Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Ας το πάρουμε αλλιώς!»

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έδωσε το παρόν στο προγραμματισμένο για σήμερα Δ.Σ. της Super League, το οποίο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Παρέστη όχι μόνο να καταθέσει την άποψή της (η οποία είναι πάγια και γνωστή) επί του μοναδικού θέματος συζήτησης, αλλά για να υποστηρίξει την ανάγκη συμμετοχής όλων των ΠΑΕ στη διαδικασία αναθεώρησης όσων έχουν οδηγήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην απαξίωση.
Χθες αποστείλαμε επιστολή στον πρόεδρο της Super League, με την οποία επισημαίναμε ότι τα όποια ζητήματα (όπως το μοναδικό της ημερήσιας διάταξης ή άλλα στο παρελθόν), δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται αποσπασματικά, αλλά ως σύνολο μέτρων και αποφάσεων που θα οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Η σημερινές εξελίξεις απλά επιβεβαίωσαν τις θέσεις που αναπτύξαμε…

Το Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο βιώνει μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις, χωρίς να μπορεί να τη διαχειριστεί ή να λάβει μέτρα να την αποτρέψει. Η άτολμη έως αδιάφορη στάση της πλειοψηφίας των ΠΑΕ και συνολικά του Συνεταιρισμού στον οποίο συμμετέχουμε, οξύνουν τα προβλήματα και οδήγησαν σε παρεμβάσεις των Διεθνών Ομοσπονδιών και της Πολιτείας, απ’ τις οποίες αναμένουμε αποφάσεις και λήψη μέτρων.
Στο εσωτερικό του Συνεταιρισμού Super League, καταγράφεται απραξία σε σχέση με τις εξελίξεις που αφέθηκαν σε τρίτους. Αντίθετα συνεχίζεται ο πόλεμος μικροσυμφερόντων (ή μεγαλοσυμφερόντων) σε ένα πρωτάθλημα που συνεχώς απαξιώνεται.
Λησμονούμε ότι αναφερόμαστε σε Συνεταιρισμό, που από το καταστατικό του αποσκοπεί «στην προστασία και προαγωγή του οικονομικού, κοινωνικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών του», την «κατάρτιση συμβάσεων και σύναψη συμφωνιών για λογαριασμό των μελών του, όπως ενδεικτικά με χορηγούς, υποστηρικτές και προμηθευτές για τη μεγιστοποίηση των κερδών των μελών του» κ.α., στην πράξη κινείται και λειτουργεί σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απωλέσει ότι κεκτημένο δημιούργησε από τα πρώτα χρόνια της ιδρύσεώς του:
 • Τον κεντρικό χορηγό του (ΟΠΑΠ) που εξασφάλιζε το λειτουργικό κόστος και την απρόσκοπτη διοργάνωση των Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League
 • Άλλες κεντρικές χορηγίες
 • Προσφάτως, την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Ουσιαστικά έχει απολέσει το «κοινό όφελος» των μελών του και περάσαμε στην περίοδο του «ατομικού συμφέροντος» του κάθε μέλους ξεχωριστά. Σταδιακά καταργήθηκε ο ίδιος ο Συνεταιρισμός! Ποιος ο λόγος ύπαρξής του πλέον; Ποιος ο ρόλος του σήμερα;

Η Super League είναι μέλος των European Leagues, που στην πρόσφατη γενική συνέλευση και τη νέα Διακήρυξη Αρχών, βάζει ως κυρίαρχο στόχο «να βελτιώσει και να διαφυλάξει την ανταγωνιστική ισορροπία στις διοργανώσεις των επαγγελματικών λιγκών, με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου, των ποδοσφαιριστών, των φιλάθλων και των ομάδων», στηριγμένο «στην αρχή της Αλληλεγγύης, για ένα οικονομικά βιώσιμο περιβάλλον με πιο δίκαιη κατανομή των εσόδων ως απαραίτητο μέσο για τη διεύρυνση των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων». Στην ίδια διακήρυξη τονίζεται: «Γίνεται μεγάλη συζήτηση για τη δίκαιη κατανομή των εσόδων, αλλά η πραγματικότητα δείχνει ότι οι πλούσιες ομάδες γίνονται ακόμα πλουσιότερες και αυτό πρέπει να σταματήσει».
Αλήθεια, ως μέλος των European Leagues, οι Συνεταίροι της Super League μπορούμε να κοιταχτούμε στον καθρέφτη; Γιατί, η σημερινή κατάσταση στο επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο, δείχνει το ακριβώς αντίθετο απ’ ότι επιδιώκεται διεθνώς!
Με την απώλεια της κεντρικής σύμβασης των τηλεοπτικών, έχουν δημιουργηθεί δύο γκρουπ ΠΑΕ μελών της Super League. Εκείνες που προχώρησαν σε διμερείς συμφωνίες με τηλεοπτικό φορέα, εξασφαλίζοντας για την επόμενη σεζόν τα έσοδα που είχαν φέτος (ή και περισσότερα). Κι εκείνες που δεν έχουν καμία συμφωνία (μεταξύ αυτών και εμείς), οι οποίες θα στερηθούν έσοδα που αντιστοιχούν στο 60% έως 70% του προϋπολογισμού τους.
Το «κοινό όφελος» των μελών του Συνεταιρισμού… πάει περίπατο και κανείς δεν ανησυχεί που οδεύουμε σε ένα πρωτάθλημα «πατρικίων και πληβείων» τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι τελευταίοι δεσμευτήκαμε στην πρόσφατη συνάντησή μας, ότι δεν θα υπογράψουμε την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Και δεν ανησυχεί κανείς, όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες παθογένειες του ποδοσφαίρου μας (βία, αδιαφάνεια, διαφθορά, συναλλαγές κ.α.), που το οδήγησαν προ του φάσματος του Grexit.
Τα παραπάνω δείχνουν ότι με τη στάση μας ήδη έχουμε οδηγηθεί σε ένα άλλο Grexit: Την έξοδο από τις καταστατικές αρχές του Συνεταιρισμού και από τις αρχές που αναδεικνύονται στο διεθνές ποδοσφαιρικό περιβάλλον, με την κατά συρροή καταπάτησή τους.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να το πάρουμε αλλιώς! Μέσα από τα θεσμικά όργανα να αποφασίσουμε:
 • Αν είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε και να εφαρμόσουμε τις καταστατικές μας αρχές
 • Αν τα μέλη του Συνεταιρισμού πρέπει να είμαστε ισότιμα και ισόνομα
 • Αν μέσα από τη λειτουργία μας επιδιώκουμε το «κοινό όφελος»
 • Αν, τελικά, θέλουμε τη διατήρηση του Συνεταιρισμού Super League, ο οποίος μόνο τύποις υφίσταται σήμερα

Στην περίπτωση που αποφασίσουμε ότι πρέπει να συνεχιστεί η λειτουργία του, να καθοριστούν (με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί), οι κοινές δράσεις που θα οδηγήσουν άμεσα σε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, χωρίς υπονομεύσεις, υπαναχωρήσεις και αναβολές. Με ατζέντα ανοικτή για όλα τα θέματα.

Στην περίπτωση που, παρόλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, θεωρούμε ότι «όλα είναι καλά», ΕΠΙΤΕΛΟΥΣάμεσα ας παρέμβουν τρίτοι (Πολιτεία, Διεθνείς Ομοσπονδίες) για να αποφασίσουν για το ποδόσφαιρό μας. Και για εμάς…

Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε άλλο πίσω από το δάκτυλό μας.

23 σχόλια:

 1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ΄΄ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ΄΄ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΑΠΤΙΣΤΗΣ....-ΓΑΛΛΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κι ομως,μεσα σ'αυτο το βοθρο που θελει να ονομαζεται ελληνικο ποδοσφαιρο κι ιδιαιτερα SUPERLEAGUE,υπαρχει κι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ που σα μοναχικος Δον Κιχωτης εχει απομεινει να κυνηγα ανεμομυλους..
  Οσο κι αν ακουγεται ουτοπικο,ανεφαρμοστο ή-για την πλατια μαζα που ονομαζονται οπαδοι-ακομη κι ηλιθιοτητα,αυτος ειναι ο ΜΟΝΟΣ δρομος προς την εξοδο απο το σκοταδι και την απαξιωση.
  Θα ακολουθησει κανεις?
  ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ.
  Οι ιδιοκτητεςσ,προκειμενουν να παντελονιαζουν το κασερι κανουν διπλοτριπλο ανακυβιστησεις στον εκαστοτε παραγκαρχη.
  Οι δημοσιογραφοι-ΠΟΙΟΙ?-για ενα ξεροκομματο που τους πετανε γινονται τα πεκινουα των μεγαλων.
  Οσο για τους ανεγκεφαλους ή καλυτερα για τους καμμενο-εγκεφαλους που αποτελουν τους στρατους των ισχυρων ,δεν ειναι παρα τα πιονια που εκτελουν πιστα εντολες για το συμφερον των κυριων τους.
  Τι απομενει λοιπον?
  Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!!!
  Οσοι πιστοι προσελθετε κι ακολουθηστε τον εντιμο δρομο,μεχρι οπου μας παει.
  Αλλωστε σημσια δεν εχει ο προορισμος,αλλα το ΤΑΞΙΔΙ.
  Καληνυχτα σας.
  Υ.Γ.Ειναι ΑΛΛΙΩΣ να εισαι ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ωχ παναγια μου........

   Διαγραφή
  2. Η παραληρητική διαταραχή (ή αλλιώς παράνοια), είναι μια διαταραχή της οποίας μοναδική και προεξάρχουσα εκδήλωση είναι μια αλλόκοτη παραληρητική ιδέα, η οποία είναι σταθερή και αμετακίνητη (Kaplan & Sadock’s, 2004). Οι παραληρηματικές ιδέες είναι ένα από τα βασικά συμπτώματα μίας έντονης ψυχωσικής κατάστασης.

   Διαγραφή
  3. Γιατρε μου εσεις?
   Ενταξει,θα ακολουθω τις συμβουλες σας κι υποσχομαι να μη το ξανακανω.

   Διαγραφή
 3. Κι ομως,μεσα σ'αυτο το βοθρο που θελει να ονομαζεται ελληνικο ποδοσφαιρο κι ιδιαιτερα SUPERLEAGUE,υπαρχει κι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ που σα μοναχικος Δον Κιχωτης εχει απομεινει να κυνηγα ανεμομυλους..
  Οσο κι αν ακουγεται ουτοπικο,ανεφαρμοστο ή-για την πλατια μαζα που ονομαζονται οπαδοι-ακομη κι ηλιθιοτητα,αυτος ειναι ο ΜΟΝΟΣ δρομος προς την εξοδο απο το σκοταδι και την απαξιωση.
  Θα ακολουθησει κανεις?
  ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ.
  Οι ιδιοκτητεςσ,προκειμενουν να παντελονιαζουν το κασερι κανουν διπλοτριπλο ανακυβιστησεις στον εκαστοτε παραγκαρχη.
  Οι δημοσιογραφοι-ΠΟΙΟΙ?-για ενα ξεροκομματο που τους πετανε γινονται τα πεκινουα των μεγαλων.
  Οσο για τους ανεγκεφαλους ή καλυτερα για τους καμμενο-εγκεφαλους που αποτελουν τους στρατους των ισχυρων ,δεν ειναι παρα τα πιονια που εκτελουν πιστα εντολες για το συμφερον των κυριων τους.
  Τι απομενει λοιπον?
  Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!!!
  Οσοι πιστοι προσελθετε κι ακολουθηστε τον εντιμο δρομο,μεχρι οπου μας παει.
  Αλλωστε σημσια δεν εχει ο προορισμος,αλλα το ΤΑΞΙΔΙ.
  Καληνυχτα σας.
  Υ.Γ.Ειναι ΑΛΛΙΩΣ να εισαι ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάλι οι οπαδοί φταίνε;Έλεος μ αυτο το κομπλεξ

   Διαγραφή
  2. Πλατεία, πρέπει να είσαι πιο προσεχτικός με αυτά που γράφεις γιατί εκθέτεις και το Παναιτωλικό και τον Κωστούλα. Γιατί τόσα χρόνια από τότε που επέστρεψε στη Σουπερλιγδ δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση καταφερόμενος ονομαστικά κατά του πρώην ή των νύν παραγκαρχών για τα αίσχη που έχουν γίνει σε διάφορα επίπεδα και τομείς. Κοίταζε και αυτός το ατομικό του συμφέρον για να καταφέρει να σώζεται και να μην τον κηνυγάνε να τον ρίξουν, έκανε το ψόφιο κοριό, ποιούσε τη νήσσα, πήγαινε με το ρεύμα για να τα έχει καλά με το σύστημα και όποιον έκανε κουμάντο. Ακόμη και όταν διαφωνούσε σε κάποια θέματα, πειθαρχούσε, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος. Επίσης, σε πολλούς τομείς έκανε ακριβώς ή σχεδόν τα ίδια με αυτά που αναφέρεις (και άλλα που δεν έγραψες) ότι έκαναν και κάνουν και οι άλλοι ιδιοκτήτες ομάδων της Σουπερλίγδας. Εδώ προχτές, ένας από τους "δικούς μας" ανθρώπους, που έχει πάρει και σημαντική θέση στην ΕΠΟ ως αντάλλαγμα προφανώς για τη στήριξη "του νέου καθεστώτος και της νέας τάξης πραγμάτων", ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοκαρνανίας, τίμησε τον Μπέο!!! Τι να λέμε τώρα; Το άκρον άωτον της ξεφτίλας. Και δεν βγήκε ο Κωστούλας ή κάποιος από τη διοίκηση για να καταδικάσει αυτό το γεγονός. Η διαπλοκή στο μεγαλείο της....

   Διαγραφή
  3. Ποιος κατηγορησε τους οπαδους του Παναιτωλικου,
   Αυτο καταλαβες εσυ?
   Τι να πω..

   Διαγραφή
  4. Ποιος τιμησε το Μπεο?
   Ανθρωπος του Παναιτωλικου?
   Γραψε ονομα σε παρακαλω γιατι ειλικρινα δεν ετυχε να μαθω κατι.
   Ελπιζω παντως να μην επεσε σε τετοιο ατοπημα καποιο μελος της ομαδας..

   Διαγραφή
  5. Κάνεις τη παλαβή, πλατεία; Ότι δεν έμαθες, ότι δεν ξέρεις τι συνέβη; Όπως και το ότι δεν γνωρίζεις ή δεν καταλαβαίνεις τι "σχέση" έχει και ποιές "επαφές τρίτου τύπου" έχει ο προέδρος της ΕΠΣ Αιτ/νιας και πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΟ με τη ΠΑΕ Παναιτωλικός; Ουαί υποκριτή και Φαρισαίε, που το παίζεις αφελής και αγαθός Χριστιανός...Έχει γεμίσει ο τόπος γιαλαντζί "ενάρετους" Χριστιανούς σαν εσένα..

   Διαγραφή
 4. Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά ειρηνικά και δημιουργικά σε όλη την μεγάλη παναιτωλικη οικογένεια. Αιχμηρή ανακοίνωση μακάρι να υπάρξουν μιμητές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σε αυτό το πρωτάθλημα δεν αξίζει να ασχολείται κανείς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Του χρόνου θα χουμε τεράστιο πρόβλημα χωρίς τα τηλεοπτικά έσοδα της νόβα , ο Κωστούλας σήμερα στο ράδιοφονο είπε πως θα χει πρόβλημα και όσες δεν υπογράψουν.Δυστυχώς ο κόσμος έδειξε και στο παιχνίδι με τα γιάννινα πως δεν στηρίζει με τη παρουσία του την ομάδα ακόμη και όταν υπάρχει τόσο φτηνό εισιτήριο με 5 ευρώ και δε μαζεύει κόσμο το γήπεδο.Προτιμά το καφέ ο αλλος παρά το γήπεδο.Το προίον που λέγεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο φτάνει στο τέλος του και το μέλλον της ομάδας μας είναι αβέβαιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Φιλοι, μετα την ανακοινωση αυτη πιστευω ολοι να καταλαβαται οτι αν μηνουν τα πραγματα ως εχουν, το αποτελεσμα θα ειναι του ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ να μιλαμαι ολοι για την διαλυση της ομαδας μας.Σκεφτειτετω, αυτο ειναι το μοναδικο αποτελεσμα.G.D.
  ΥΓ.Σιγουρα ολοι το απευχομασται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Όλο και πλησιάζει η στιγμή της απόλυτης δικαίωσής μου και το τραγικό τέλος του υποκριτή κωλοτούμπα διαπλεκόμενου που νόμιζε ότι θα παραμυθιάζει έστω λίγο κόσμο για αρκετά χρόνια ακόμη. Όταν προσκήνυσε και πήρε το ΟΚ πριν χρόνια από το «σύστημα» και τον δέχθηκαν ξανά ως «ισότιμο» μέλος σε αυτό το διαπλεκόμενο και διεφθαρμένο καθεστώς και έτσι κατάφερε με τις γνωστές μεθόδους να τη παλεύει και να σώζεται κάθε χρόνο (γιατί απ΄ ότι φάνηκε ήταν ανάξιος και ανίκανος να καταφέρει κάτι περισσότερο), ήταν καλός ο συνεταιρισμός; Όσο δεν χρειαζόταν να βάζει ο μεγάλος αυτός“επενδυτής-ευεργέτης” βαθιά το χέρι στη τσέπη, αφού είχε να αντιμετωπίσει ΛεβαδειακοΒεροιοΚερκυροΠλατανοΠανθρακικοΚαλλονές κλπ και όχι μεγάλες παραδοσιακές ομάδες που επιστρέφουν σιγά-σιγά όλες, ήταν καλά τα πράγματα; Tώρα που ο Everyday Stronger βλέπει να βγαίνει σιγά-σιγά στην απέξω, ότι δεν περνάει η μπογιά και το «ειδικό βάρος» του, ότι θα πρέπει και να ξηλωθεί, να κολυμπήσει περισσότερο στα σκατά, να φιλήσει πιο πολύ και περισσότερες κατουρημένες ποδιές, να εκτεθεί ακόμη περισσότερο από ηθικής πλευράς, θυμήθηκε ότι ο συνεταιρισμός πρέπει να το πάρει αλλιώς, αλλιώς θα αρχίσει πάλι τα Φεύγω; Τόσα χρόνια πού ανεβαίνει σε άρματα και προσκυνούσε για να έχει δίκαιες διαιτησίες (μέχρι και ευνοικές σε πολλά ματς), τόσα χρόνια που έκανε αλλαξοκωλιές με διάφορες ομάδες κινούμενος και λειτουργώντας μέσα σε αυτό το πλαίσιο της διαπλοκής, ήταν καλοί οι «εταίροι» του και λειτουργούσε μια χαρά το Ελληνικό ποδόσφαιρο;
  Δικαιώνομαι πανηγυρικά, λοιπόν, για όλα αυτά που έλεγα τόσα χρόνια ότι αργά η γρήγορα θα έρθει το τέλος του Φευγω-Μενω, του ΔΙΑΦΩΝΩ αλλα ΠΕΙΘΑΡΧΩ, αυτού του υποκριτή κωλοτούμπα διαπλεκόμενου παραμυθατζή προπαγανδιστή ιδιοκτήτη. Έρχεται επιτέλους η απελευθέρωση του Τίτορμου από τον Κωστουλιακό ζυγό και θα ξαναγυρίσουν οι χιλιάδες αγνοί και ανεξάρτητοι οπαδοί του Παναιτωλικού στο γήπεδο που αποχώρησαν εδώ και πολλά χρόνια…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Που σε βρε Αλεξία βγήκες από την τρύπα σου ,
   εντάξει φέτος το πήρες το πρωτάθλημα από τον μπαοκ σε αφήνουμε λοιπόν να πανηγυρίσεις , ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι
   μπες τώρα πάλι στην τρυπούλα σου και μην ξεχνάς ! τρώγοντας μια φασολάδα εσύ και οι παραδοσιακές δυνάμεις ελάτε του χρόνου να μας ...
   G.S

   Διαγραφή
  2. Και αν παραμείνει με αυτές τις συνθήκες αλλά 10 χρόνια?
   Κέρκυρα Καλλονή Πανθρακικός Βέροια Πλατανιάς του χρόνου τελειώνει και ο Λεβαδειακός.Τι θα λες μετά?
   Σε δύο χρόνια από τώρα το πρωτάθλημα θα είναι με 12 ομάδες ΟΣΦΠ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΦΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΞΑΝΘΗ.Τοτε τι θα λες?Άσε ξέρω κρυβόμαστε......

   Διαγραφή
 9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΦΙΛΕ G.D.ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΒΑΖΑΜΕ ΡΕΦΕΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ?ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.-ΓΑΛΛΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Φτάνουμε στο τέλος της διοίκησης Κωστούλα αυτό ακούγεται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος14 Απριλίου 2018 - 2:24 μ.μ.& Ανώνυμος14 Απριλίου 2018 - 6:53 μ.μ.Δυο αναρτησεις του ιδιου αισχηστου ειδους σανομυαλου.Τα συμπερασματα δικασας.G.D.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος14 Απριλίου 2018 - 8:30 μ.μ.-ΓΑΛΛΟΣ-.Φιλτατε χωρις να θελω να το παιξω ξερολας κλπ., αυτο βγαινει απο κουβεντες με καποιους φιλους κοντα στην διοικηση.Το σιγουρο ειναι οτι η ομαδα μας ειναι πανακριβη σε κοστοι.Ελπιζω καποια στιγμη αν θελεις να βρεθουμε απο κοντα και να σου πω καποια πραγματα.G.D.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΦΙΛΕ G.D. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.-ΓΑΛΛΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.