Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΨΑΧΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΝΤΑΛΑΚΟΥΡΑΣ

Μετά την απόκτηση των Τζενάμο και Καούνου, η προσοχή του Γιάννη Νταλακούρα και των συνεργατών του έχει στραφεί στην ενίσχυση της άμυνας και του κέντρου, ενώ στόχος είναι η απόκτηση άλλων δυο φορ.

Για την άμυνα (σέντερ μπακ), τα ονόματα που παίζουν είναι αυτά των Κούσα και Ψωμά. Στον Κούσα έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση, αλλά προτεραιότητα του παίκτη παραμένει η Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα, η παραμονή ή όχι του Στόρμπαεκ (τα "καναρίνια" περιμένουν την απάντησή του), θα καθορίσει αν γίνει κίνηση και για δεξί μπακ.

Στη θέση του αμυντικού χαφ, ο πρώτος στόχος είναι ο Δημήτρης Γραμμόζης, ενώ μετά την αποχώρηση των Μανίκα και Ζουρούδη, θα επιδιωχθεί η απόκτηση δυο φορ. Ο ένας θα είναι πιθανότατα ο Καραμαλίκης, ενώ οι άνθρωποι του Παναιτωλικού περιμένουν τις ιατρικές γνωματεύσεις, προκειμένου να καθοριστεί αν μπορέσει ο Γκούρμα (έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς), θα καταφέρει να βγάλει την επόμενη χρονιά. Τέλος, κόπηκε ο Ουσούκαρ, καθώς δεν έπεισε τον Νταλακούρα για τις δυνατότητές του.

Γ. ΤΣΙΝΤΖΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.