Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Επίσημο: Η θύρα 6 επιστρέφει!

Η θύρα 6 επιστρέψει! Με μια μακροσ
κελή ανακοίνωση που έχει και την αυτοκριτική μεσα ενημερώνει τον κόσμο του Παναιτωλικού γι αυτή την απόφαση.

Αναλυτικά :


Θύρα 6, ένα όνομα, χιλιάδες λέξεις και εικόνες. Ένα όνομα που εδώ και 36 χρόνια αντιπροσωπεύει το πιο μαχητικό, συνειδητοποιημένο και οργανωμένο κομμάτι του κόσμου του Παναιτωλικού. Ένα όνομα για το οποίο είμαστε περήφανοι που αποτελεί κινητήριο μοχλό για τις πράξεις μας και τον τρόπο ζωής μας. Είμαστε τα παιδιά της Θύρας 6, ανδρωθήκαμε μέσω αυτής και όσο ζούμε θα την τιμούμε και θα την προστατεύουμε. Κίνητρό μας είναι η ανιδιοτελής και παντοτινή αγάπη μας για τον Παναιτωλικό. Ο Παναιτωλικος είναι για μας ιδέα, συναίσθημα και διαφυγή από την πραγματικότητα. Βρίσκεται στις καρδιές μας, στα όνειρά μας, στον δρόμο, στα σπίτια μας, στους χώρους εργασίας μας, στα θρανία μας. Δεν είναι ανώνυμη εταιρία, επαγγελματισμός, συμφέροντα. Δεν είναι κάτι ελεγχόμενο και αποστειρωμένο για εταιρική κονόμα. Δεν τον μάθαμε στα εύκολα αλλά τον κρατήσαμε ζωντανό στα δύσκολα. Παναιτωλικός για μας σημαίνει ρομαντισμός, αξιοπρέπεια, κοινωνική προσφορά, γροθιά στο αθλητικό κατεστημένο, γήπεδο γεμάτο ασφυχτικά, ατελείωτα χιλιόμετρα, ομάδα και κόσμος ένα. Ο Παναιτωλικός είναι μεγάλος, όχι από τους τίτλους του, όχι από τους κορυφαίους παίχτες αλλά από τον κόσμο του. Η ατελείωτη αγάπη και η στήριξή του ανεξαρτήτως κατηγορίας, μέρους και συνθηκών τον κάνει μοναδικό.

Στα πλαίσια αυτά των ιδεών μας  θα εναντιονόμαστε πάντα σε κάθε τι που εκφράζει το ‘μοντέρνο ποδόσφαιρο’. Το ποδόσφαιρο της διαφθοράς, της διαπλοκής και των άδειων γηπέδων  που βρίσκει αποδιοπομπαίο τράγο τους οργανωμένους οπαδούς. Θα επιζητούμε πάντα την έντιμη στάση της εκάστοτε διοίκησης και θα καταδικάζουμε οτιδήποτε αλλοιώνει το dna του Συλλόγου. Είναι λοιπόν φυσικό επακόλουθο να αντιδρούμε σε κάθε αλλαγή του σήματος για εμπορικούς λόγους και σε κάθε υπονόμευση του κόσμου της ομάδας, να απεχθανόμαστε τις ‘εξέδρες φυλακές’, την απροκάλυπτη αστυνομική βία, την απαγόρευση μετακινήσεων και πολλά άλλα. Είναι όμως και φυσικό επακόλουθο να αναγνωρίζουμε την φιλανθρωπική προσφορά, την ανάδειξη της ιστορίας του Συλλόγου, την προβολή του αθλητισμού στα σχολεία, τα έργα στο γήπεδο και την τίμια αγωνιστική καταξίωση. Τα  τελευταία χρόνια όμως, στο απόγειο αυτής της αγωνιστικής καταξίωσης μεγάλο κομμάτι του κόσμου γύρισε την πλάτη προς την ομάδα κι αυτό ήταν η μέγιστη ζημιά. Μεγαλύτερη από κάθε υποβιβασμό, από κάθε κακή πορεία στο πρωτάθλημα και από κάθε ήττα.

Η δική μας αποχή δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μόνο πράξη αυτοάμυνας απέναντι σ’ ένα ύπουλο και μεθοδευμένο σχέδιο τρομοκρατίας και συκοφαντίας που είχε εξαπολυθεί σε βάρος μας. Ήταν αδιανόητο για εμάς το κλείσιμο ολόκληρων κερκίδων εξαιτίας μεμονωμένων περιστατικών, από την στιγμή που είχαν γίνει τεράστια βήματα προόδου σε σχέση με το παρελθόν και από τη στιγμή που ο Παναιτωλικός σε σχέση με άλλες λαοφιλείς ομάδες καλούταν ελάχιστες φορές σε απολογία.  Μια διαδικασία που επιφέρει συνήθως πρόστιμα δυσανάλογα μεγάλα σε σχέση με τα ‘αδικήματα’ ενώ είναι εμφανές ότι δεν έχουν όλες οι ομάδες την ίδια αντιμετώπιση.. Το γεγονός ότι νιώσαμε ξένοι μέσα στο γήπεδό μας κι αναγκαστήκαμε να μείνουμε μακριά απ’ αυτό, είναι κάτι που μας πόνεσε πολύ και δεν θα ξεχαστεί εύκολα. Θεωρούμε τιμή μας που για το καλό του συλλόγου κρατήσαμε παθητική στάση. Κάθε προσπάθεια όμως μερικών να πολεμήσουν και να διασπάσουν  την Θύρα 6, ήταν εξ αρχής καταδικασμένη να αποτύχει. Στο όνομα της, κάποιοι έχουν υπερβεί εαυτούς, έχουν δώσει ψυχή και σώμα και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Η κληρονομιά που κουβαλάμε, οι ιδέες μας και τα βιώματά μας είναι τόσο δυνατά που δεν μπορούν να σβηστούν από κανέναν. Οι κακοθελητές να μην αυταπατώνται… Εν έτη 2017 με ότι συνεπάγεται αυτό γενικότερα για την κοινωνία και ειδικά για το οπαδικό κίνημα, με περίσσια περηφάνια και θράσος δηλώνουμε παρών!

Στην πολυετή πορεία μας και λόγω του πολυσύνθετου πυρήνα των οπαδών μας αντιμετωπίσαμε πολλά εσωτερικά προβλήματα, αντιμετωπίσαμε και άτομα που καταπάτησαν τις γραμμές που χρόνια υποστηρίζαμε, άτομα που για προσωπικά συμφέροντα πρόδωσαν ιδέες και αισθήματα. Άλλες φορές ήταν ο παρορμητισμός και η αθωότητα που μας οδήγησαν σε λάθη, ενώ η λαχτάρα μας να δούμε τον Παναιτωλικό ψηλά μας έκανε ενίοτε επικριτικούς. Έχουμε το θάρρος και την εντιμότητα να κάνουμε αυτοκριτική. Ας κάνουμε επιτέλους, όλοι και ο καθένας ξεχωριστά την αυτοκριτική μας και ας πράξουμε ότι περνάει από το χέρι μας έτσι ώστε να υπάρξει μια σχετική αρμονία και ανοχή στις σχέσεις όσων περιτριγυρίζουν αυτό το Σύλλογο. Είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες από την στιγμή που εμείς βλέπουμε τα πράγματα με οπαδική ματιά, ενώ η εκάστοτε διοίκηση λειτουργεί περισσότερο με επιχειρηματική σκέψη. Το ουσιώδες είναι μέσα από τις διαφωνίες και τις εντάσεις, να καταλήγουμε σε προτάσεις που θα βοηθήσουν το Σύλλογο να εξελιχθεί και όχι σε στείρες αντιπαραθέσεις. Μόνο έτσι θα αρχίσει να γίνεται ξανά ο Παναιτωλικός μεγάλος και ‘πιο δυνατός μέρα με τη μέρα’. Οι συνθήκες θέλουμε να πιστεύουμε ότι ωρίμασαν απ’ όλες τις πλευρές. Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε μια αλλαγή ρότας. Αυτό εισπράττουμε από τις τελευταίες εξελίξεις αλλά δεν επαναπαυόμαστε σε καμία περίπτωση.

Επειδή όμως δεν αντέχουμε άλλο να βλέπουμε το γήπεδο μέσα στο οποίο μεγαλώσαμε έτσι, ύστερα από Παναιτωλική λαϊκή απαίτηση, με υπέρμετρη ανυπομονησία και τρέλα… ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ! Η ψυχή μας το ξέρει αν φύγαμε και ποτέ. Καλούμε να συμπορευτεί μαζί μας όλο τον αυθεντικό κόσμο του Παναιτωλικού ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και χρώματος. Καλούμε στο πέταλο όλους τους οργανωμένους πυρήνες-συνδέσμους να ενώσουμε την φωνή μας. Μαζική και δυναμική επιστροφή! Σε  περίπου έναν μήνα ονειρευόμαστε ένα ‘κλουβί’ από  τα παλιά. Ο κόσμος θα περιμένει στην ουρά για ένα μαγικό χαρτάκι και οι κερκίδες θα  είναι κατάμεστες. Τα τύμπανα στο πέταλο θα χτυπάνε δυνατά και θα δίνουν τον ρυθμό. Όλο το γήπεδο στο πόδι με ξαναμμένα μάτια βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Οι αντίπαλοι θα μιλάνε μετά για την δυσκολία της έδρας. Έτσι μάθαμε τον Παναιτωλικό κι έτσι τον γουστάρουμε. Λένε κάποιοι ότι αυτές οι μέρες πέρασαν κι όλα αυτά πέθαναν. Άστους να λένε κι έλα να κάνουμε την κερκίδα να λυσσομανάει!

ΥΓ. ‘’Κι αν όσα έζησες τιμάς, μην σταματάς, έχουμε πόλεμο…

81 σχόλια:

 1. "Είναι όμως και φυσικό επακόλουθο να αναγνωρίζουμε την φιλανθρωπική προσφορά, την ανάδειξη της ιστορίας του Συλλόγου, την προβολή του αθλητισμού στα σχολεία, τα έργα στο γήπεδο και την τίμια αγωνιστική καταξίωση."
  αυτο για οσους ετριβαν τα χερια στην εικονα των αδειων καθισματων στην θυρα 6 και υποστηριζαν πως οι οργανωμενοι δεν σεβαστηκαν και δεν αναγνωρισαν το εργο του Κωστουλα.αυτη η ανακοινωση ελπιζω οτι ελυσε πολλες αποριες.γιατι επιτελους τα πραγματα ξεκαθαρισαν.η θυρα 6 επιστρεφει,το καλυτερο νεο του καλοκαιριου ειναι αυτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. . ‘’Κι αν όσα έζησες τιμάς, μην σταματάς, έχουμε πόλεμο…

  Η καλύτερη μεταγραφή.Πηρα διάρκειας φέτος για αυτούς τους μάγκες της Θύρας 6 που δεν φοβούνται να κάνουν αυτοκριτική και να αναγνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

  ΥΓ ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΤΙΤΟΡΜΟΣ....ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΑ....ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ .....ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πέφτω από τα σύννεφα24 Ιουλίου 2017 στις 7:44 μ.μ.

  Άντε επιτέλους πάλι πίσω να ξαναγίνει το γήπεδο "κλουβί" όπως τότε... Προσωπικά θεωρώ σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένη της αποχή του κόσμου μετά τα όσα όλοι ξέρουμε ότι συνέβησαν στην περασμένη θητεία του Χάβου. Ας γίνει τώρα μία νέα αρχή και ας ελπίσουμε και σε ειλικρινείς προθέσεις από πλευράς διοίκησης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ολοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
  Δεν περισσευει ΚΑΝΕΝΑΣ.
  ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μπραβο παιδιά αντρικια ανακοίνωση!!! "Είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες από την στιγμή που εμείς βλέπουμε τα πράγματα με οπαδική ματιά, ενώ η εκάστοτε διοίκηση λειτουργεί περισσότερο με επιχειρηματική σκέψη. Το ουσιώδες είναι μέσα από τις διαφωνίες και τις εντάσεις, να καταλήγουμε σε προτάσεις που θα βοηθήσουν το Σύλλογο να εξελιχθεί και όχι σε στείρες αντιπαραθέσεις." Αυτό τα λέει ολα. Λειψατε πολυ και να ξερετε οτι κ αυτοι οι λιγοι που ελεγαν οτι καλυτερα ειναι τωρα το γηπεδο απο μεσα τους παρακαλουσαν να γυρισετε... Ετσι μάθαμε, ετσι γουστάραμε και ετσι θα συνεχίσουμε!!! Ο Παναιτωλικός είναι ο κόσμος του!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ενα μεγάλο μπράβο έτσι πρέπει kostas konstantinou

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ενα μεγάλο μπράβο έτσι πρέπει kostas konstantinou

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. esi re konstantinou den katigorouses sinexeia;; allakses tora; epidi pigame me ta nera soy;
   petros

   Διαγραφή
 8. Ανακοίνωση αντάξια της διαδρομής της θύρας 6!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Στοπερ περιμεναμε πρωτον,σεντερ φορ ερχεται!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Μπράβο μάγκες ο Παναιτωλικός είναι ιδέα όλοι πρέπει να γίνουμε οργανωμένοι .Ειπαρχει ομάδα που είναι πρότυπο στο προταθλημα .Δεν περισσεύει κανενας όλοι δίπλα στην αρωστια μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Μπράβο στα παιδιά της θυρας 6 που φέτος ελπίζω το γήπεδο να θυμίσει πάλι κλουβί.αν και δεν θα έχουμε το κλουβί του 2012 αλλά ελπίζω φέτος να το θυμίζει και να μιλούν όλοι για την έδρα μας όπως παλιά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σαν του 2014 θα είναι? Μια χαρά ήταν και τότε.

   Διαγραφή
 12. Προς θυρα 6 και αν θελεται απανταται πιο ειναι το διοικητικο σας συμβουλιο;ΙQραδικι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν κρατηθηκες τελικά .IQαραλικι

   Διαγραφή
  2. IQραδικι δεν ξέρω τι ρόλο βαράς ασχολήσου με τον Παναιτωλικό και άσε την θύρα 6..Αν θες να μάθεις έλα στο σύνδεσμο να σου πούμε

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος25 Ιουλίου 2017 - 2:07 π.μ.&Ανώνυμος25 Ιουλίου 2017 - 11:40 π.μ.Φιλοι επειδη βλεπω εναν επιθετικο τονο στην απαντηση σας ειναι κακο που ρωταω ποιο ειναι το δ.σ. του συνδεσμου σας;Τοσο σοβαρες προσωπικοτητες ειναι που φοβουνται να πουν ποιοι ειναι;Αραγε γιατι κρυβονται;IQραδικι

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος 11:40 εδω...όχι σοβαρά έλα στο σύνδεσμο να γνωρίσεις το δ.σ. αφού σε καίει τόσο και εμείς εσένα

   Διαγραφή
  5. iqραδικι, τόσο σοβαρή προσωπικότητα είσαι που ρωτάς ανώνυμα? οι σοβαρές κουβέντες κατ ιδίαν. και δεν κρύβεται κανένας παναιτωλικός στην πόλη του. όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω, ξέρεις που είναι ο σύνδεσμος...

   Διαγραφή
 13. Η Θυρα 6 επιστρεφει,παιχτες ερχονται,παιχτες (μαλλον) φευγουν..
  Ετσι στα ξαφνικα,πολυ κινητικοτητα επεσε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Μακάρι να γυρίσουν και οι γκερερος δεν έχουνε βγάλει τίποτα,ακόμα,υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι?
  Περικλής Άγιος θωμας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εχε αισιοδοξία

   Διαγραφή
  2. Θα κάνουν συνέλευση μέσα στο καλοκαίρι για να αποφασίσουν τι θα κάνουν για φέτος.αν θα επιστρέψουν στη μικρή εξέδρα η θα συνεχίσουν την άποψη τους.ετσι είχαν πει

   Διαγραφή
  3. Δεν θα είναι καθόλου παράξενο αν κάνουν και αυτοί κωλοτούμπα ξανά.

   Διαγραφή
 15. WARRIORS .............
  ΑΓΡΙΝΙΟ ...........
  Π Α Ν Α Ι Τ Ω Λ Ι Κ Ο Σ
  Π Α Ν Α Ι Τ Ω Λ Ι Κ Ο Σ

  ΥΓ. Ο --76-- θυμαται.
  Γμστε ολοι οσοι γουσταρατε την αποχη της Θ6.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ο κόσμος είναι ξαναζεσταμενος και δεν χρειάζεται να πούμε κ να αναλύσουμε τι σημαίνει γ τον Παναιτωλικό ο κόσμος του!!Στο άκουσμα ότι πιθανότατα στο γήπεδο θα υπάρχει ξανά παλμός καθώς κ οι πολύ καλές τιμές έχουν κάνει πολλούς να έχουν ήδη προμηθευτεί εισητήριο διαρκείας και αρκετούς να σκέφτονται σοβαρά να πράξουν το ίδιο!!οι οργανωμένοι πράττουν το αυτονόητο (να δίνουν τις μάχες από το πέταλο) και οι υπόλοιποι φίλαθλοι είναι ευχαριστημένοι που μετά από χρόνια υπολογίζονται πιο σοβαρά από την διοίκηση!!πάμε δυνατά και ενωμένα να ξανακάνουμε το γήπεδο μας έδρα και να γουστάρουμε όταν θα βρισκόμαστε εκεί!!τα υπόλοιπα έρχονται με στήριξη κ υπομονή!!Στα αγωνιστικά δεν έχουμε κάποια εικόνα αλλά πιστεύω στον Χαβο!! σίγουρα θέλουμε στοπερ και επιθετικό δεν χωράει αμφιβολία...διαχρονικά πάντως τον Αύγουστο όλο κ κάτι καλό παίρνουμε
  ΥΓ όταν βρίσκεσαι Αγρινιο τέτοια εποχή είναι ωραίο το συναίσθημα να ακούς δεξιά κ αριστερά "έμαθα κάτι γ παίχτη έρχεται ο ένας ήταν να ρθει ο άλλος κτλ"...έτσι κ μένα μ είπαν γ καλή περίπτωση επιθετικού από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!!!γ να δούμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. φιλε Γκυζι,οι περισσοτεροι τον πιστευουμε τον Χαβο γιατι μας απεδειξε με τον καλυτερο τροπο πως ειναι ικανος να σε παρει απ την μετριοτητα και να σε φτασει μια ανασα απο το ονειρο.εννοειται πως στην προσπαθεια του πρεπει να τον στηριξει και η ΠΑΕ με ποιοτικους ποδοσφαιριστες.αυτο το αναγνωρισαμε και στον Μαντζουρακη και στον Ποντες και σε καθε προπονητη.μακαρι και οι δυο παιχτες που θα ερθουν(αν ερθουν δυο τελικα)να κανουν τη διαφορα και να μας τρελανουν.ομως πιεζει ο χρονος.αν θελουμε να τους εχουμε ετοιμοπολεμους οταν πρεπει,ειναι αναγκαιο να ερθουν το συντομοτερο.
   για την επιστροφη της 6 δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε.τα υπολοιπα στο γηπεδο σε ενα μηνα απο τωρα.

   Διαγραφή
  2. Για να δούμε όλοι εσείς που πιστεύετε τον Χάβο τι θα καταφέρει και φέτος, που θα τερματίσει η ομάδα και τι ποδόσφαιρο θα παρουσιάσει. Και πλέον δεν θα έχει δικαιολογίες ότι δεν έχει ρόστερ ή ότι το γήπεδο είναι άδειο. Προβλέπω σε περίπτωση αποτυχίας να τα ρίχνει πάλι στη κακοτυχία ή τη διαιτησία (θα αρχίσει να ψάχνει τίποτα ανάποδα αράουτ, φάουλ, κόρνερ) για να αποδείξει έτσι ξανά πόσο λίγος είναι και προπονητής της σειράς.

   Διαγραφή
  3. Τετοια εποχη στ'Αγρινιο το πιο ωραιο συναισθημα ειναι οταν ερχονται οι τσαφωμενες φουλημ. Αμα 'κους και για καλο παιχτη, παει διπλη η χαρα. Το Τηνιακο ζει;;;
   --76--
   ΥΓ. Οτι θελουμε 9 και 'γω το πστευω. ΑΛΛΑ για 4 δε βλεπω τιποτα.

   Διαγραφή
  4. Ζει 1,8 η μπύρα πέρυσι φέτος δεν έχω πάει αλλά ζει

   Διαγραφή
 17. Η αποψη μου ειναι οτι φετος υπαρχει τοσο μεγαλος ενθουσιασμος οπως την πρωτη χρονια μας στην Α Εθνικη...Δεν ειναι τυχαιο οτι σε χρονια κρισης παμε για ρεκορ στα διαρκειας (οποιος εχει viva μπορει να το καταλαβει). Τελος ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στις 2 πλευρες που τα βρηκαν και απο φετος θα ειμαστε και παλι ενωμενοι!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ένας απο τους ξένους θα φύγει την επόμενη βδομάδα δεν του κάνει του Χάβου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 7.43 μπήκες να πεις μόνο αυτό;;;;;;;

   George

   Διαγραφή
  2. αυτος που χθες εκανε συνεχεια πασες στην αντιπαλη ομαδα?
   οποιος ηταν στην προπονηση ασ πει

   Διαγραφή
 19. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΣΟΒΑΡΗ-ΜΕΣΤΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ-ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΑΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ΄΄ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ΄΄ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ !!-ΓΑΛΛΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Eσύ ΓΑΛΛΟΣ μάθε πρώτα τρόπους απαράδεκτε ηλικιωμένε ντροπή σου που βρίζεις άλλους φιλάθλους. Το περίεργο και τραγικό είναι ότι επειδή είσαι γέρος δεν σου κόβει το σχόλιο η διεύθυνση του σάιτ!! Ντροπιάζεις και το θρυλικό Παπαδόπουλο.

   Διαγραφή
  2. Και συ ρε τσουτσεκακι που εζησες ΓΑΛΛΟ και λες πως τον ντροπιαζει;;; Αυτος τον εζησε και εγω απο ΜΟΜΑ μερια και γενικο αρχηγο μαζι με ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ στα τσικο. Αντε τσουτσεκια ολα. Αιτνε
   --76--

   Διαγραφή
 20. Η αγάπη για τον Παναιτωλικό είναι πάνω από πρόσωπα και το αποδειξατε!!!!
  ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Καλή επιστροφη!
  Εύχομαι να πράξουν το ίδιο κ οι guerreros.
  Η ομάδα μας χρειάζεται όλους!!

  Gyzi κι εγώ τον εμπιστεύομαι το Χαβο αλλά για να φτιάξει αυτό που θέλει ειδικά στην άμυνα , χρειάζεται παίχτη για να μην πω δυο παιχτες....

  George

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ θέλουμε 2 στόπερ η έναν στόπερ κ ένα 6αρι...αφού δείχνει κ έχω ακούσει ότι υπολογίζει κ τον μπράβο γ στόπερ εγώ θα ήθελα κ ενα 6αρι συν τον έναν στόπερ που θα πάρουμε σίγουρα

   Διαγραφή
 22. Για Σόουζα γραφουν τα μέσα.ο νυν παίκτης του Άρη δεν θέλει να παίξει στην Β εθνική άλλο και έχει προτάσεις από Ξάνθη και παναιτωλικο.αν κάποιος ξέρει να μας πει αν είναι καλή περίπτωση να μας πει γιατί εγώ προσωπικά δεν τον γνωρίζω τον παίκτη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ripper είναι πολύ καλή περίπτωση αλλά δεν είναι εκευθερος... όποτε;;
   Ποσα θα ζητήσει ο Άρης κ ποσα θα δώσουμε εμείς;;;

   George

   Διαγραφή
  2. Ripper 625 Ιουλίου 2017 - 10:35 π.μ..Πολυ κατωτερος του Κουσα.Δεν νομιζω οτι υπαρχει ενδιαφερον απο την ομαδα μας.Μην ξεχναται οτι η ομαδα μας δεν θελει να παρει στοπερ για να παρει αλλα να κανει την διαφορα.IQραδικι

   Διαγραφή
  3. ουτε εγω τον γνωριζω τον ποδοσφαιριστη και δεν θελω να ειμαι αδικος με κανεναν παιχτη πριν τον δω.ομως αν ηταν τοσο καλη περιπτωση θα επαιζε στην Β εθνικη;

   Διαγραφή
  4. Ναι γιατί δεν είναι μεγάλος και δεν ήξερε που ακριβώς πήγαινε.ξαπιπο και σε μας παίζανε στη β αλλά δεν ήταν για β

   Διαγραφή
 23. μπραβο σε ολουσ που καταλαβατε ποιο ειναι το συμφερον τησ ομαδασ μασ,οποτε και το συμφερον ολων μασ.πρεπει να σταματησουμε ολοι να εχουμε τετοιεσ εμμονεσ με προσωπα.ολοι το καλο τησ ομαδασ θεορω θελουμε οποτε μονο ολοι μαζι θα παμε ποιο ψηλα τον τιτορμο,απο εδω που ειναι τωρα.(το οποιο δεν το λεσ και λιγο)ομαδα σημαινει ιστορια,κοσμοσ, διοικηση,προπονητεσ ,παιχτεσ.οταν σπαει κατι απο αυτα δεν υπαρχει ισσοροποια και η ομαδα ειναι εκτεθιμενη.ευχομαι φετοσ να δουμε την καλυτερη μπαλα που ειδαμε ποτε απο την ομαδα μασ,και την καλυτερη ατμοσφιαρα στο γηπεδο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Οι guerreros αν καταφερουν να εχουν καποιες παρουσιες στα γηπεδα της αθηνας και σε κοντινα σε αυτη πχ ατρομητο, απολλων, λαμια,λιβαδεια θα ειναι μια χαρα. για τα εντος οπως και οποτε μπορουν λογο οικονομικων. Καλο θα ηταν μια συνηπαρξη με κοινες δρασεις αλλα δυστηχως καποιοι συνεχιζουν να εχουν κολλημενα μυαλα. Η θυρα6 και κατ επεκταση οι warriors βαζουν επισημα τελος στην αποχη και μπραβο τους για αυτη την κινιση. Ηταν επιβεβλημενο, ηρθε και στην καταλληλοτερη εποχη σε συνδυασμο με τις σωστες για πρωτη φορα κινισεις απο ΠΑΕ και ολα εδεσαν πολυ καλα. Παμε σαν αλλοτε να γουσταρουμε για παρτη μας , για την ομαδα , για τον κοσμο για τα παντα ..!!!

  ΥΓ: Πρεπει να κοιταζουμε παντα μπροστα , η ζωη συνεχιζεται, δε γινεται να μενουμε κολλημενοι στο παρελθον, χωρις βεβαια να ξεχναμε. Τα λαθη να ειναι οδηγος για σωστες επιλογες στο μελλον.
  IQαραλικι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μάλλον οι Guerreros έχουν άλλους στόχους προτεραιότητες φέτος.

   Διαγραφή
 25. Επιτέλους να γίνει το γήπεδο οπως παλιά μακάρι να επιστρέψει και ο σύνδεσμος της αθήνας οι γκερέρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Πολύ μεστή και με ανδιαφέρων η ανακοίνωση !!!

  Καλως ήλθατε και πάλι

  Εννοείται Καλοδεχούμενοι

  Στον Παναιτωλκό Κόσμο δεν περισσεύει κανένας

  ΥΓ. ‘’Κι αν όσα έζησες τιμάς, μην σταματάς, έχουμε πόλεμο…

  πολύ καλό το ΥΓ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ο πρόεδρος των warriors Ποιος είναι? Γιατί τοσο κρυψινισμος?
  Antony

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ρε antony αφού δεν είσαι παναιτωλικος και φαίνεται από τον τρόπο που μιλάς γιατί χαραμιζεις τον χρόνο σου εδώ μέσα και δεν πας σε σάιτ βαζελων και γαύρων η ότι στο καλό είσαι??άσε την θύρα 6 γιατί μπλέκεις σε επικίνδυνο μονοπάτια.οσο για το ποιος είναι ο επικεφαλής δεν θα σου πω γιατί δεν ξέρω.αν θέλεις τόσο πολύ να μάθεις πήγαινε και ρώτα στον σύνδεσμο τον φτιάχνουν από ότι έμαθα σε λίγο θα είναι έτοιμος και να μάθεις επίσης πόσοι πήγαν στην συνέλευση...

   Διαγραφή
  2. Περνα απο Ντοβα 1 να μαθεις. Προεδρους εχουν τα κομματα, εδω εχει ανοιχτη συνελευση με πλειοψηφικες αποφασεις.

   Διαγραφή
  3. Και Εσύ φιλε τώρα λάθος κανείς, κάθε σύνδεσμος σε όλο τον κόσμο έχει Δ.σ.
   Αντρι

   Διαγραφή
  4. Ο Χρηστος Τσαγκαριδης ρε σπαζα ειναι προεδρος. Και επειδη ξεπερνουν τα 100 μελοι, το συμβουλιο ειναι 9μελες με απευθειας εκπρωσωπο στη ΓΕΣΕΕ. Αντε ρε σπαζα.
   --76--

   Διαγραφή
 28. MPOREITE NA MAS PEITE POIOS EINAI PROEDROS TIS THIRAS 6? GIATI TOSO KRIPSINISMOS? IPARXEI KAPOIOS?
  ANTONY 1976

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έλα στον σύνδεσμο να ρωτήσεις και να μαθεις..Δεν είναι καλό όλα να λέγονται διαδικτυακά έτσι δεν νομίζεις?Εσύ θες να μάθεις τον πρόεδρο αλλά και εμείς θέλουμε να μάθουμε εσένα..(Ντοβα 1)

   Διαγραφή
  2. Κριτσινισμος; τι κριτσινια λες ρε φίλε... Άκου εκεί πρόεδρος...

   Διαγραφή
  3. Στα Μέγαρα δεν περιμένατε... Πες μας γιατι ρε αντωνακη..

   Διαγραφή
  4. Δυστυχώς δικός μας (Παναιτωλικός) είναι ο Αντωνάκης και ο κάθε ανώνυμος που γράφει σε ίδιο στυλ. Είναι λίγο πικραμένος αυτή την εποχή, θα πικραθεί ακόμα πιο πολύ στη συνέχεια. Ξυδάκη ΠοΠ συστήνεται για την περίπτωση του.

   Διαγραφή
 29. ΑΥΤΟΣ!!!!!! 1-0.
  Ρε πάτε καλά; Σας απαντήθηκε πιο πάνω: περάστε μια βόλτα από τον σύνδεσμο να σας λυθούν οι απορίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.΄΄ΑΝΩΝΥΜΕ΄΄9.06 μ.μ.ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥΣ.ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ΄΄ΑΝΘΡΩΠΟ΄΄ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΜΕΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΕΣΥ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ) ΜΕ ΕΝΑ ΄΄ΑΝΩΝΥΜΟΣ΄΄ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΚΑΡΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΄΄ΓΕΡΟ΄΄-΄΄ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ΄΄΄΄ΞΕΚΟΥΤΗ΄΄ΚΛΠ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΕΡΟ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ?)Η'ΧΟΝΤΡΟ Η'ΨΗΛΟ Η'ΚΟΝΤΟ Η'ΧΑΖΟ Η'ΚΟΥΤΣΟ Η'ΑΝΑΠΗΡΟ Η'ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ ΚΛΠ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΜΑΘΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΩΓΟΥΣ.Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ .ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΣ ΟΤΙ Ο΄΄ΓΕΡΟΣ΄΄ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ.ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΣΑΝ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΛΟΓΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟΣ.ΝΑ ΣΕ ΄΄ΧΑΙΡΕΤΑΙ΄΄Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΤΟΙΟ΄΄ΛΟΥΛΟΥΔΙ΄΄ !-ΓΑΛΛΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε ΓΑΛΛΕ πρέπει να καταλάβεις κάτι πολύ σημαντικό.Το προσωνύμιο -ΓΑΛΛΟΣ- δεν διαφέρει σε τίποτα από το -ΑΝΩΝΥΜΟΣ 9.06-.
   Και τα δύο υποδηλώνουν ανωνυμία.Ξεκόλα λοιπόν από την συνεχόμενη ειρωνική στάση και επίθεση προς αυτούς που βαριούντε να βάλουν προσωνύμιο γιατί γράφεις και εσύ το ίδιο ανώνυμα όπως και ο κάθε ΑΝΩΝΥΜΟΣ.Δηλαδή αν εγώ γράψω ένα σχόλιο με κεφαλαία γράμματα και στο τέλος του σχολίου γράψω -ΓΑΛΛΟΣ- θα είναι το δικό σου "επώνυμο" σχόλιο;
   Αυτός είναι ο λόγος που σου την λένε συνεχώς αν δεν κατάλαβες.Ασχολήσου με την ουσία των σχολίων και απάντα χωρίς να ειρωνεύεσαι τον σχολιαστή πως δήθεν εσύ είσαι επώνυμος και αυτός ΑΝΩΝΥΜΟΣ.

   Διαγραφή
  2. Μα δεν βλεπω κατι για ανωνυμο 9.06 ρε παιδια εγω. Οσο για τον Γαλλο ολο τα ιδια βαρεθηκαμε καψερε.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμε 1:02 το ψευδώνυμο έχει χρησιμότητα για πολλούς λόγους. 1ον δεν αναγκάζεσαι να απαντάς στον άλλον με βάση την ώρα που έγραψε. 2ον όταν πρόκειται για κάποιον που γράφει συχνά ξέρεις λίγο πολύ που κινούνται οι απόψεις του και είτε δεν μπαίνεις σε φάση αντιπαράθεσης γιατί το έχεις επιχειρήσει ξανά και δεν είχε νόημα, είτε ξέρεις ότι είναι κοντά οι απόψεις σας όποτε θεωρείς και πιο εποικοδομητική την οποια κουβέντα. 3ον ένα άτομο που γράφει συνεχώς με το ίδιο ψευδώνυμο δείχνει πως τουλάχιστον δεν αποφεύγει τις αντιπαραθέσεις γιατί δεν φοβάται να συγκριθούν τα σημερινά του λεγόμενα με προηγούμενα. Αντιθέτως οι δεκάδες ανώνυμοι που γράφουν ακόμα και όταν λένε κάτι αξιόλογο δεν μπορεί να δέσει με προηγούμενα γραφόμενα τους ενδεχομένως αντιφατικά με αυτό. 4ον αυτοί που κάνουν φραστικές επιθέσεις προς άλλους για ποιον λόγο δεν βάζουν ένα ψευδώνυμο αφού όπως λες και εσύ και πάλι ανώνυμοι παραμένουν;; Φοβούνται;; Γιατί να το κάνουν; Για τον απλούστατο λόγο ότι έτσι μπορεί να συνδεθεί μια παλιότερη διαμάχη η ίσως και κάποια περίπτωση που συμφωνούσαν με το συγκεκριμένο άτομο. Να δείξουν έτσι ότι μπορούν να στηρίξουν αυτή τους την φραστικη επίθεση και σε συνάρτηση με κάθε άλλη προηγούμενη τους θέση. Όχι απλά να εκτοξεύει κάποιος ειρωνείες τάχα μου κάθε φορά διαφορετικός..

   ODYSSEAS

   Διαγραφή
 31. Τι έγινε το Πούλα-Φύγε-Εξαφανίσου;χαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ένα δύο άτομα το παπαγαλιζαν αυτό φίλε. Απλά στα φόρουμ φαίνονται πολλοί όταν το αναφέρουν συνέχεια. Θα τους δεις ξανά στο γήπεδο φέτος...

   Διαγραφή
  2. Σε επίσημη ανακοίνωση του συνδέσμου είχε γραφεί σε Υ.Γ η φράση:" Πούλα-Φύγε-Εξαφανίσου". Απλά μάλλον, όπως γράφουν και άλλοι, αποφάσισαν να κάνουν κωλοτούμπα (τύπου Φεύγω-Μένω) ή να προσκηνύσουν ξανά τον Κωστούλα που του εσερναν (όπως και στο Δ.Σ της ΠΑΕ) τα χίλια μύρια σε προηγούμενες ανακοινώσεις. Και τώρα όχι μόνο έφτασαν να τα καταπιούν όλα, αλλά να αποδεχτούν και ως πρόεδρο της ομάδας, τον Μπελεβώνη. Ποιός ξέρει τι παίχτηκε στο παρασκήνιο και τι είδους "υπόγεια" συμφωνία έγινε (όπως συνέβαινε και παλιότερα) για να αποφασίσουν να εκτεθούν ηθικά τόσο πολύ με αυτή την απόφαση. Είναι και δύσκολες οι εποχές πλέον και είναι εύκολο να καταπέσουν τα ήθη.

   Διαγραφή
  3. υπογειες συμφωνιες γινονται μεταξυ 2 ατομων το πολυ. οταν στις συναντησεις ειναι παραπανω ολα ειναι ξεκαθαρα. απεφυγε τις λασπολογιες. καταλαβαινω την πικρια σου, αλαξανε οι εποχες και εσυ μενεις κολλημενος στα παλια

   Διαγραφή
 32. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 1.02μ.μ.μ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ(ΑΥΤΟΙ ?)ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ.ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ SITE ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ Η'ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Η' ΚΑΙ ΄΄ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ΄΄.ΙΣΩΣ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ.ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΘΗΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ.ΕΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ(ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ)ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΕΣΥ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΩΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΜΕΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.-ΓΑΛΛΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Αντε παμε μια νεα αρχη.
  Πολυ ξενερα δεν πηγαινε αλλο αυτο το χαλι.
  Θελει βοηθεια απο ολο τον κοσμο και στηριξη στην κερκιδα.
  Μην μεινουμε στον τωρινο ενθουσιασμο και σε 50-100 ατομα να κανουν τα παντα για να γουσταρουν ολοι οι αλλοι.
  Η μαγκια και το δυσκολο ειναι να διατηρεις κατι και να το ανεβαζεις.
  ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
  tha nos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Πάντα σταθεροί, πουλα φύγε, εξαφανισου. Όλοι μαζί,yes men.
  Εξάρχεια τολης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι θες να πείς; Ότι προσκύνησαν ξανά τον Κωστούλα;

   Διαγραφή
  2. Το συγκεκριμένο σχόλιο οπως και μερικά ακομα αντίστοιχου περιεχομένου φωτογραφίζει τους Guerrero's και σχεδόν όλοι το καταλαβαινουμε επειδή γνωρίζουμε τη έχει προηγηθεί. Σταμάτα να τους διασηρεις. Μαζέψτε τον, είναι κρίμα.

   Διαγραφή
  3. Ti enoeis re file? To kanei kapoios gia na peisei tous guerreros na min kanoune k aytoi kolotoympa? Kai aytoi logika kolotoympa tha kanoyn opos matheno.
   Paris.

   Διαγραφή
  4. δε θεωρω κολοτουμπα την επιστροφη στο γηπεδο, ουτε απο warriors ουτε απο guerreros. οι αποφασεις τοτε (αποχη) και τωρα ληφθησαν υπο διαφορετικες συνθηκες και καλο ειναι να ειμαστε ανοιχτομυαλοι.
   kasidokostas

   Διαγραφή
 35. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 9.24μ.μ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΑΝΤΙ ΓΙΑ 9.03 ΕΓΡΑΨΑ 9.06.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΒΑΡΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.1)ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ-ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΙΕΣΑΙ- ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΑΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΓΑΛΛΟΥ.ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.2)ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ SITE ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕ ΦΙΜΩΣΕΙ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΣΥΜΦΩΝΩ Η'ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ).-ΓΑΛΛΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ωπ καποιος στεναχωρηθηκε.... Δεν πειραζει Αποστολακο καμαριμ δεν ειναι τιποτα θα περασει....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Σημαντικό που γύρισε ένα μέρος της θύρας 6 warriors στο γήπεδο. Καταλαβαίνουν και οι ίδιοι που έγραψαν αυτή την ανακοίνωση οτι κάποια πράγματα δε μπορούν να αναλυθούν σε μια ανακοίνωση γιατί πέρα απ τη παε με τα πολλά λάθη της οι ίδιοι με συμπεριφορές και ανοχές σε κάποιες συμπεριφορές είχαν χάσει τη μπάλα και το δίκιο τους.
  Απο κει και πέρα μιλάμε για ένα νέο ξεκίνημα των warriors απο άτομα νέα. Θα κριθεί στο χρόνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. μπράβο για την ψύχραιμη ανακοίνωση της Θύρας 6

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.