερδίσουμε σας έχω άρθρο με τα στατιστικά των εισιτηρίων μας, των τελευταίων έξι (6) ετών στην Α εθνική….

41 σχόλια:

 1. Είχα γράψει πολύ πριν την ήττα. Στα πανηγύρια ακόμη. Πολα εξαρτώνται απ το χαρακτήρα και την νοοτροπία των παικτών.
  Είναι σε μικρή ηλικία . Ενθουσιάζονται ίσως εύκολα, απογοητεύονται όταν δεν παίζουν.
  Εκεί είναι το πιο δύσκολο κομμάτι.Παιδαγωγος σε επαγγελματία !

  Θεωρώ ότι προχθές κανεις δεν ήταν καλός . Βρέθηκαν σε άσχημη μερα.
  Για μένα δεν είχε σχέση η τακτικη , η διάταξη.
  Τι εννοείς ήταν κουρασμένοι ο Μιχαι και ο Μόρας;

  Έχουμε μέλλον !

  Με εκτίμηση σε όλα τα γραπτά και την αγάπη που έχεις προς την ομάδα.

  Β.Α

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το κακό γήπεδο κουράζει περισσότερο. Σε ένα παιχνίδι με πολλές προσωπικές μονομαχίες ο χρόνος είναι κρίσιμος παράγοντας (βάλε και τον χρόνο από μονομαχία σε μονομαχία...-διάλειμμα). Οι πιθανότητες να κάνουμε το λάθος εμείς, ήταν εις βάρος μας, διότι παίζαμε χωρίς κάλυψη. Έγινε!
   Αν το γήπεδο ήταν διαφορετικό, δεν θα ανέφερα καθόλου το ζήτημα της κόπωσης. Ο Μόρας ανεβαίνει αγώνα με τον αγώνα και ο μικρός "χτίζει" την απόδοσή του (διαχείριση δυνάμεων, ωρίμανση κ.λπ.)
   Αντίστοιχο παράδειγμα μπορεί να δοθεί γιαπαιχνίδι με βροχή και λάσπη: Ποια ομάδα θα κουραστεί περισσότερο ή πιο γρήγορα, αυτή που περιμένει, ή αυτή που τρέχει για το γκολ;

   Ο Coach της Κερκίδας

   Διαγραφή
 2. Δ-Α-Σ-Κ-Α-Λ-Ο-Σ!!!
  Αυτο μονο για τωρσ.
  Τα υπολοιπα μολις διαβασω ξανα και ξανα το αρθρο σου.
  Συνεχισε ετσι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι ακριβως σε συνταραξε απο την διδασκαλια του;Για πες μου και εμενα γιατι εγω αυτα που διαβασα μου δινουν την εντυπωση ανουσιας φλυαριας.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25 Οκτωβρίου 2017 - 4:12 μ.μ.Χαφιε, ανωνυμε φασιστακο του πληκτρολογιου, το να εχει καποιος μια αποψη που δεν συμφωνει με την δικη σου δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να την εκφραση.Απο εκει και περα ο chantzopoulousquare εχει την αποψη του και την εκφραζει εστω και με αυτο τον τροπο επωνυμα, ενω εσει μια ζωη τυφλοφιδο ησουν εισαι και μεσα στην τυφλωση σου θα κινησαι.G.D.

   Διαγραφή
  3. 4:12, 4:19 κ.λπ. ΤΡΟΛ

   Διαγραφή
  4. G.D.Γράψε για καμμιά μεταγραφή να γελάσουμε.

   Διαγραφή
 3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΦΙΛΕ Coatc ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΩΣ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ.ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΟΜΩΣ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ.Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ΄΄ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ΄΄ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΤΙ ΓΙΑ΄΄ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΑΒΟΣ΄΄.ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΙ-ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ? ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΜΗΠΩΣ΄΄ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ΄΄?ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!-ΓΑΛΛΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν διαφωνούμε, αντιθέτως! Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές.
   Όμως, επειδή το ποδόσφαιρο έχει το χαρακτηριστικό να είναι απρόβλεπτο ακόμη και στις ίδιες συνθήκες, δηλαδή η μπάλα είναι πάντα προσβάσιμη (δεν την κρατά κανένας στα χέρια του), ο ίδιος αντίπαλος έχει διαφορετική συμπεριφορά στις ίδιες συνθήκες και το πιο σημαντικό έχει αγωνιστικό σχέδιο και η άλλη ομάδα, καθιστά τον ρόλο του προπονητή εξαιρετικά σημαντικό σε συγκεκριμένα ζητήματα.
   Πόσο μάλλον αν βάλουμε και αστάθμητους παράγοντες, όπως το γήπεδο, ο αέρας, η βροχή (ο διαιτητής... κ.ά)
   Η απειρία των παικτών υποστηρίζεται από τακτικά εργαλεία.

   Ο Coach της Κερκίδας

   Διαγραφή
 4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΦΙΛΕ Coach ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΩΣ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ.ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΟΜΩΣ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ.Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ΄΄ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ΄΄ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΤΙ ΓΙΑ΄΄ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΑΒΟΣ΄΄.ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΙ-ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ? ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΜΗΠΩΣ΄΄ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ΄΄?ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!-ΓΑΛΛΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Θα γράψω κάτι εδώ ως απάντηση στον Iq ραδίκι γιατί γράφονται συχνά ανακρίβειες οι οποίες δεν απαντώνται και δημιουργούνται εντυπώσεις. Λοιπόν την περίοδο 2014-'15 η ομάδα ήταν τελευταία φορά στην 5η θέση μετά την 25η αγωνιστική. Μετά έπεσε παρακάτω. Στις 9 τελευταίες αγωνιστικές σε 4 εκτός έδρας παιχνίδια είχαμε 3 ήττες και 1 ισοπαλία, ενώ σε 5 εντός έδρας είχαμε 2 ήττες και 3 νίκες με τις 3 νίκες να σημειώνονται στις 4 τελευταίες αγωνιστικές. Οι ήττες από Λεβαδειακό και Κέρκυρα σημειώθηκαν νωρίτερα. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι στο παιχνίδι με την Κέρκυρα μας ακύρωσαν πεντακάθαρο γκολ. Επίσης και οι 2 αυτές ομάδες αν δεν έπαιρναν αυτό το παιχνίδι θα τερμάτιζαν κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού ασχέτως που τελικά την Κέρκυρα την έριξαν για άλλο λόγο. Με άλλα λόγια είχαν και αυτοί πολύ ισχυρό κίνητρο να δώσουν τον υπερπαντων αγώνα... Όλα αυτά δεν συνιστούν σε καμία περίπτωση ότι θέλαμε σε 5-6 αγώνες μια νίκη και οι άχρηστοι δεν την πετύχαμε. Το ύποπτο παρασκήνιο δεν μπορώ να το αποκλείσω 100 τις 100 αλλά η αδικία στο παιχνίδι με την Κέρκυρα δεν φανερώνει στήσιμο από την πλευρά μας. Αυτά.

  ODYSSEAS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Φίλε coach ένα μόνο . Τα υπόλοιπα αργότερα. Χάβος δεν μπορεί. Έχει παίχτες καλούς όπως ισχυρίζεται κι ο ίδιος. Την ομάδα όμως την έχει στον πάτο. Την έχει από Πέρισυ της έκανε προετοιμασία κι ακόμα δεν μπορεί να την δέσει. Δεν μπόρεσε να την βγάλει Ευρώπη όταν ήταν 4η με παιχταράδες και άμυνα γιατί να μπορέσει τώρα; Δεν το βλέπω γιατί μεσοεπιθετικά είμαστε καλά αλλά πίσω δεν ... Το μόνο που μπορεί να κάνει πίσω είναι να τους κάνει ομάδα. Αλλά αν μπορούσε θα τόχχε κάνει από Πέρισυ ακόμα Θές κι άλλα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δύο παραμέτρους να φέρουμε στην συζήτησή μας:
   1. Η αγάπη που έχει ο Χάβος για την ομάδα (δέθηκε!),
   2. η πίεση που νιώθουν οι Έλληνες προπονητές.
   Αυτοί οι δύο παράμετροι οδηγούν στη λάθος συμπεριφορά να γίνονται οι προπονητές οπαδοί... Ενώ θα έπρεπε να είναι σε απόλυτη ηρεμία (όσο γίνεται) και αυτό διότι πρέπει να λάβουν αποφάσεις.
   Θέλει δυνατό χαρακτήρα και καλή προετοιμασία!
   Να σου θυμίσω τότε που τον απέβαλλαν και κρεμιόταν στα κάγκελα...
   Δεν είναι ότι δεν ξέρει την "μπάλα" λοιπόν, αλλά είναι που ο βαθμός διέγερσης και εγρήγορσης επηρεάζει την λήψη αποφάσεων σύμφωνα με την αρχή του ανεστραμμένου U...

   Να ηρεμήσει, να δει τους στόχους του ξανά, να αναλύσει τα λάθη του και το ποδόσφαιρο το ξέρει (και από την καλή και από την ανάποδη).

   Μόνο με Χάβο γιατί αγαπά ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ και τον νοιάζει

   Ο Coach της Κερκίδας

   Διαγραφή
 7. ODYSSEAS, φιλτατε σε καμια μα καμια περιπτωση στο κειμενο μου δεν αφησα υπονοουμενο για "στησιμο" οπως γραφεις.Μακρια απο μενα τετοια λογικη.Δεν ειμαι πονηριδης του καφενειου.Απλα περιεγραψα δυο γεγονοτα χωρις να πολυψαξω αν το 2014 - '15 ηταν οπως τα περιγραφεις.Πεποιθηση μου ηταν οτι τα 2 ματς ειχαν σχεση με την κατω βολτα της ομαδας μας.IQραδικι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. O coach όπως πάντα ουσιαστικός και γλαφυρός μας αναγκάζει να απολαμβάνουμε τα γραπτά του. Εγω θα σταθώ στον 48άρη Ελληνα προπονητή που έχουμε. Λέω Ελληνα γιατί διαφορετικά κρίνουμε τους δικούς μας και διαφορετικά τους ξένους, χωρίς να ξέρουμε και πολλά πράγματα για τους δεύτερους. Το μόνο θετικό –ειδικά οι δυτικοί- μπορεί να έιναι ότι έχουν παρακολουθήσει ίσως κάποια σεμινάρια και κοουτσάρουν σε διαφορετικά πρωταθλήματα, όπου δεν επικρέμεται η χατζάρα για να τους πάρουν το κεφάλι σε κάθε στραβή. Αυτό το ξέρουν οι δικοί μας και πέρα από την παιδεία –που σίγουρα δεν έχουν- ζώντας μέσα στο άγχος και μπολιασμένοι από τη μικρότητα κάθε φορά μεταμορφώνονται αναλόγως του αποτελέσματος σε δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ με τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις και δικαιολογίες σε κάθε ισοπαλία ή ήττα και αυτό αρχίζουν να το συνειδητοποιούν και να πράττουν και οι ξένοι όπως ο Λουτσέσκου, ο Χιμένεθ κ.α. Ο Χάβος λοιπόν δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επομένως το «mea culpa» φίλε coach πολύ δύσκολο και για τον Μάκη , γιατί εσυ κι εγω μπορεί να το καταλάβουμε , κάποιοι άλλοι όμως όχι.
  Η υπέρβαση ίσως να απαιτεί και ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Το σίγουρο ε ίναι ότι μέσα στο σωρό των Ελλήνων προπονητών δεν θα βρούμε και πολλούς να μακροημέρευσαν στη μεγάλη κατηγορία, όπου ήρθαν , είδαν και απήλθαν. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι είναι καλύτεροι από τον Χάβο, ο Βοσνιάδης, ο Γρηγορίου , ο Παντελίδης, η ο δασκαλάκος ο Κάναντι που έχει πρώτο τον Ατρόμητο. Ο Λεμονής πέρασε από την πόλη μας και άφησε την ομάδα στον Νταλακούρα και στο τέλος πέσαμε. Πιστεύω ότι εκείνο που «σώζει» τον δικό μας –πέραν του ότι είναι εύστροφος- είναι η παρουσία δίπλα του του Μιχαηλίδη μιάς γριάς αλεπούς των γηπέδων και δεν είναι τυχαίο που από τότε που προπονεί ο Χάβος τον κουβαλάει πάντα μαζί του.
  Επειδή όμως δεν είμαστε στην Κολωνία που οι φίλαθλοι τραγουδάνε (ενώ εδώ εμείς γκρινιάζουμε και γιουχάρουμε στην πρώτη στραβή), που εκεί ο προπονητής μπορεί να πεί και δυο αλήθειες ψύχραιμα (που αν τις πεί εδώ θα πέσουμε να τον φάμε) ας περιοριστούμε στο καβούκι μας κι όπου βγεί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο μας.
  Υ.Γ.1 Χρειάζεται πολύς χρόνος να αναφερθώ στα «ταλέντα» προπονητές που είναι στο ταμείο ανεργίας, όπως ο Τσιώλης (που κάποτε τον παρακαλάγαμε) , ο Βεργέτης, ο Αναστόπουλος, ο Χριστόπουλος, ο γυρολόγος Ελευθερόπουλος, ο Καραγεωργίου, ο Μάντζιος κ.ο.κ.
  Υ.Γ. 2 Θα εξακολουθήσω να το λέω μετά φορτικότητας. Για φέτος θέλω καλό ποδόσφαιρο . Για του χρόνου την Ευρωπαική βραδιά. Με τον Μάκη Χάβο με τα καλά και τα άσχημα του.

  ΑΥΤΟΝ ΞΕΡΩ , ΑΥΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ.

  Ευτυχείτε !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιώργο, μιλάς σωστά.
   Α. Αυτό που λέω είναι ότι ο Χάβος οφείλει να αφήσει αυτή τη νοοτροπία πίσω. Στον Αστέρα θα τον έδιωχναν, εδώ είναι στο απυρόβλητο. Άρα, έχει τον χώρο να εξελιχθεί και να εξελίξει..
   Β. Ο κ. Μιχαηλίδης υπογράφει πολλά κείμενα... στην ειδικότητα των ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου (συνταξιούχος πλέον)
   Γ. Ότι δεν είμαστε, να το αλλάξουμε φίλε Γιώργο. Να γίνουμε καλύτεροι!

   Ο Coach της Κερκίδας

   Διαγραφή
  2. Πολύ καλα τα λες κι οποίος καταλαβε κατάλαβε.οποιος είναι εμπαθής πάντως χαμπάρι δε θα πάρει απ αυτά που έκανες τον κόπο να γράψεις.

   Διαγραφή
  3. Ποια νοοτροπία ;;επειδή είπε ότι οι παιχτες πρέπει να χουν χαρακτήρα;;
   Δεν τους μείωσε ούτε τους υποτίμησε.που βλέπεις το κακό.;
   Τα Παγουρια νομίζεις ότι είχαν παιχταράδες όταν βγήκαν ; Έπαιζαν δυνατά πήγαιναν πρώτοι στη μπάλα.
   Χαρακτήρα για μένα αυτό σημαίνει. Δε μασάω δε φοβάμαι

   Διαγραφή
  4. Απάντηση στον "Ανώνυμος 25 Οκτωβρίου 2017 - 10:26 μ.μ.":

   Άλλο να ρίχνεις την ευθύνη εξ ολοκλήρου στου παίκτες (όχι παίχτες) και άλλο να λες τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα.
   Στο έτερο παράδειγμα, των Ιωαννίνων, έχω ακούσει τον Πετράκη να λέει "Πρέπει να κάνουμε.. πρέπει να βελτιώσουμε..." και όχι "πρέπει να κάνουν..." κ.λπ.
   Αλλά ας μην μείνουμε στις λέξεις. Ευτυχώς στην Ελληνική γλώσσα, μπορείς να εκφραστείς ποικιλοτρόπως και με τις ίδιες λέξεις και με διαφορετικές. Το νόημα έχει σημασία.
   Ναι, η ευθύνη στους παίκτες, αλλά για όσα τους αναλογούν.

   Ο Coach της Κερκίδας

   Υ.Γ. Τα παγούρια στο παρελθόν, με τους παίκτες τους άπειρους, ΤΑΚΤΙΚΑ μας πήραν τα σώβρακα... και αυτό είναι άποψή μου, μην τη συμμερίζεσαι.

   Διαγραφή
 9. Καλημερα.
  Ειδα χθες την εκπομπη του Ξανθοπουλου(νομιζω ο Γιωργος απ τα Χανια την προτεινε)και κραταω δυο πραγματα απο αυτα που ειπε.

  1)Φετος δεν υπαρχουν Καλλονες,Θρακες και Βεροιες(το χα γραψει και γω αυτο).
  2)Το πιο σημαντικο.ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

  Πολυ σημαντικο το παιχνιδι της Κυριακης.Οποιοδηποτε αποτελεσμα πλην της νικης θα ναι καταστροφικο.
  Δυστυχως αρχισανε οι τραυματισμοι.Ξεμειναμε απο μπακ.Μηπως ο Χαβος να κοιταξει συστημα με τρια στοπερ?Δεν ξερω μια προταση κανω.Αν και το συγκεκριμενο συστημα πρεπει να το χεις δουλεψει πολυ στην προπονηση για να σου βγει.

  Δεν μπορω να βλεπω Κερκυρες και Λειβαδιες πανω απο μας στο βαθμολογικο πινακα τρελενομαι!
  Συμφωνω με τον κοουτς της κερκιδας για το απαραδεκτο γηπεδο της Κασσιοπης.Προμελετημενο το σχεδιο.

  ΑΙΜΙΛΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Το γηπεδο ηταν γλυστερο.Οι προβολεις δεν φωτιζαν καλα.Οι γραμμες μολις φαινονταν.Ο αντιπαλος επαιζε με στολη παραλαγης.Τα μεσημεριανα μπιφτεκια ηταν αψητα.Της στραβης ψ....ς ολα της φταινε!!!!!Σισυφος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΜΑΖΙ ΣΟΥ Coach της Κερκίδας......ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΗΤΑΝ ΑΚΟΥΡΕΥΤΟ,ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΠΟΛΤΟΣ (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ,ΕΓΩ ΚΙ ΑΛΛΟΙ 100 ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 6 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ....ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ......ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ "Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα και κατά κύριο λόγο πεζοί, να εισέλθουν από τις ανωτέρω θύρες και να καταλάβουν θέσεις στις αντίστοιχες κερκίδες του γηπέδου."
  ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ......ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΗΘΟΥΣ Η ΘΥΡΑ 6 ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ......ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΕΚΕΙ......ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό που γράφεις ότι η αστυνομία είπε οι φίλαθλοι να προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο με άφησε λίγο κόκκαλο ομολογώ.. Μπορείς σε παρακαλώ να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Αναρτήθηκε κάπου αυτό; Έγινε σοβαρή προσπάθεια να εφαρμοστεί στην πράξη;

   ODYSSEAS

   Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ODYSSEAS http://www.agrinionews.gr/metra-taxis-gia-ton-agona-kypellou-panetolikos-panserraikos/............

   Διαγραφή
  3. Ευχαριστώ. Αστείο λίγο όπως αναγράφεται αλλά από όσο κατάλαβα είναι απλώς μια τυπική ανακοίνωση, όπως μάλλον συνηθίζεται σε όλα τα παιχνίδια. Έτσι όπως το αναφερες, φάνηκε για κάτι περισσότερο.

   ODYSSEAS

   Διαγραφή
 12. Οταν γραφεις φιλε προπονηταρα της εξεδρας .... να κλεισουν βρωμερα στοματα .... δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις.Αναφερεσαι καπου συγκεκριμενα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σίγουρα στο δικό σου που έχεις το θάρρος που σου δώσαμε να γράφεις μαζί μας και φυσικά στο δικό μου, αφού ασκώ κριτική!

   Ο Coach της Κερκίδας

   Διαγραφή
 13. Εχεις ξαναγραψει οτι αυτος ειναι καλυτερος Παναιτωλικος ever.Απο που προκυπτει αυτο;Απο τις εμφανισεις της ομαδας;Απο τα αποτελεσματα;Απο την βαθμολογια;Απο τους εν ενεργεια διεθνεις που εχουμε στην ομαδα;Απο την πληροτητα στους παιχτες και το βαθος στον παγκο;Απο που για να καταλαβω και εγω;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε!
   Τι σε πείραξε όμως περισσότερο;
   Γράψε την άποψή σου να την καταλάβουμε και εμείς.

   Ο Coach της Κερκίδας

   Διαγραφή
  2. Μάλλον δεν κατάλαβες το ύφος του σχολίου μου.Δεν είναι ειρωνικό ούτε απαξιωτικό προς την τοποθέτηση σου.Ερώτηση σου έκανα για να μου αναπτύξεις το σκεπτικό σου και τα κριτήρια με τα οποία θεωρείς καλύτερη ever αυτή την ομάδα.

   Διαγραφή
  3. Επιφυλασσομαι, αλλα θα απαντησω..

   Ο Coach της Κερκιδας

   Διαγραφή
 14. Τωρα μας φταει το γηπεδο,λες και στην β.γ παιζαμε σε χαλια,λες και των ιωαννινων η λειβαδιας ειναι μπερναμπεου και δεν μπορουν οι πριμαντονες μας.
  Ολο το κειμενο αφορουν "ονειροπολες σκεψεις"ανωτερου πρωταθληματος απο το ελληνικο,και μονο η αστοχη παρομειωση με κολωνια φτανει!το ελληνικο πρωταθλημα δεν θελει τακτικες μονο και βλακειες αλλα τσαμπουκα και παθος κυριως.μεγαλυτερο παραδειγμα ο ατρομητος.μακαρι να επαιζα ετσι και ας μην επαιζα θελτικο ποδοσφαιρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Αγαπητέ coach της κερκίδας με την προσέγγιση καθηγητή Πανεπιστημίου επί των ποδοσφαιρικών θεμάτων. Η άποψη περί καλύτερου Παναιτωλικού όλων των εποχών, μήπως πρέπει να στηριχθεί με ισχυρά επιχειρήματα σε ένα κείμενο από αυτά που τόσα επιτυχημένα ξέρεις να παρουσιάζεις;; Ειδάλλως μήπως θα πρέπει να περιμένεις να δούμε όλοι μια σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας για να το υποστηρίξουμε; Οι καλοί παίκτες φαίνονται σε βάθος χρόνου. Υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων του καθενός είναι εύκολη. Και στον Ολυμπιακό κάθε χρόνο τσεπωνουν εκατομμύρια από τις μεταγραφές και σύμφωνα με τις εφημερίδες φέρνουν παιχταραδες και πάνε για μεγαλύτερα πράγματα. Και τελικά κάθε χρόνο σανό τους ταιζουν.. Εγώ πάντως δεν τον τρώω το σανό. Αν ο χρόνος αποδείξει αυτό που λες έχει καλώς. Διαφορετικά άστο καλύτερα..

  ODYSSEAS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οδυσσέα, γράφεις σαν να θές να κάνω λάθος! Ας κάνουμε λοιπόν, την συζήτηση αυτή ξανά τον Μάρτιο..

   Ο Coach της Κερκίδας

   Διαγραφή
 16. Γράφουμε κριτική για να βελτιωνόμαστε.
  Ο προπονητής μας είναι πολύ καλός!
  Οταν όμως κάνει πατάτα θα τον κρίνουμε.
  Όπως και τον Μύγα και τον κάθε παίκτη.
  Εγω πάντως θα έκανα ένα πείραμα και τον Μύγα θα τον έβαζα σ`ένα ματς σέντερ φορ.
  Να παίζει πλάτη όπως ο Μαρκόφσκι!
  Είχει σώμα, έχει αρστερό-δεξί, μαρκάρει... ποτέ δεν ξέρεις..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ευτυχώς που γράφει κανένα άρθρο ο coach της εξέδρας και γελάμε,χαχα. Σε πήραν χαμπάρι όλοι πόσο άμπαλος είσαι όταν γράφεις ότι αυτός ήταν ο καλύτερος Παναιτωλικός όλων των εποχών (όταν ίσως να μην ήταν ο καλύτερος όλων ούτε αυτός με Ραφαελ, Μπακακη, Γκαλο, Κεβιν, Γοδοι, Μαρτινεζ, Βιγιαφάνιες, Καπελ, Μορενο, Αλβεζ, κτλ). Μην ξεχάσεις να μας αναλύσεις για να γελάσουμε ξανά το πως θα καταφέρουμε να βγούμε Ευρώπη ή να τερματίσουμε ψηλά με 23 στις 23 ισοπαλίες, χαχαχα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. γιατί γράφεις "καταφέρουμε", αφού είσαι παγουράς, μην ντρέπεσαι

   Διαγραφή
  2. Δηλαδή από εσένα και έμενα, ο άμπαλος είμαι εγώ;
   Και φυσικά εσύ που λες ότι κάποιος είναι άμπαλος, σημαίνει ότι εσύ γνωρίζεις καντάρια μπάλα και είσαι κατ' επέκταση σε θέση να ξεχωρίσεις όσους δεν...
   χαχα, να 'σαι καλά!
   Τουλάχιστον, το ότι γελάμε δίνει νόημα σε αυτή την συζήτηση!

   Ο Coach της Κερκίδας

   Υ.Γ. Διακρίνω ότι δεν είσαι Παναιτωλικός

   Διαγραφή
  3. Mόνο ένας άμπαλος θα έγραφε ότι ο φετινός Παναιτωλικός είναι ο καλύτερος όλων των εποχών και ότι για να φτάσουμε ψηλά και να κηνυγήσουμε την πεντάδα απλά δεν πρέπει να χάνουμε. Μόνο με ισοπαλίες δηλαδή μπορεί να βγούμε στην Ευρώπη. Στο προτείνω και ως τίτλο για το επόμενο άρθρο-τραγέλαφος και αναμένουμε την ανάλυση πως με 23 στις 23 ισοπαλίες μπορούμε να παίξουμε Εuropa League του χρόνου ώστε να γελάσουμε ξανά, χαχαχα.

   Y.Γ: Όταν έβλεπα και ασχολούμουν εγώ με τον Παναιτωλικό, εσύ μάλλον δεν είχες γεννηθεί ακόμη.

   Διαγραφή
  4. Κωσταλεξη ξαναγύρισες εε??

   Διαγραφή
 18. ΠΟΣΟ ΧΤΕΣΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
  ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.