Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη (Φωτορεπορταζ)

Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με την συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στο Emileon και τέθηκαν οι στόχοι της φετινής χρονιάς παρουσιάζοντας παράλληλα το  νέο τεχνικό επιτελείο.
Νέος τεχνικός του Παναιτωλικού είναι ο Λιονέλ Πόντες έχοντας ως βοηθό προπονητή τον Πέδρο Ιλάρκο, προπονητή-μεταφραστή τον Αλέξη Μανιάτογλου, γυμναστή τον Νούνο Πίντο, προπονητή τερματοφυλάκων τον Κώστα Νικολαΐδη και  αναλυτή τον  Ντάνιελ Γκονσάλβες.
Κωστούλας: «Απογοητευτήκαμε πολύ»Τον λόγο αρχικά πήρε ο Φώτης Κωστούλας κάνοντας μια αναδρομή στην περσινή πορεία. «Στόχος της περσινής χρονιάς ήταν να πάμε μια θέση παραπάνω από την προηγούμενη. Μέσα στην χρονιά όμως η ομάδα έδειξε εξαιρετική εικόνα και μας έκανε να πιστέψουμε ότι θα κάνουμε το μεγάλο βήμα και θα μπούμε στην 5δα. Τελικά όμως η ομάδα έκανε μια μεγάλη κοιλιά με αποτέλεσμα να χάσουμε την θέση μας. Αυτό μας απογοήτευσε πολύ και ξέρω ότι απογοήτευσε και εσάς. Παρόλο αυτά η περσινή χρονιά  σύμφωνα με τον αρχικό της χρόνο κρίνεται επιτυχημένη.

Στην συνέχεια μίλησε για την φετινή χρονιά « Φέτος πιστεύω θα κάνουμε μια καλύτερη ομάδα που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το βήμα παραπάνω. Γι αυτό το  λόγο αποκτήσαμε και τον Πόντες γιατί πιστεύουμε ότι θα μας δώσει το κάτι παραπάνω»

Πόντες: «Να κερδίζουμε τον οποιοδήποτε »Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πόντες λέγοντας στα Ελληνικά Καλησπέρα! «Οι αρχές και οι αξίες του συλλόγου συμβαδίζουν με τις δικές μου. Οι αρχές και οι αξίες του συλλόγου συμβαδίζουν με τις δικές μου.
Ο Παναιτωλικός έχει σταθεροποιηθεί στη Σούπερ Λιγκ κι εμείς θέλουμε να βελτιώσουμε περισσότερο τα δεδομένα. Η περασμένη σεζόν ήταν πετυχημένη ως προς τον αρχικό στόχο και επιθυμία μας είναι η φετινή να είναι ακόμα καλύτερη. Να οδηγήσουμε την ομάδα πιο ψηλά . Ήρθαμε να αφιερώσουμε τους εαυτούς μας στο σύλλογο και να δουλέψουμε στο εκατό τοις εκατό.
Να βοηθήσουμε με τις εμπειρίες μας στη δομή και την οργάνωση του συλλόγου, όσο και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Η δημιουργία μιας καλής ομάδας βασίζεται στην πειθαρχία, την ανταγωνιστική νοοτροπία και την οργάνωση. Θα είναι μια δύσκολη σεζόν, αλλά θα είμαστε εδώ 24 ώρες για να δουλέψουμε προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Πολλά πράγματα πάνε πολύ καλά στον Παναιτωλικό και θέλω βελτιώνοντας τη νοοτροπία μας για να πάμε ακόμα καλύτερα. Θέλω να μπαίνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο»

Μπελεβώνης: Να είναι καθαρό και τίμιο το πρωτάθλημα

Στην συνέχεια ο Μάκης Μπελεβωνης αφού έκανε την αποκάλυψη για τον Γρηγόρη Μάκο τόνισε: «Το νέο τεχνικό τιμ θα έχει την πλήρη στήριξη της διοίκησης, εύχομαι  να είναι περισσότερος ο κόσμος στα γήπεδα τη νέα σεζόν και να έχουμε ένα καθαρό και τίμιο πρωτάθλημα.

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου μετά από μιάμιση ώρα ξεκίνησε και η προπόνηση. Σε αυτό το διάστημα έφτασε στο Emileon και ο Μάκης που παρακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης.Η σημερινή ημέρα ολοκληρώθηκε με την προπόνηση. 


Συνολικά ήταν 23 ποδοσφαιριστές και αρκετοί από αυτούς ήταν από την δεύτερη ομάδα. Συνολικά υπήρχε μόνο ένα καινούργιο άτομο και ήταν ο Κυριακίδης  


1 σχόλιο:

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.