Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Μάκης Μπελεβώνης: «Θα γίνουν οι μεταγραφές σύντομα, θα πάρουμε ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά»

Το Allsportsagrinio.gr βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Emileon Sports Center και μίλησε με τον διευθύνοντα σύμβολα του Παναιτωλικού για όλους και για όλα. Αναλυτικά πήραμε απαντήσεις για τα μεταγραφικά , για την καθυστέρηση των μεταγραφών , για τα «μπλεξίματα» με τους μάνατζερ ποδοσφαιριστών , για την προετοιμασία της ομάδας στη Superleague σε όλα επίπεδα από το γήπεδο μέχρι εκπροσώπηση στις συνεδριάσεις της Superleague. Επιπρόσθετα μας μίλησε για τα «στημένα» και για τις κασέτες που φαίνεται να εμπλέκουν τον Παναιτωλικό. Απολαύστε τη συνέντευξη …

Για το γήπεδο και τις εργασίες: «Στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 28 Αυγούστου θα είναι σίγουρα το 95% έτοιμο»


Οι εργασίες στο γήπεδο πηγαίνουν πολύ καλά και έχουμε πάρει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις-εγγυήσεις ότι το γήπεδο στις 28 Αυγούστου θα είναι έτοιμο κατά 95% , και το 5% θα είναι κάποια κυλικεία στη νέα κερκίδα και οι νέες τουαλέτες ,όλα τα υπόλοιπα όμως θα είναι έτοιμα να υποδεχθούν τον Παναιτωλικό της Superleague.
Το γήπεδο του Παναιτωλικού θα είναι ένα από τα πιο όμορφα και πιο σύγχρονα γήπεδα , με νέα αίθουσα για της συνεντεύξεις τύπου με ένα πολύ όμορφο και λειτουργικό χώρο πριν τη φυσούνα όπου θα μπορούν όλοι οι δημοσιογράφοι να μιλάνε με τους ποδοσφαιριστές , με ένα VIP Club-Bar για τους φιλοξενούμενους παράγοντες και συνοδούς , επίσης θα υπάρχουν ανανεωμένα δημοσιογραφικά θεωρία , ενώ ο ηλεκτροφωτισμός έχει σχεδόν ολοκληρωθεί όπως και η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα. Θέλουμε το γήπεδό μας να είναι λειτουργικό και ο κόσμος να έρχεται από νωρίς στο γήπεδο να απολαμβάνει τις ανέσεις του και να θεωρεί το κάθε ματς γιορτή , να το απολαμβάνει όπως γίνεται στις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες.

Για την αργοπορία στις μεταγραφές: «Ξέρω ότι έχουμε αργήσει αλλά οι φίλαθλοι δεν πρέπει να ανησυχούν γιατί θα γίνουν καλές μεταγραφές»

Ξέρω ότι έχουμε αργήσει αλλά οι φίλαθλοι δεν πρέπει να ανησυχούν γιατί θα γίνουν καλές μεταγραφές που θα κάνουν τη διαφορά και θα ικανοποιήσουν και τους φίλους ομάδας. Σίγουρα όλοι μας θα θέλαμε, και αυτός ήταν στόχος και αρχικός μας σχεδιασμός, η ομάδα όταν θα κατέβει από το Καρπενήσι να είναι σχεδόν έτοιμη από μεταγραφική άποψη, όμως συναντήσαμε πάρα πολλά προβλήματα και με τους μάνατζερ όπως στην περίπτωση του Έπσταϊν και του Μπαρμπόσα , επίσης το Αγρίνιο και το πώς κάποιος θα φτάσει εδώ όπως στην περίπτωση του Κοβάσεβιτς που του έκανε πολύ κακή εντύπωση και τελικά πήγε στον Ερυθρό Αστέρα η κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και η οικονομική κατάσταση της χώρας ιδιαίτερα σε περιπτώσεις Ευρωπαίων ποδοσφαιριστών που ζητούν μέχρι και εγγυητικές επιστολές από τράπεζες για την εξασφάλιση των συμβολαίων τους όπως στην περίπτωση του Κορομίνας. Τώρα πλέον μιλάμε με 2-3 ποδοσφαιριστές για κάθε θέση έτσι ώστε να χάσουμε άλλο χρόνο.

Για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους: «Θα πάρουμε ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά , στις επόμενες ημέρες αν όχι ώρες θα έχουμε ανακοινώσεις»

Θα πάρουμε ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά , στις επόμενες ημέρες αν όχι ώρες θα έχουμε ανακοινώσεις , θέλουμε αυτοί που θα έρθουν κάνουν πραγματικά τη διαφορά. Προτεραιότητά μας είναι το αριστερό μπακ , το αμυντικό χαφ που θα μπορεί να κάνει παιχνίδι , και η κορυφή ο επιθετικός που θέλουμε να είναι γρήγορος και «φονιάς». Από εκεί και πέρα θα ενισχυθούμε στη θέση του δεξιού χαφ (Κορομίνας) , στη θέση του στόπερ , και σε ένα ακόμη αμυντικό χαφ. Προτιμούμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν και σε παραπάνω από μια θέση όπως ο Καμαρά (και κορυφή και δεξιά-αριστερά στην επίθεση). Πάντως από τα ονόματα που ακούστηκαν ή γράφτηκαν με τους περισσότερους ήρθαμε ή είμαστε σε επαφή.

Κορομίνας: Είμαστε πολύ κοντά και σε διαρκή επικοινωνία ελπίζουμε να τελειώσει άμεσα θετικά.

Εντογί: Έχουμε καθυστέρηση λόγω κακής επικοινωνίας με τον μάνατζέρ του περιμένουμε απάντησή του. Θα δούμε … είναι καλός ποδοσφαιριστής.

Στέφανος Σιόντης: Είμαστε σε επαφές και σε καλό σημείο , καλός ποδοσφαιριστής και μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις (χαφ , στόπερ , δεξί μπακ) και αρέσει και στο προπονητή.

Μπαρμπόσα (Μπράγκα): Μάνατζερ και εδώ ενώ μας έλεγε ότι ο παίχτης θέλει να έρθει και περιμένει τη Μπράγκα για να λύσει το συμβόλαιο του ,χθες που επικοινώνησα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή μας είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτε ούτε για την πρόταση ούτε για την ομάδα του Παναιτωλικού , οπότε καταλαβαίνετε ότι οι διαπραγματεύσεις μας αρχίζουν και πάλι από την αρχή με αυτόν.

Πάμπλο Λίμα: Μας ζητούσε υπερβολικά λεφτά και ακόμη και τώρα ο μάνατζερ του επικοινωνεί μαζί μας και λέει ότι δεν έχει υπογράψει στην Κολόν Σάντα Φε γιατί δεν έχει πάρει το δελτίο του από τον Ηρακλή , και αν του δώσουμε τα λεφτά που ζητάει έρχεται αμέσως για υπογραφές.

Φίλιππος Δάρλας: Είναι καλός ποδοσφαιριστής αλλά δεν είναι στις πρώτες επιλογές μας για τη θέση του αριστερού μπακ.

Χαβιέ Κάμπορα: Φάνηκε ότι δεν ήθελε να έρθει καθώς όσα και να του δίναμε ο μάνατζερ του πάντα ζητούσε παραπάνω. Δεν μπορέσαμε να τα βρούμε.

Ντένος Επσταϊν: Θέλαμε να τον πάρουμε με ως ελεύθερο και έτσι συμφωνήσαμε με τον μάνατζέρ του ,όμως ο Ολυμπιακός άλλαξε τη στάση του λέγοντας ότι θα τον δώσει δανεικό οπότε το θέμα πάγωσε… Ήμασταν σε αναμονή και όταν έμεινε τελικά ελεύθερος μαθαίνουμε ότι ο μάνατζερ είχε ήδη συμφωνήσει με τον Ατρόμητο. Βέβαια σε αυτό έπαιξε ρόλο και επιθυμία του Επσταϊν να μείνει στην Αθήνα για τα παιδιά του όμως εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε την τελική μας προσπάθεια.

Φυντανίδης-Μακρής : Ψάχνουμε κάτι καλύτερο που να κάνει τη διαφορά στην ομάδα.

Ζαϊρί-Λούα Λούα: Κάναμε κάποιες επαφές , μας προτάθηκε αλλά είναι δύσκολο να έρθει. Όπως και ο Λούα Λούα που είχε 600.000€ συμβόλαιο , πολύ καλός και αυτός όμως πώς να έρθει???

Κάστρο (Πόρτο-υποψήφιος για Παναθηναϊκό): Τον κάναμε «χρυσό» αλλά δεν ήθελε με τίποτε. Πολύ καλός παίχτης που κάνει τη διαφορά.


Για το έμψυχο δυναμικό του Παναιτωλικού

Για τον Χάρη Παππά: Ο προπονητής έκρινε ότι δεν τον χρειάζεται και έτσι προπονείτε μόνος του μέχρι να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Αν αυτό δεν συμβεί θα μείνει μαζί μας και θα είναι μέλος της ομάδας μας καθώς έχει συμβόλαιο.

Για τους νέους που έχει μαζί του ο Μπάμπης Τεννές στο Καρπενήσι: Να αρπάξουν την ευκαιρία και να αποδείξουν ότι μπορεί να τους υπολογίζει ο προπονητής για τη συνέχεια.

Τα «Εσωτερικά» του Παναιτωλικού

Για τη σχέση του με τον Μπάμπη Τεννέ: Υπάρχουν κάποιοι που με πολεμούν και προσπαθούν να δημιουργούν συνέχεια πρόβλημα. Με τον Μπάμπη συνεργαζόμαστε αρμονικά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε από τη μεριά μου ούτε από τη μεριά του. Ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που τα «βγάζουν» προς τα έξω στις εφημερίδες. Αυτοί μόνο κακό στον Παναιτωλικό κάνουν!!!
Με τον πρόεδρο έχουμε πολύ καλή σχέση και συνεργασία. Δεν με κρατάει εδώ επειδή είμαστε φίλοι , δουλεύω και αγαπώ την ομάδα και αυτό που κάνω. Όπως χρεώνομαι τα κακά και τα λάθη έτσι θέλω να πιστώνομαι και τα καλά αλλά όπως φαίνεται σε μερικούς «δημοσιογράφους» δεν αρέσει αυτό ή έχουν συμφέροντα να μην είμαι εγώ σε αυτή τη θέση. Ίσως αν ήταν κάποιος άλλος να είχαν να κερδίσουν περισσότερα…

Φάκελος «Στημένα»

Για τα «στημένα» και τις «κασέτες»: Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Παναιτωλικός είναι η πιο καθαρή ομάδα στην Ελλάδα , δεν είχε και ούτε θα έχει καμία σχέση με αυτά τα θέματα.

16 σχόλια:

 1. ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΙΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΗ Ο ΤΥΠΟΣ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. korominas en arxh kai blepoume...h omada exei arghsei..kalh h metagrafologia alla den mas bohthaei...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ...ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΖΑΙΡΙ ΜΠΛΑΝΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΤΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΚΑΙ Τ ΧΡΟΝΟΥ ΕΥΡΩΠΗ...ADMIN ΤΙ ΛΕΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σημερινό βίντεο από το γήπεδο (τραβηγμένο από το κινητό)
  http://www.youtube.com/watch?v=dJJlrdpiY70

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Λυσάξατε ότι ο Μπελεβώνης έχει πρόβλημα με τον Τεννέ... the rising sam

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. EIMAI AΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΒΩΝΗ ΓΙΑ ΑΡΓΟΠΟΡΕΙΑ-ΛΟΓΩ ΑΠΕΙΡΙΑΣ-ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΝΝΕ-ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ-ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ...ΣΤΗ ΡΙΖΑ.ΟΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ.ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 7-8 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ S.L.MH NOMIZETE OTI OI AΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ -ΕΚΤΟΣ 4-5 ΟΜΑΔΩΝ -ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ[ΤΖΕΝΑΜΟ,ΕΝΤΖΕΓΟΥΕΛΕ,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ,ΡΟΤΣΑ,ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ,ΜΠΟΥΜΑΛ,ΚΑΜΑΡΑ,ΚΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ].ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ .ΕΣΕΙΣ ΟΙ ...ΟΙκωλόΓΟΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΕΠΗ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ -ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ-ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ[ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ].ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?[PAST]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΣΤ...

  ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ!!!!!!

  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ..ΛΑ..ΛΑ..ΛΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΟΥ ΓΕΡΑ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Πάρτε το χαμπάρι! O Παναιτωλικός είναι ΓΙΟΡΤΗ, ρε!! Όπως πρέπει να είναι. Πρέπει πάσει θυσία, να το διαφυλάξουμε αυτό το όνειρο. Ελάτε να δείτε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Δε θα προλαβαινουμε να μετραμε τα γκολ του χρονου. Θυμηθειτε το αυτο. Η ομαδα εχει το μαυρο της το χαλι. Ειδα 2-3 προπονησεις στο Καρπενησι. Ουτε δευτερη πασα δεν αλλαζαν. Αμα ερθουν και μεταγραφες...εκει θα ειναι που θα γελαμε. Δυστυχως αλλιως επρεπε να ξεκινησει η χρονια. Με το ροστερ ολοκληρωμενο απο την αρχη των προπονησεων. Τωρα θα γινουν σαλατα τα πραγματα και ο Μεσι να ερθει.
  επιστημομας -6-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. δηλαδη ρε επιστημονα τον αστερα τριπολης με μια πασα τον κερδισαμε?τι επιστημη ειναι αυτη?δεν ξερω αν ερθουν μεταγραφες στην τελικη.βλεπω ομως οτι τωρα που εσυ μυριζεσαι οτι ερχονται μεταγραφες,πουλας αρνητικο προλογο για ν ακυρωθουν στα ματια του κοσμου.τη συνεχεια τη μαντευω,θα τους βγαλεις ολους κουτσους,παλτα,κλπ.Αλλα και παιχταραδες να ρθουν το πες οτι πλεον δε σε ενδιαφερει.Δεν τον εχω δει τον παναιτωλικο,οι μισοι λετε οτι ειναι αχρηστος,κι οι μισοι οτι ειναι δεμενο συνολο που του λειπει το βαθος.αρα η ειστε αμπαλοι η προκατηλημενοι.εμενα η λογικη μου,επιστημονα με παει στο δευτερο μισο,δηλ,ναι,κακως δεν πηραμε παιχτες και ναι,κακως διωξαμε και καλους παιχτες.αλλα δεν μπορει τον κορμο της ομαδας που πηρε το πρωταθλημα και με ροστερ λιγο χειροτερο του πας να το βγαζεις οτι δεν αλλαζουν μια πασα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. 10,17 δες πρωτα καμια προπονηση. Και ατυη τη καραμελα με το πρωταθλημα αφηστε τι ρε παιδια! Ειδατε εδεις ο Παναιτωλικος να επαιξε μπαλα περυσι? Που εμπαινε γκολ στο πρωτο τεταρτο και μετα ολοι πισω να κρατησουν το σκορ ή που το βαζαμε στις καθυστερησεις? Ε μη λεμε και οτι θελουμε. Απο μπαλα δε βλεπομασταν. Ειχαμε ομως αποτελεσμα. Στην Α' ομως αμα παιξουμε οπως περυσι τοτε θα καλυνηχτησουμε την Α' εθνικη απο το Δεκεμβρη.
  επιστημονας -6-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ενημερωτικα...το γκολ με τον Αστερα μπηκε απο κοντρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Επιστημονα-6- αυτο το 6 γιατί το βάζεις?Έχεις καμία σχέση με την 6?Επειδή ούτε ζωγραφιστός δεν έχεις περάσει από την 6Και καλύτερα να βάζεις μπροστα από το επιστημονας και τη λέξη τρελο-επιστημονας.Ετσι για να δικαιολογείς ότι γράφεις εξυπνακια!Και να μην σε περεξηγει και κανενας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.