Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Περιμένουν τα… καλά νέα στο Αγρίνιο

Απαντήσεις από την ξένη αγορά περιμένουν τις επόμενες μέρες στον Παναιτωλικό και αυτό καθώς βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με παίκτες που, αγωνίζονται στο εξωτερικό.
Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας τους με τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν χρόνο, για να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις. Πρόκειται για δύο επιθετικούς και έναν αμυντικό χαφ. Πάντως, η ομάδα του Αγρινίου έχει προχωρήσει το θέμα και στις τρεις περιπτώσεις, αφού έχει καταθέσει ήδη και τις προτάσεις.
Οι παίκτες που κοιτάνε οι άνθρωποι του Παναιτωλικού προέρχονται από την Πορτογαλία και τη Γαλλία, είναι ηλικίας μεταξύ 27-31 και  έχουν στα πόδια τους «γεμάτες» χρονιές. Τα καλά νέα, πάντως, από αυτούς μπορούν να έρθουν ανά πάσα στιγμή.
Όσον αφορά την παραμονή του Μουμίν στο σύλλογο, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν  άμεσα, καθώς το θέμα μπήκε πλέον στην… τελική ευθεία του. Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα και αν όλα πάνε καλά, μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο νεαρός άσος θα γίνει μόνιμος κάτοικος Αγρινίου.
Επιμέλεια: Δανιήλ Παπάζογλου

3 σχόλια:

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.