Σάββατο, 14 Αυγούστου 2010

Ανακοίνωση Π.Α.Ε. Παναχαϊκή

1) Μήνυση κατά των φυσικών και ηθικών αυτουργών των επεισοδίων που συνέβησαν στο γήπεδο της Παναχαϊκή στην Αγυιά πριν τον αγώνα κατέθεσε στο 1ο αστυνομικό τμήμα ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Αλέξης Κούγιας.
Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κατέθεσε ότι οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων ήταν τα ηγετικά στελέχη των RedBlack και Axaioi Γιάννης Λουκόπουλος και Νικόλαος Μιχαήλ.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εκτός από τους ηθικούς αυτουργούς των επεισοδίων κατέθεσε και μήνυση του αγνώστων στοιχείων φύλακα του κλειστού γυμναστηρίου της Αγυιάς ο οποίος συνεργάστηκε με τα κακοποιά στοιχεία να περάσουν μέσα και να επιτεθούν στους φιλάθλους του Παναιτωλικού στην σκεπαστή εξέδρα.
Ανεξαρτήτως εάν οι οπαδοί του Παναιτωλικού υποβάλουν μήνυση ή όχι, η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κατήγγειλε για τους δράστες τα αυτεπάγγελτα διωκόμενος αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης αφού ο ένας από τους οπαδούς του Παναιτωλικού έχει σπάσει το ένα του πόδι και τα στοιχεία του υπάρχουν και στην δικογραφία και στο νοσοκομείο και για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης αφού άλλος ένας είναι μαχαιρωμένος στο δεξί του χέρι στην παλάμη και υπάρχουν και άλλοι με ελαφρύτερους τραυματισμούς.
Σημειωτέων το 1ο αστυνομικό τμήμα έχει σχηματίσει λόγω των τραυματισμών δικογραφία εις βάρος των δραστών και ήδη αναζητούνται οι δράστες στα πλαίσια του αυτοφώρου ώστε να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εκφράζει την δημόσια συγγνώμη προς τους υγιείς Αχαιούς οπαδούς αλλά και τους οπαδούς, την διοίκηση και τους παίκτες του Παναιτωλικού για την ματαίωση του αγώνα και δηλώνει ότι με την συνεργασία της εισαγγελίας εφετών και την εισαγγελία πλημμελειοδικών Πατρών αλλά και την αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας, θα κάνει τα πάντα ώστε να μην εμφανιστούν ξανά στο μέλλον τέτοιου είδους επεισόδια.
2) Αίτηση στον Δήμο έκανε ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή για να συγκαλέσει σύσκεψη με την συμμετοχή όλων των αρμοδίων φορέων για την εξαφάνιση του φαινομένου της βίας στο γήπεδο της Αγυιάς από μικρή ομάδα επικίνδυνων ατόμων τα οποία πρωταγωνιστούν σε επικίνδυνες πράξεις στο γήπεδο της Αγυιάς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.