Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010

Αποχαιρέτησε νικηφόρα το Καρπενήσι (2-0)

Χρόνο στους μικρούς και τις εφεδρείες έδωσε κατά κύριο λόγος ο Γιάννης Νταλακούρας στο φιλικό της Τρίτης με αντίπαλο τον Απεραντιακό. Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 2-0, χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Μπουμάλ και Μπακάκης, ενώ η αρχική σύνθεση που χρησιμοποίησε ο Νταλακούρας ήταν η ακόλουθη: Αγκιλαρ, Μπουργκζοργκ, Γκόλιας, Ενζεγκουέλε, Παλαιολόγος, Μουμίν, Μόρετς, Μπουμάλ, Μπελεβώνης, Καούνος, Πασάς.
Πλην του Ολλανδού Μπουργκζόργκ, οι άνθρωποι της αγρινιώτικης ΠΑΕ εξετάζουν άλλες δυο περιπτώσεις αλλοδαπών ποδοσφαιριστών για το δεξί άκρο της άμυνας και μεταξύ αυτών των τριών, θα επιλέξουν τον εκλεκτό.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα η αποστολή πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το Αγρίνιο, ενώ ο Γιάννης Νταλακούρας, σε μια σύνοψη της περιόδου που πέρασε η ομάδα στο Καρπενήσι, τόνισε στη mikriliga.com: "Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και το γεγονός αυτό μας γεμίζει με ικανοποίηση. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα να κάνουμε, ωστόσο έχουν γίνει σωστές επιλογές και η ομάδα προσπαθεί να παίξει το ποδόσφαιρο που πρέπει για να πρωταγωνιστήσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.