Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ-ΒΑΖΑΚΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Μπουκουβάλας: «Θα κριθεί στην δική μας απόδοση»

Στους «105,3» μίλησε χθες ο Μιχάλης Μπουκουβάλας για τον αγώνα του ΑΟ Τρίκαλα με τον Παναιτωλικό, αλλά και την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Ο νεαρός δεξιός μπακ βρίσκεται σε ανοδική πορεία και είναι από τα πολύτιμα εργαλεία του Γιώργου Βαζάκα. Ο ίδιος στις δηλώσεις του έδειξε ότι πιστεύει στην αξία της ομάδας, αφού θεωρεί ότι σε κάθε αγώνα τον πρώτο λόγο έχει ο ΑΟΤ για το αν θα πάνε καλά ή όχι τα πράγματα. Οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του έχουν ως εξής:

Για την ανοδική πορεία της ομάδας:
Είναι κάτι που μας ευχαριστεί όλους. Μετράμε τέσσερις νίκες και έτσι η ομάδα βρήκε τον ρυθμό της, κάτι που είναι φυσιολογικό αφού υπάρχει ποιότητα. Η προσπάθεια όμως δεν σταματά, το αντίθετο, από δω και πέρα θα πρέπει να παλέψουμε ακόμη περισσότερο για τους στόχους μας.

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: Πιστεύω ότι το ρόστερ του ΑΟΤ είναι τέτοιο που σε κάθε αγώνα η επιτυχία ή όχι μπορεί να κριθεί από τη δική μας απόδοση. Αυτό πιστεύω ότι μπορεί να γίνει και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Είναι στην δική μας διάθεση να παίξουμε με τον κατάλληλο τρόπο για να προσθέσουμε μια ακόμη επιτυχία.

Για το ρόλο του προπονητή: Δεν χρειάζεται να πως εγώ για τον Γιώργο Βαζάκα. Δεν είναι χθεσινός στο ποδόσφαιρο. Άλλωστε στη πράξη φαίνεται πως έπαιξε καταλυτικό ρόλο η παρουσία του για την ανάκαμψη. Το κλίμα είναι πολύ καλό και όλων η ψυχολογία πλέον είναι τέτοια που βοηθά και στον αγωνιστικό χώρο για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Το μήνυμα στους φιλάθλους: Τους ευχαριστούμε για την θερμή συμπαράσταση τους. Τους θέλουμε συνεχώς δίπλα μας και ελπίζω ότι την Κυριακή θα δούμε μοναδικές στιγμές. Από την δική μας πλευρά θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και ελπίζω τα χαμόγελα να παραμείνουν στην ομάδα.

Βαζάκας για Παναιτωλικό: «Αυτοσκοπός η νίκη»

Ο προπονητής της ομάδας των Τρικάλων Γιώργος Βαζάκας μίλησε χθες στον fm100  για την καλή πορεία της ομάδας, το ντέρμπι με τον Παναιτωλικό, τη σχέση του με την διοίκηση αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Για το κλίμα της ομάδας μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες

Προχωράμε ταπεινά και προσγειωμένα τώρα γιατί αυτό που σε καθιερώνει είναι η διάρκεια και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να πετύχουμε το στόχο. Με την παρουσία που είχαν τα Τρίκαλα στον πρώτο γύρο, που συμπληρώσαν 24 βαθμούς, πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τους υπόλοιπους 27 βαθμούς, που ήταν πέρυσι το όριο για την είσοδο της ομάδας στα playoff. Έχει την δυναμική και την δυνατότητα η ομάδα έχει τον πρόεδρο που μπορεί να στηρίξει και να αναδείξει την ομάδα και νομίζω πως μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για τη συνέχεια στα μεταγραφικά του ΑΟΤ

Αυτή τη στιγμή κοιτάμε να βρούμε κάτι ουσιαστικό. Ψάχνουμε για έναν χαφ το οποίο δεν θα είναι δεκάρι αλλά μεσοεπιθετικός που μπορεί να δώσει την όμορφη πάσα για να ομορφύνει το παιχνίδι του ΑΟΤ. Δεν θα πάρουμε κάποιον μόνο και μόνο για να πάρουμε αλλά πρέπει να είναι κάτι ουσιαστικό. Έχουμε βάλει με τον πρόεδρο τα ονόματα και τι μας ενδιαφέρει τόσο από την χώρα όσο και από το εξωτερικό.

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και τις δηλώσεις του κ. Τεννέ


Πέρυσι ήταν στην κατηγορία και την γνωρίζει ο κ. Τεννές. Εμείς δεν μπαίνουμε στην λογική του αντιπάλου, έχουμε την δικιά μας φιλοσοφία, είμαστε μια ομάδα που αρχίζει και βρίσκει τα πατήματα, έχουμε τεράστιες δυνατότητες αλλά έχουμε και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εμείς πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι σε αυτό το παιχνίδι που είναι τελείως διαφορετικό από το αυτό με τον Διαγόρα. Με νίκη σε αυτό το παιχνίδι ταράζουμε τα νερά ολόκληρης της κατηγορίας  γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αυτοσκοπός είναι η νίκη. Θα είμαστε σφιχτοί στα μετόπισθεν διότι δεν πρέπει να δεχόμαστε γκολ στην έδρα μας και θα βρούμε τους διαδρόμους να κάνουμε τις φάσεις εκείνες που θα πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν είναι ομάδα που εντυπωσιάζει στα εκτός έδρας και δείχνει ιδιαίτερα ασταθής.

Για την υπομονή στο παιχνίδι της που δείχνει η ομάδα

Ο Διαγόρας ήταν μια ομάδα που δεν δεχόταν εύκολα το γκολ. Έχουν μια ψηλή ομάδα και δεν δέχονται γκολ από στημένες φάσεις και έπρεπε να έχουμε υπομονή, να παίξουμε κάθετα, να τους κουράσουμε και με τις αλλαγές που κάναμε με τον Ένοκ και Στεπάνοβιτς, που βοήθησαν πολύ, καταφέραμε να τους σπάσουμε και να πετύχουμε το γκολ.

Για πίστη στις δυνατότητες και στους παίκτες αυτής της ομάδας

Εμείς έχουμε μια φιλοσοφία πως πρέπει να δημιουργήσουμε μια ομάδα που παντού και πάντα πρέπει να παίζει για τη νίκη. Αυτό φυσικά όχι με το στόμα, θα πρέπει να μάθουμε να έχουμε την υπομονή, να βάζουμε την μπάλα κάτω, να επιβάλλεται στον αντίπαλο για να παίρνουμε τα αποτελέσματα και αυτό βγαίνει πάντα μέσα από το παιχνίδι.

Για τον κόσμο και το θερμό χειροκρότημα που δέχτηκε στο Κυριακάτικο παιχνίδι

Τι να πω γι’ αυτόν τον κόσμο, θες δεν θες τον αγαπάς οπότε δίνεις την ψυχή σου γι’ αυτήν την πόλη. Πριν φύγω από την Ηλιούπολη είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες αλλά για τη μοναδική ομάδα που θα έφευγα ήταν για τα Τρίκαλα. Είχαμε επαφές συνέχεια με τον πρόεδρο και οι σχέσεις μας είναι πάρα πολύ καλές. Βρεθήκαμε αρκετές φορές αλλά υπήρχαν προβλήματα που δεν μπορούσαμε να προσπεράσουμε αλλιώς θα ερχόμουν πιο νωρίς στα Τρίκαλα. Μεταξύ σοβαρού και αστείου σε μια συνάντησή μου με τον πρόεδρο του είχα πει πως «είτε είσαι πρόεδρος στα Τρίκαλα είτε όχι, εγώ θα γυρίσω στα Τρίκαλα». Τα Τρίκαλα τα είχα μέσα στην καρδιά μου και γι’ αυτό γύρισα. Πέρα όμως από τα επαγγελματικά υπάρχουν και καλές σχέσεις με την οικογένεια. Έχουμε πολλά κοινά στοιχεία και έχουμε ένα κοινό παρανομαστή πως θέλουμε να είμαστε και οι δυο νικητές.

Για τον Κώστα Φουρτούνη που δικαιώνεται για όσα είχε πει για το ταλέντο του


Εγώ πίστεψα ένα παιδί που είχε ιδιαίτερες ικανότητες. Ένα τέτοιο ταλέντο δεν μπορείς να βρεις εύκολα και θα είναι γενικά ξεχωριστό το ταλέντο του στην Ευρώπη. Βλέπω και χαίρομε ιδιαίτερα για τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν κοντά στην Γιουβέντους και προσωπικά παρακαλάω να πάει στην Γιουβέντους, γιατί εκεί θα εξελιχθεί πιο πολύ από το να πάει στον Ολυμπιακό που τον ζητάει επίμονα. Χτες για παράδειγμα υπήρχε και άλλο δημοσίευμα από τον Πανιώνιο για τον Μανιάτη, που είναι και αυτός ένα δημιούργημα δικό μου, και βλέπεται πως στηρίζω και ασχολούμαι με τα νέα παιδιά. Τον Μανιάτη τον είχα βάλει σε ένα παιχνίδι Πανιώνιος- ΟΦΗ και ήταν 16,5 ετών, από τότε καθιερώθηκε και έγινε αυτός που έφτασε, και όπως διάβασα και χτες στο δημοσίευμα (στο χτεσινό Έθνος) αναγνωρίζει και είπε πως τον ανέδειξε ο Βαζάκας.

Για το γήπεδο της Φαρκαδόνας που συνεχίζει της προπονήσεις η ομάδα


Είναι ένα γήπεδο που μπορείς και λειτουργείς ελεύθερα. Είναι και αυτό της Πηγής αλλά έχει καταστραφεί τότε με τα χιόνια. Το πιο ιδανικό για μας είναι να γίνει το βοηθητικό δίπλα από το γήπεδο για να μην ταλαιπωρείται και η ομάδα.

18 σχόλια:

 1. ΡΕ ΒΑΖΑΚΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ..ΚΙ ΑΣΤΟΥΣ ΕΓΛΕΙΨΕΣ ΤΟΣΟ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. bazaka tha fas x o n i tin kyriaki poy tha einai olo diko soy.exeis poly megalo kompleks me ton panetoliko,karagkiozi e karagkiozi....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΚΑΛΩΣ ΤΟ 3-0!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. SPASOGEVIC 1-0 KONTOGOYLIDIS 2-0 MANOYSAKIS 3-0

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. γαμω τον φασισμος και ολα τα τρικαλα ρεεεεεεεεεεε

  Κρεμαλα λεμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ante mpeite stis tripes sas re aniparktoi pou mou thelete kai 3-0 ..fantasmata!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. edw kollaei ganti gia tous trikalinous ... EVGALE KAI I MIGA KWLO KAI EXESE TO KOSMO OLO ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΕΦ ΤΟΥΣ ΕΚΛΑΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΟΦΗ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΕΙ ΠΕΙΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ta trikala exoun lefta min lete malakies an den 3erete kai eimai agriniotios...kai se emas perisi efige autos pou epaize sto kentro den 8imame to onoma(o arxigos tou pan8rakikou) ti simenei oti mas eklase??? min xazomares

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. 8:01 fasistas eisai kai esi se kserw..

  kremala kai esi..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. 8.01 ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΠΟΛΥΠΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ..ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΠΕΖ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Α'ΚΑΤΗΓ..Ο ΡΟΥΣΕΦ,Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΩΝ ΟΜΑΔΑ,ΑΦΟΥ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΞΑΔΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΚΑΙ 8.01 ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗ..ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΓΥΡΟΛΟΓΟ ΤΟΝ ΒΑΖΑΚΑ ΠΟΥ ΑΙΦΝΗΣ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΟΤ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΙΩΞΟΥΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΡΕ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ...ΚΝΑΒΙΑ...Ε ΚΝΑΒΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. 11:35 vges gia poto
  pida kamia gomena an exeis
  allios trava mpourdelo
  pes tin mana sou na sou ftiaksei to
  agapimeno sou fagito..
  me liga logia zise oti mporeis mexri
  tin kiriaki giati mounopano erxonte
  KREMALES..

  Fasistes koufales erxonte kremales..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. '' ΚΑΙ 8.01 ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗ..ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..''
  με το να επαναλαμβανομαστε για το ποσο κοσμο ειχαμε στα μπαραζ γινομαστε γραφικοι και κουραστικοι.και για μενα στα αρχιδια μου ποσο ειχαμε στα μπαραζ,δεν λεει τιποτα το θεμα ειναι να εχεις και στα δυσκολα κοσμο.ξεκολληστε μ αυτα και μη λετε μαλακιες μερικοι


  ''edw kollaei ganti gia tous trikalinous ... EVGALE KAI I MIGA KWLO KAI EXESE TO KOSMO OLO ...''
  αδερφε αυτο που λες κολλαει και σε εμας και πολλες φορες μαλιστα.να δεις κατι φυντανια δικα μας που λενε λενε ....μην κραζουμε αλλους για αυτα που κανουμε και εμεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.