Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Η δική μας συμμετοχή

Τη δική του συμμετοχή στον εορτασμό της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, είχε ο Παναιτωλικός. Οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Μύγας, Δημήτρης Χαντάκιας, Αλέξανδρος Παρράς, Ηλίας Γιαννιώτης, Γιώργος Βακράκος, Χρήστος Γκασούκας, συνοδευόμενοι από τον γενικό αρχηγό Χρήστο Κουτσοσπύρο, επισκέφτηκαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, το 16ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου και τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ελπίδες Αγρινίου, όπου βρίσκονταν μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αγρινίου. 

Μίλησαν για την ενασχόλησή τους με τον Αθλητισμό και όσα τους προσφέρει, αναφέρθηκαν στην σχέση που έχει αναπτύξει ο Παναιτωλικός από την ίδρυσή του με τη νεολαία και το φιλεκπαιδευτικό του έργο, υπέγραψαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές.
1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετικές πρωτοβουλίες. Γενικότερα, τέτοιου είδους συμμετοχές αυξάνουν τόσο την ωριμότητα των παικτών, όσο και τις κοινωνικές τους ικανότητες. Οι περαιτέρω κοινωνικές προεκτάσεις αυτών των δράσεων είναι ανεκτίμητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.