Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Τεννές: «Ο,τι καλύτερο ο Παναιτωλικός»

Το τελετουργικό της παράδοσης-παραλαβής είχε τα πάντα, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις. Συγκίνηση, αποθέωση, ευχές, απολογισμό για τον απερχόμενο, ελπίδες για τον καινούργιο
Η εποχή Τεννέ που ξεκινά σήμερα στον Παναιτωλικό θα έχει ως βάση μια πολύ σημαντική δουλειά που έκανε στον α’ γύρο ο «πιστός στρατιώτης» Γιάννης Νταλακούρας, ο οποίος χθες κέρδισε το τελευταίο παράσημο της μάχης.
«Ο Παναιτωλικός είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει ούτε ένας προπονητής, ούτε ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, που να μη θέλει να εργαστεί σε αυτήν την ομάδα» ανέφερε ο Τεννές, που έχει μπροστά του έναν ολόκληρο γύρο για να γίνει ο μεγάλος ήρωας της πόλης μετά από 33 χρόνια.
«Ο στόχος δεν είναι μακριά. Θα τον καταφέρουμε. Ο Παναιτωλικός είχε μια πολύ θετική πορεία στον α’ γύρο και οι 38 βαθμοί που συγκέντρωσε είναι πολύ καλοί. Για να είμαστε όμως σίγουροι χρειάζονται 68 και αυτό θα επιδιώξουμε» αφήνοντας να εννοηθεί πως σε αυτό θα βοηθήσουν και οι μεταγραφικές προσθήκες που θα γίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.