ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός αποτελούν δυο από τις ομάδες, στις οποίες ο μάνατζέρ του έχει προτείνει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, καθώς θα αποτελέσει πιθανότατα παρελθόν από τη Θέλτα.
Όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα αποχωρήσει από τη Θέλτα, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013, και ο μάνατζέρ του τον έχει προτείνει σε αρκετές ομάδες, κυρίως ελληνικές. Δυο από αυτές είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό, καθώς δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα και στη Σούπερ Λιγκ.
Μάλιστα, την ίδια στιγμή ο αθλητικός διευθυντής της Θέλτα, Μιγκέλ Τορεσίγια, επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ότι ο «Παπ» βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. «Έχουμε μιλήσει με τον μάνατζέρ του και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.
Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να διευθετήσουμε», είπε ο Τορεσίγια, ο οποίος ρωτήθηκε αν ακόμα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και ο Άρης, που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον τον περασμένο Ιανουάριο. «Αυτός που ήθελε τον Παπαδόπουλο στον Άρη ήταν ο Έκτορ Κούπερ. Από τη στιγμή που έφυγε, η επιλογή του Άρη χάθηκε», απάντησε ο Τορεσίγια.