Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Yποβιβάζεται η Κέρκυρα!

Δραματικές εξελίξεις στη Superleague αποκαλύπτει το SDNA. Καταστροφικό για την Κέρκυρα το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Εικονική η μεταβίβαση των μετοχών της και η ΕΠΟ πρέπει να αποφασίσει τον υποβιβασμό της!

Το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, αναφέρει πως η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ AOK Κέρκυρα ήταν εικονική! Ήδη, η ΕΕΑ έχει αποστείλει το πόρισμα στην ΕΠΟ και ζητά τον υποβιβασμό της Κέρκυρας, όπως προβλέπει ο νόμος.

Το πόρισμα έχει συντάξει το μέλος της ΕΕΑ, Παναγιώτης Περάκης, δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω, ο οποίος ήταν και ο πρόεδρος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του νόμου Κοντονή για τη βία.

Το θέμα άνοιξε η ΠΑΕ Εργοτέλης, η οποία είχε καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας τον υποβιβασμό της Κέρκυρας για την υπόθεση του παρένθετου προσώπου, που φέρεται να υπάρχει στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ, επικαλούμενη το δεδικασμένο από την υπόθεση του καλοκαιριού του 2011, με την αντίστοιχη τιμωρία που είχε επιβληθεί σε Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου για το ίδιο ζήτημα.

Σύμφωνα με σχετική αποκάλυψη της εκπομπής «Δίκη στον ΣΚΑΙ», έγγραφο-ντοκουμέντο αποδεικνύει την ύπαρξη παρένθετου προσώπου στη μετοχική σύνθεση της Κέρκυρας. Όπως ανάφερε το σχετικό δημοσίευμα, «το έγγραφο φέρεται να είναι ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν στις 17/12/2013 ο Γιώργος Λιμπάντσης και ο Χαρίτων Κουτσούρης, οι οποίοι ομολογούν ότι ο σημερινός μεγαλομέτοχος της ομάδας Αθανάσιος Ίσσαρης είναι αχυράνθρωπος! Στο συμφωνητικό οι δύο άνδρες αναγνωρίζουν ότι ουσιαστικός κύριος της πλειοψηφίας (65%) των μετοχών του ΑΟΚ είναι ο Λιμπάντσης».

Αντίθετα με την υπόθεση της Κέρκυρας, αναβολή για την επόμενη εβδομάδα πήρε η απόφαση για την ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφορικά με το ζήτημα της καταγγελίας του Ολυμπιακού για το θέμα της σχέσης του Δημήτρη Μελισσανίδη με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, λόγω ΟΠΑΠ.

Sdna.gr

2 σχόλια:

  1. Και τωρα τι θα κανει super-duper coach?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο καλό και να μας γράφετε! Πήγε στράφι και το δωράκι στο κεκλεισμένων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.