Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Εφ όλης της ύλης συνέντευξη απο τον Χάβο

Ο Μάκης Χαβος σε μια μεγάλη συνέντευξη μίλησε για όλα τα θέματα.

Αναλυτικά τα οσα ειπε στο  Gazzetta.gr:
Οταν γυρίσατε στην ομάδα, νιώθατε ότι έχετε αφήσει κάτι στη μέση; 

Δεν είναι αυτό το αίσθημα, όχι. Τον πρώτο χρόνο που ήρθα στον Παναιτωλικό ο στόχος ήταν να ανέβει, τον επόμενο να παραμείνουμε στην κατηγορία για να μην είμαστε ανσασέρ και μετά να σταθεροποιηθούμε. Την τελευταία μου χρονιά η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και επειδή ήμασταν στη πεντάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα, δημιουργήθηκε σε όλους μας η αίσθηση ότι μπορούμε να πάμε στα πλέι οφ. Ομως ο στόχος μας ήταν να σταθεροποιηθούμε στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που τα καταφέραμε.  Αν συνεχίζονταν η συνεργασία μας και την επόμενη χρονιά, η ομάδα θα ήταν έτοιμη να κάνει το άλμα.

-Οι διαφορές του τότε Παναιτωλικού με τον τωρινό ποιες είναι;

Το υλικό. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά με προοπτική. Την τότε ομάδα της χτίσαμε με κόπο και κούραση όλοι μας. Τώρα βρήκα  μία εντελώς διαφορετική ομάδα, καθώς ο κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία  σε ότι αφορά την υφή της και την ταυτότητά της. 

-Οι στόχοι για τη νέα σεζόν; 

Σίγουρα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε μία άνετη παραμονή. Ακόμη βέβαια δεν ξέρουμε πόσοι θα υποβιβαστούν. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα είναι πολύ δυνατή και στις πέντε φάσεις του παιχνιδιού και ο κόσμος να χαίρεται βλέποντας τον Παναιτωλικό.

-Μπορεί να γίνει η υπέρβαση της πεντάδας; 

Πρέπει να εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους. Σίγουρα οι τέσσερις μεγάλες ομάδες έχουν  ένα πλεονέκτημα και στην ουσία παίζεται μια θέση ανάμεσα σε πολλές ομάδες που θα θέλουν να πάρουν  αυτό το προνομιούχο ‘εισιτήριο’. Λαμβάνοντας παράλληλα υπ’ όψιν και την οικονομική κρίση  και όλα όσα συμβαίνουν, θεωρώ πως όποια ομάδα κινηθεί πιο γρήγορα, σωστά και μεθοδικά, θα έχει ένα πλεονέκτημα γιατί οι αποστάσεις από την 4η θέση και κάτω είναι πιο μικρές.

-Τι να περιμένουμε από την ομάδα της επόμενης σεζόν;

Οτι όλοι θα δίνουν το 100% μπαίνοντας μέσα στο γήπεδο. Οταν όλοι που κινούνται γύρω από την ομάδα δίνουμε το 100%, τότε και ο κόσμος θα είναι ευχαριστημένος. Και εννοούμε όλοι όσοι έχουν σχέση με το αγωνιστικό τμήμα. Το ποδόσφαιρο είναι μία αλυσίδα πραγμάτων, μόνος του κάποιος δεν μπορεί να κάνει κάτι και χρειάζεται μεγάλη και διαρκής προσπάθεια.

-Κεφάλαιο μεταγραφές.  

Ξεκινήσαμε από καιρό ξεκινήσει τον προγραμματισμό και έχουμε μία άριστη συνεργασία με την διοίκηση. Εχουμε δει πάρα πολλούς παίκτες. Από εκεί και πέρα και ειδικότερα σε ότι αφορά τους ξένους, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να περιορίσουμε το ρίσκο του λάθους. Σίγουρα χρειαζόμαστε τουλάχιστον τέσσερις προσθήκες και τα βασικά τους χαρακτηριστικά εκτός από την ποιότητα, πρέπει να είναι η προσωπικότητά τους. Ηταν  εμφανής από την περσινή χρονιά ότι η ομάδα έχει πολλά και ελπιδοφόρα παιδιά, όμως της έλλειπε η προσωπικότητα.

-Κεφάλαιο νεαροί παίκτες. 

Εχουμε παιδιά που διαθέτουν ταλέντο και η φουρνιά της Κ20 είναι πολύ καλή. Πρέπει όμως να δουλέψουμε μαζί τους ώστε να εξελιχθούν και σταδιακά να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα. Αλλωστε αρκετοί από αυτούς είναι ήδη. Υπάρχει επικοινωνία με τους προπονητές των ακαδημιών και ο στόχος μας είναι σε βάθος χρόνου η ομάδα να παράγει παίκτες. Κάτι που είναι σημαντικό κεφάλαιο για κάθε ομάδα. Ολη η Ευρώπη κινείται πλέον σε αυτό το μοντέλο. Αλά χρειάζεται υποδομή, τεχνογνωσία και φυσικά πολύ δουλειά, σε ότι αφορά την ατομικότητα του κάθε παίκτη.

-Κεφάλαιο Παναιτωλικός. 

Είναι ευλογία να είσαι προπονητής σε μία ομάδα όπως ο Παναιτωλικός, που σε βάθος χρόνου έχει κερδίσει τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας. Υπάρχει διοικητική ηρεμία και ποτέ κανείς δεν… μπλέκεται στη δουλειά του προπονητή. Παράλληλα υπάρχουν άριστες εγκαταστάσεις και γενικά είναι μία πόλη που ζει για το ποδόσφαιρο και τον Παναιτωλικό.

-Η κρίση πόσο έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο;  

Εχει επηρεάσει και μάλιστα πολύ. Αλλά έχει και ένα θετικό αντίκτυπο σ τις ομάδες. Ολοι κατάλαβαν πως στον Ελληνα ποδοσφαιριστή υπάρχει ταλέντο και πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να το αναδείξουμε, κυρίως στην ηλικία από 17 μέχρι 19. Γιατί τότε είναι που το ταλέντο αρχίζει να χάνει το δρόμο του. Το καλό της κρίσης είναι πως αναγκαστικά οι ομάδες ρίχνουν μεγαλύτερο βάρος στις ακαδημίες τους.

-Ο κόσμος είναι κοντά σας;

Καθημερινώς μου δείχνει την αγάπη του και θέλω να τον ευχαριστήσω. Είναι πάντα κοντά στην ομάδα και ενόψει της νέας χρονιάς τους θέλουμε όλους κοντά μας. Εχω ζήσει το γήπεδο του Παναιτωλικού γεμάτο και με παλμό και είναι μεγάλη  ΄δύναμη’  για εμάς. Στο Αγρίνιο… βασιλεύει ο Παναιτωλικός και θέλουμε να γίνει η έδρα μας όπως ήταν και τα προηγούμενα χρόνια.   

-Γιατί αποφασίσατε να γίνεται προπονητής;

Η αλήθεια είναι πως  σταματώντας το ποδόσφαιρο δεν ήταν στις σκέψεις μου. Σταδιακά όμως και πηγαίνοντας στις σχολές προπονητών, άρχισε να μου αρέσει πάρα πολύ. Το ότι έπαιζα ποδόσφαιρο είναι ένα πλεονέκτημα, γνωρίζοντας το πώς σκέφτεται ο ποδοσφαιριστής και το ποδόσφαιρο είναι συνυφασμένο μ την καθημερινότητά του.

-Το προφίλ του Χάβου ως προπονητής. 

Σίγουρα σημαντικό κομμάτι είναι η αμυντική οργάνωση της ομάδας και πολλοί θεωρούν πως αυτό είναι το «όπλο» μου (σ.σ. γέλια). Ομως θεωρώ πως το τρίπτυχο  ‘ανάπτυξη από τον γκολκίπερ-κατοχή μπάλας στο μεσαίο τρίτο-αυτοματισμοί, κινήσεις στο επιθετικό τρίτο’, είναι εκείνο που με χαρακτηρίζει σαν προπονητή. 

-Ποδοσφαιριστής ή προπονητής;

Το κάθε ένα έχει την χάρη του. Οταν είσαι ποδοσφαιριστής σκέφτεσαι περισσότερο ατομικά, αλλά όταν είσαι προπονητής έχεις να διαχειριστείς πάρα πολλές καταστάσεις. Η διαχείριση των ανθρώπων αλλά και γενικότερα των καταστάσεων, θεωρώ πως είναι σημαντικό κομμάτι στη δουλειά του προπονητή.

-Ολοι ξέρουμε τον προπονητή Χάβο. Ο άνθρωπος;

Απλός…. Πολλές φορές το ποδόσφαιρο μας κάνει σκληρούς, κυρίως όταν καλείσαι να πάρεις σκληρές αποφάσεις που δεν πρέπει να τις λαμβάνεις με το συναίσθημα. Αλλά έξω από το γήπεδο όσοι με γνωρίζουν καλά, ξέρουν πως είμαι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Δεν θέλω να μιλάω για μένα, αλλά ο άνθρωπος Χαβος με τον προπονητή Χάβο διαφέρει πολύ (σ.σ. γέλια).

-Θα αλλάζετε ή θα κρατάγατε περισσότερα πράγματα από την πορεία σας;  

Λάθη γίνονται πάντα.  Το σημαντικό είναι να τα αναγνωρίζουμε από όποιο πόστο και αν βρισκόμαστε και να τα έχουμε ως οδηγό για το μέλλον. Θεωρώ πως όταν είσαι  ξεκίνημα της καριέρας σου, πολλές φορές παίρνεις περισσότερα ρίσκα. Ομως με την εμπειρία γίνεσαι σίγουρα σοφότερος σε πολλά ζητήματα.

ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ…
-Ποδόσφαιρο
Η μεγάλη μου αγάπη.
-Οικογένεια
Το παν στη ζωή μου.
-Παναιτωλικός
Πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.
-Φώτης Κωστούλας.
Κύριος με το Κ κεφαλαίο.
-Μάκης Μπελεβώνης (πρόεδρος).
Αριστος συνεργάτης και πολύ σημαντικός για το κεφάλαιο Παναιτωλικός
-Μάκης Μπελεβώνης (γενικός αρχηγός)
Η  «ήρεμη δύναμη» του Παναιτωλικού και εξαιρετικός χαρακτήρας. 

57 σχόλια:

 1. Στόχος παραμονή τα είπες όλα Χάβο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η διαφορά του Μάκη απ τους άλλους αυτή είναι και γιαυτο τον πάω.
   Παπαροφιλολογιες δε λέει κ ούτε πουλάει θα φτιάξει την υπερομάδα.
   Σεμνός και ταπεινός .
   Προτιμάει τη δουλειά απ τα πολλά λόγια.
   Φυσικά και πρώτα η παραμονή μάγκες! Ειδικά αν πέφτουν 4

   Διαγραφή
 2. Ας ξεχασουμε την πρωτη παραγραφο και ας αφησουμε προς τα παρον στην ακρη οσα εγιναν την ανοιξη του '15 οταν ο μπατσος αφησε την ομαδα να ΜΗΝ παει ευρωπη ως 5η γιατι δεν τον βολευε τοτε. Και μετα δεν εδωσε καμια εξγηση γιατι δεν υπαρχει λογικη εξηγηση για την αλητεια που εκανε. Ολα αυτα εφεραν ενα επικονωνιακο χασμα διοικησης-κοσμου το οποιο μας οδηγησε σε δυο χρονιες ντροπη. Ας τα θαψουμε αυτα τωρα ναδουμε τι θα γινει φετος και θα συζητησουμε αργοτερα για τις εγκληματικες ευθυνες του παναι κερκυρα 0-1 και των αλλων "περιεργων" που εγιναν προς το τελος της σεζον 14-15

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. S.G.W. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 2 ΣΕΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Π@@@@Ο. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΙ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. ΚΡΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.

   Διαγραφή
 3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΦΙΛΕ Ripper 6 ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ Κ' ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ.ΠΕΡΥΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΑΣΚΟΥΣΑΜΕ-ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ-ΚΡΙΤΙΚΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΧΑΒΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ.ΤΩΡΑ,ΕΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Η'ΟΧΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ.ΚΑΙ Ο ΜΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ΄΄ΛΑΒΡΑΚΙΑ΄΄ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ΄΄ΚΡΟΥΩ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ΄΄ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.-ΓΑΛΛΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε Γαλλε,έχω διαβάσει τόσα μα τόσα σχόλια για την ομάδα για την επόμενη σεζόν που αν ειμουν άλλη ομάδα και δεν ήξερα καθόλου τον Παναιτωλικό θα τον παρομοίαζα με τον Θρασύβουλο.τοσα αρνητικά σχόλια δεν έχω ξαναδεί.ο χαβος λογικό είναι να μιλάει για παραμονή και γρήγορη μάλιστα μετά από μία αποτυχημένη χρόνια.απλα εδω μέσα όλοι γράφουν για φούντο.αυτα ελεγαν και για τη χρονιά που ο Παναιτωλικός πήγε να πάει Ευρώπη.απλα έχουμε μάθει σαν λαός να τα ξέρουμε όλα σε όλους τους τομείς

   Διαγραφή
  2. exei dikio o gallos apolyta

   Διαγραφή
 4. Κυριαζίδης-Κάριγιο-Χαντακιας-Οκεκε-Ρουμπιο-Πάουλο-Ριος-Ροσα-Παουλιστα-Κλεσιο-Φονσεκα για αρχικό σχήμα αν φύγει βέβαια ο Μυγας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ας δειξουμε εμπιστοσυνη στο προσωπο αυτου του ανθρωπου.το εχει αποδειξει πως μπορει να μας ανεβασει ψηλα.και ας μην μιλαμε απο τοσο νωρις για παραμονες,Ευρωπες κλπ.εννοειται πως ο πρωταρχικος στοχος πρεπει να ειναι η παραμονη.απο εκει και περα,θα φανει σε αρκετο καιρο απο τωρα το που μπορει να φτασει ο νεος Παναιτωλικος.
  αυτο που πρεπει να κανουμε εμεις ειναι να γεμιζουμε το γηπεδο μας και να στηριξουμε τον Παναιτωλικο.ενωμενοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καστίγιο-Κάριγιο-Φονσεκα-Γκαρινχα θα ειναι τέλος μήνα στην ομάδα.Μονο τον Καστίγιο ξέρουμε ο οποίος ειναι ήδη στηνΕλλαδα.Τους Φονσεκα-Γκαρινχα τους πρότεινε ο Ντέ Μπαρτολιο στον Μπελεβωνη.Μεσοεπιθετικοι και οι δυο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν τελικά κάτσει ο ένας από τους 4 σε κερνάω ούζο καραπανεικα.. Αλλά χλωμό...

   ODYSSEAS

   Διαγραφή
 7. Σισυφος.Οπως τα περιμέναμε.Θα πάρουμε 4 παίχτες και αν φύγει ο Μύγας θα έχει ισχύ το "τουλάχιστον"του Χάβου.Τους 7 τους ξερούμε.Κυριακιδης στο άσσο μόνιμα.Παουλο με φανέλα βασικού σπίτι του.Χαντακιας-Μύγας για να πουληθούν κάποια στιγμή.Ροσα γιατί πάνω του θα στηριχτούμε.Κλεσιο γιατί ειναι αυτος που μπορεί να κανει τη διαφορά και Ρότσα που τον πιστεύει ο Μάκης πολυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Βρε πως αλλαζουν τα πραγμστα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μακη μου ακλαυτοι θα παμε αν δεν σου παρουνε παιχτες και υποβιβαστουν τεσσερις.

  ΑΙΜΙΛΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Οσοι πιστευετε οτι μονο οποιος ριχνει λεφτα σε μεταγραφες τοτε μονο μπορει να φτιαξει ομαδα τοτε δεν εχει ιδεα απο ποδοσφαιρο!
  Παραδειγματα απεριοριστα τοσα εγχωρια (α'β'γ' εθνικη) οσο και εξωτερικο.


  Υ.Γ. Πολλα ΜΠΡΑΒΟ στον Κ.ΧΑΒΟ!!!Τετοιος ανθρωπος με αξιες και χαρακτηρα ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΑΣ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΠΕΛΕΞΕ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΑΜΕ ΦΤΑΕΙ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ.ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΚΡΕΝΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΒΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ .ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΙΟ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν ο Κωστούλας αγαπάει την ομάδα και μαζί με τον χαβο θα φτάσουν την ομάδα ψηλα,γιατί τον έδιωξε στην πιο επιτυχημένη χρονιά της ομάδας μας??

   Διαγραφή
  2. Νομίζω ότι έληξε το συμβόλαιο. Και δεν συμφώνησαν. Δεν τον έδιωξε!

   Διαγραφή
  3. Ο χαβος είχε ανανεώσει τον προηγούμενο χρόνο για ακόμα 2 έτη.δεν ισχύει αυτό που λες

   Διαγραφή
 12. Σιγά τη συνέντευξη. E όχι και εφ όλης της ύλης ,μην τρελαινόμαστε. Με όλη τη συμπάθεια στο Μάκη (που δεν φταίει αυτός) ο δημοσιογραφίσκος διάλεξε τις επιγραμματικές και στάνταρ ερωτήσεις που γίνονται στο πόδι εδώ και χρόνια, και ο δικός μας τις κλισέ και λιγόλογες απαντήσεις που θα μπορούσε άνετα να δώσει κι καθένας μας απο εδώ μέσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έτσι είναι ο Χάβος. Λιγολογος. Και που έδωσε συνέντευξη πολύ ήταν.

   Διαγραφή
  2. Τον ρώτησε και τι ομάδα είναι στο Χόκευ επί χόρτου αλλά επειδή είναι Παναχαϊκή εκτίμησε ο δημοσιογραφίσκος ότι δεν πρέπει να ειπωθεί.

   Διαγραφή
 13. Ερχεται ο σουπερσταρ επιθετικος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. S.G.W. ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΞΕΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΡΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. Ο ΧΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το τέλος όλη η χολή σου

   Διαγραφή
  2. Opws h omada sou o olympiakos?xaxaxa re gelaei o kosmos

   Διαγραφή
  3. Συμφωνώ απολύτως με τον S.G.W. Για δείτε εσείς της διοίκησης τον Σέρβο τον Πούστροβιτς που βγήκε αέρα Europa με τη Βουλγαρική Hona Plovtiv.
   Τώρα , εάν είναι ακριβός, να σας δώσει τα στοιχεία του ο S.G.W. να συμβάλει
   τη διαφορά , να βάλει κι αυτός το χέρι στη τσέπη!

   Διαγραφή
  4. Πολλές ομάδες είχαν μία επιτυχημένη χρονιά με Ελληνες προπονητές και μικρό μπάτζετ.παρε μάτι Πανιώνιο με Ουζουνίδη και παίκτες με μέσο όρο ηλικίας 23 ετών.παρε μάτι πας Γιάννινα με τον πετρακη και μέσο όρο ηλικίας 26 με 5 η 6 ξένους σε όλη την ομάδα.παρε ομάδα τον Παναθηναϊκό του Ουζουνίδη που είχε 5 μύρια διαφορά από μας εκείνη τη σεζόν και έδωσε 3αρα στον γαύρο και πήγε 2ος σε 3 συνεχόμενες χρονιές.γι αυτό άστοχο το σχόλιο σου και κάνε λίγο υπομονή,εσυκσο πολλοί άλλοι εδω μέσα

   Διαγραφή
  5. S.G.W. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 4.25 ΜΜ Ο ΠΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ή ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΩΡΑΙΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ!!! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?

   Διαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΦΟΥ ΑΛΛΗ ΕΊΝΑΙ Η ΟΜΆΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ

   Διαγραφή
  7. *Αναστασίου όχι Ουζουνίδη

   Διαγραφή
  8. Ripper 6 αυτό που λες φίλε μου για καλή ομάδα με χαμηλό μπάτζετ ισχυεί 100% και το είδαμε και εμείς στο Αγρίνιο την χρόνια του Χάβου με Μαρτινεζ Μπεχαράνο Βιγιαφάνες Γοδόι Μαλεζά Ερτζεγκέλε και όλους αυτούς που απάρτιζαν εκείνη την ομάδα η οποία ήταν συνέχεια της ομάδας που χτιζόταν σταδιακά 2 χρόνια.
   Είναι άλλο όμως το χαμηλό μπάτζετ που λες, το οποίο να συνοδεύεται με 2-3 πολύ καλούς δανεικούς από μιά μεγάλη ομάδα και ταυτόχρονα η ομάδα να έχει δημιουργήσει κορμό και ομοιογένεια, πράγμα το οποίο κάνει ο Πανιώνιος που αναφέρεις ή τα Γιάννινα ή ο Πλατανιάς, και είναι άλλο πράγμα αυτό που κάνει η δική μας ομάδα τώρα.
   Ο Παναιτωλικός δεν θέλει χαμηλό μπάτζετ απλά, αλλά τσάμπα συμβόλαια.Δεν ψαχνει για τον καλό παίχτη στην ποδοσφαιρική αγορά, αλλά για τον λιγότερο κακό παίχτη από τους φτηνότερους της ελεύθερης αγοράς.Και το κυριότερο δεν φτάχνει κορμό και δεν έχει ομοιογένεια η ομάδα.
   Θα μου πεις πως θα αλλάξουν όλα τωρα που ήρθε ο Χάβος.
   Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Εγώ την ομάδα θα την στηρίξω και το διαρκείας μου όπως κάθε χρόνο θα πάρω αλλά η δουλειά δεν φαίνεται να πηγαίνει σε καλό δρόμο.Εδώ θα ήμαστε και θα τα λέμε.
   VIP

   Διαγραφή
  9. SGW όταν η ομάδα σχεδιάζει βάσει budget δηλαδή ταμείο+έσοδα-έξοδα τότε τα χρήματα για συμβόλαια είναι συγκεκριμένα.Ο πρόεδρος έβαλε αυτά που έβαλε και φτάσαμε εδώ και μπορεί να στηρίξει και σε καμία στραβή.Βγαίνει τώρα ο καθένας εδω μέσα και ζητάει και απαιτεί ακριβές μεταγραφές από που? Απο την τσεπούλα του προέδρου.Ομως τη δικιά του την τσεπούλα ούτε για πλάκα δεν θέλει να την αναφέρουμε!
   Αυτή η παθογένεια του Ελληνα να τα περιμένει απ τον από μηχανής θεό!

   Διαγραφή
 15. Μπράβο Μάκη τα είπες όλα.εμπιστοσυνη στην ομάδα για την επόμενη σεζόν.και ομάδες που δεν έκαναν μεταγραφές για 2 χρόνια μία χαρά τα πήγαν.Να στηριχτούμε στα νέα παιδιά δεν λέτε?Δεν το εφαρμόζετε όμως γιατί για μεταγραφές μιλάτε συνέχεια.διπλα στην ομάδα από Σεπτέμβρη και υπομονή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @Ripper 6 Αν εννοεις τον Πανιωνιο και τα Γιαννενα, ο Πανιωνιος το κανει εδω και δεκαετιες αυτο με τους πιτσιρικαδες. Αν αρχισω να γραφω τι παιχταραδες εχει βγαλει ο Πανιωνιος θα πεσει η μπαταρια απ το κινητο κι ακομα θα γραφω... Οσο για τα Γιαννενα ειχαν ηδη εναν δυνατο βασικο κορμο και καταφεραν να τον διατηρησουν για τουλαχιστον 4-5 χρονια. Εμεις εδω, ουτε το ενα ουτε το αλλο!

   Διαγραφή
  2. Κανείς λάθος.ο Πανιώνιος τα προηγούμενα χρόνια στηριζόταν κατά 50% και βαλε σε ξένους άλλο που τα τελευταία 4-5 χρόνια το άλλαξαν εξαιτίας οικονομικού προβλήματος.ο πας Γιάννινα το άρχισε πριν 3 χρόνια.εμεις μπορούμε να το κάνουμε και αυτό.παρε μάτι τη χρονιά που ανεβήκαμε με χαβο η ομάδα ήταν σχεδόν ίδια που ήταν και στη Β.απλα τρ ο Παναιτωλικός του αρέσει να βρίσκει ταλέντα και να τα πουλάει

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμε 1.56π.μ Ναι εντάξει, ο Πανιώνιος, τα Γιάννενα (και άλλες ομάδες ίσως) μπορεί να έχουν καταφέρει αυτά που γράφεις και να έχουν βγάλει περισσοτερους παίκτες πουλώντας τους μάλιστα και πιο ακριβα, αλλά και να είναι ταυτόχρονα και παράλληλα πιο επιτυχημένες ομάδες αγωνιστικά (δαπανώντας μάλιστα λιγότερα χρήματα) γιατί έχουν ανθρώπους στη διοίκηση που γνωρίζουν το αντικείμενο), όμως υστερούν σε κάτι άλλο. Δεν είναι Everyday Stronger!!

   Διαγραφή
  4. Ο Πανιωνιος παντα εβγαζε παιχτες. Απο Αναστοπουλο και Σαραβακο μεχρι Μαραγκο, Λαγωνικακη, Ναλιτζη, Βοκολο κλπ. Ακομα κι ο Παντιτς, που πηρε πρωταθλημα στην Ισπανια με την Ατλετικο, στο Νιονιο αναδειχτηκε! Μονο επι προεδριας Τσακιρη ειχε λεφτα για μεταγραφες τυπου Ρεκομπα κι Εστογιανοφ...

   Διαγραφή
 16. Και σήμερα στο Αγρίνιο ο Μακαρος.
  μαλλον ακύρωσε τις διακοπές στη Σαντορίνη που έλεγε το τρολακι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Δε κινείται φύλλο στα μεταγραφικά του χρόνου 4 θα πέσουν ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Όλοι κοντά στην ομάδα μας όχι μιζέρια 5 ευρώ κάθε δέκα πέντε μέρες για την ομάδα παράδειγμα σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Σισυφος.Οπως δειχνουν τα πραγματα θα πεσουν 4.Και ενω οι αλλοι εχουν ξεκινησει προγραμματισμο εμεις κοιμομαστε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 3 πεφτουν απ ευθειας. Ο 4ος απ το τελος της SL θα παιξει μπαραζ με τον 2ο της FL.

   Διαγραφή
 20. Χαβος,Μπελεβωνης μεγαλος και μικρος,ειναι στο Emileon απο το πρωι.
  Θα προκυψει μεταγραφη πριν την αναχωρηση?
  Ιδωμεν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. O Μαρινακης του ΠΑΟ εμεινε ελευθερος.
  Κρατηστε το αυτο και βλεπουμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί και επίσημα ο Νίκος Μαρινάκης καθώς όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΠΑΕ το συμβόλαιο του Έλληνα ποδοσφαιριστή δεν θα ανανεωθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ο Μαρινακης του Παναθηναικου μαγκες μου οδευει προς αγρινιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. o Kωστούλας είναι Σουηδία για τις επόμενες 15 μέρες μην περιμένετε μεταγραφή απο Ιούλιο η πρώτη μεταγραφή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Κωστουλας την Κυριακη θα ειναι Αγρινιο.Ο
   Ο Μπελεβωνης(μεγαλος) ξερεις
   ο Ο ειναιειναιειναιειναιειναιειναιειναιειναιειναιειναιομως που θα ειναιΚ

   Διαγραφή
  2. Ο Κωστουλας την Κυριακη θα ειναι Αγρινιο.
   Ο Μπελεβωνης(μεγαλος) ξερεις ομως που θα ειναι?
   Και γιατι?

   Διαγραφή
  3. Φιλε πλατεία αφησε τους...
   Εύχομαι απλά να γυρίσει πίσω με παρέα...
   George

   Διαγραφή
  4. Δε νομιζω να παει μονο για τα "ειδωματα"" αλλα και για τα "τελειωματα".
   Ετσι γινονταν παλια!!!

   Διαγραφή
 25. Κ στα δυο σου σχολια είσαι λάθος αλλά οκ αφού είσαι ο Σίσυφος!

  George

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.