Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Γρηγόρης Μάκος «Άλλα λένε κι άλλα γίνονται – Μετά τα Γιάννενα, είχε τελειώσει για μένα ο Παναιτωλικός»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα λεγόμενα του σε σχέση με τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα του Παναιτωλικού, φωτογραφίζοντας ανθρώπους της διοίκησης που τη μία τον στήριζαν και του έδειχναν πως τον υπολογίζουν και για τα επόμενα χρόνια, ενώ από την άλλη δεν επήλθε σχετική συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας των δυο πλευρών, χωρίς, ωστόσο να ξεκαθαρίζει ποιος ή ποιοι ήταν εκείνοι που πήραν τη τελική απόφαση.

-Για τον επαναπατρισμό του στην Ελλάδα: Χάρηκα ιδιαίτερα όταν συμφώνησα πριν δυο χρόνια με την ομάδα του Παναιτωλικού, ερχόμενος από τη Κύπρο κάτι που ζήτησα εγώ να επαναπατριστώ και βρέθηκε αυτή η πολύ υγιής ομάδα, εκείνη τη χρονική στιγμή και μου έδωσε τη δυνατότητα για μία… έναρξη και πάλι στα γήπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά από 3 χρόνια και ήμουν από τους τυχερούς, γιατί δυστυχώς αυτό που βλέπουμε είναι άσχημο για τους ποδοσφαιριστές χρόνο με το χρόνο και από οικονομικής άποψης και σε γενικότερο πλάνο.

-Για τα δυο χρόνια στον Παναιτωλικό: Ήταν λίγο περίεργα, μία γρήγορη αλλαγή προπονητή καταφέρνοντας βεβαίως να σώσουμε τη κατηγορία, η ομάδα βέβαια ξεκίνησε με άλλο πλάνο και ίσως αυτό να ήταν το λάθος από τη πρώτη στιγμή. Βέβαια, σε κάθε ομάδα υπάρχουν και οι καλές και οι κακές στιγμές, αυτά είναι που μένουν, αυτά είναι που μας κάνουν να γινόμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί για τους μελλοντικούς μας στόχους. Στο τέλος και των δυο χρόνων χαμογελάσαμε, μη ξεχνάμε πως του χρόνου τα πράγματα αλλάζουν άρδην αφού θα πέσουν περισσότερες ομάδες.

-Για το αν βαθιά μέσα του μένει πικρία για τη μη συνέχιση συνεργασίας: Εγώ, έχω μάθει να τα λέω τα πράγματα, έτσι όπως είναι. Σίγουρα, μου μένει μία πικρία, αλλά σε σχέση με άλλους παίχτες που έχουν φύγει από την ομάδα, εγώ έφυγα με μία πικρία περισσότερο για την ομάδα κι όχι σχετικά με τη πόλη ή κάτι άλλο. Έφυγα με μια πικρία από άτομα που δεν το περίμενα, γιατί περίμενα να υπάρχει μία εκτίμηση στο πρόσωπό μου κι αυτό δυστυχώς, δεν έγινε και επειδή είδα διάφορους να με σταματάνε στο Αγρίνιο και να με ρωτάνε για ποιο λόγο ή μου έλεγαν διάφορους λόγους, είτε οικονομικούς, είτε οτιδήποτε, γιατί δεν υπήρξε επέκταση συμφωνίας και αυτό με ενόχλησε που δεν βγήκε ένας άνθρωπος από την ομάδα να πει την αλήθεια, αλλά για αυτό είμαι εγώ εδώ και όπως είπα έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Όταν βρίσκεσαι σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή σε αυτά τα δυο χρόνια και συζητάς για το μέλλον και ξαφνικά όλα ανατρέπονται, τώρα αυτό που οφείλεται δε μπορώ να το ξέρω εγώ και ούτε θα καθίσω να το ψάξω. Ευτυχώς, για εμένα υπάρχουν ομάδες και δεν είναι το τέλος της καριέρας μου ο Παναιτωλικός, απλά ξέρεις όταν σαν άνθρωπος τα δίνεις όλα για να βοηθήσεις μία ομάδα με πολλούς τρόπους και αυτό νομίζω το έχει καταλάβει πολύς κόσμος, ειδικά τη πρώτη χρονιά. Ουσιαστικά, θα μπορούσε να είχε λυθεί με ένα πολύ διαφορετικό τρόπο κι όχι λέγοντας άλλα τη μία στιγμή και άλλα την άλλη.

-Για το αν ήταν απόφαση του προπονητή ή των ανθρώπων της διοίκησης: Να σου πω κάτι, αυτό που έχω καταλάβει εγώ και μου το έλεγαν, αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω στην αρχή με τίποτα, είναι ομάδα στην οποία κανείς δε μπορεί να βγάλει ξεκάθαρη άκρη, γιατί άλλα σου λένε και άλλα γίνονται. Είναι το συμπέρασμά μου, δεν το λέω με κακία είναι η αλήθεια, δεν το πίστευα, αλλά έτσι είναι. Τώρα, ποιανού ήταν η επιλογή αυτό να γίνει με μένα ή με τον Μουνιός που έφυγε ή με τα παιδιά που θα φύγουν δε το ξέρω, σίγουρα είναι μία συζήτηση του προπονητή με την διοίκηση. Απλά, εγώ θεωρώ πως όταν η διοίκηση σαν διοίκηση, κάποιοι άνθρωποι σου λένε κάποια πράγματα και στο πρόσωπό σου, όλη τη χρονιά, μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος, τότε μιλάμε για διαφορετική εικόνα, ειδικά μετά το παιχνίδι με τα Γιάννενα, να στο πω πιο απλά, είμαι σε μία ηλικία που ξέρω να ξεχωρίζω. Τώρα, αν αυτοί νομίζουν πως έπραξαν καλά ή όχι θα το δείξει το μέλλον.

-Για τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε ως παίχτης του Παναιτωλικού: Κοίταξε, γενικά και τα δυο χρόνια το συμπέρασμα ή το αποτέλεσμα, πες το όπως θες για μένα ήταν πάρα πολύ καλό. Δεν έφυγα με άσχημες εικόνες, ήταν όλα μια χαρά αλλά σου λέω έφυγα από μία πλευρά με μια πικρία γιατί μου έλεγαν πράγματα που πίστεψα και τελικά έγιναν τελείως διαφορετικά.

-Για τα δημοσιεύματα σχετικά με τη θέση εργασίας που κέρδισε: Δεν ήταν κάτι για να με επηρεάσει, έχω περάσει πολύ πιο δύσκολες περιόδους από αυτή. Το να βγαίνει, κάτι τέτοιο όχι δεν το χαρακτηρίζω δημοσίευμα αλλά η αλήθεια, δεν έγινε με κάποιο ρουσφέτι, ούτε με κάποιον περίεργο τρόπο. Είναι μία θέση που κέρδισα λόγω της Εθνικής και μόνο και θα μπορούσαν και άλλοι να το κάνουν που δεν το έκαναν. Απλά, αυτό ήταν κάτι που βγήκε πριν από πολλά χρόνια, τώρα γιατί ο κόσμος σχολιάζει, που σαν Ελλάδα αυτό περιμένουμε, για να βγάλουμε την κακία μας προς τους άλλους, δεν με απασχολεί. Εγώ, αυτό που είχα δηλώσει και ισχύει είναι πως έχω ρωτήσει και περιμένω να δω εάν και πως μπορώ να παραχωρήσω τη θέση αυτή, σε κάποιον που έχει πραγματική ανάγκη.
-Για την επόμενη μέρα και τα σενάρια μεταγραφής: Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που μπορούμε να πούμε στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, εκείνο που μπορώ να πω είναι πως η επόμενη μέρα για εμένα ήταν μετά το παιχνίδι με τα Γιάννενα, εκεί όπου για εμένα είχε τελειώσει ο Παναιτωλικός, με την καλή έννοια. Ήταν σαν να είχε λήξει το συμβόλαιο μου, από εκεί, αντιλαμβανόμενος αρκετά πράγματα που έγιναν. Προς το παρόν ηρεμώ και χαλαρώνω με την οικογένεια μου και μόλις μου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσω με ομάδες θα το κάνω. Αν η ομάδα μου έκανε κουβέντα για κάποια συνέχιση συνεργασίας θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ, μετά τα Γιάννενα.
-Για τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους παίχτες: Όταν είσαι σε μία οικογένεια 30 ατόμων είναι απόλυτα λογικό με κάποιους να έρχεσαι πιο κοντά και με κάποιους άλλους όχι και τόσο. Από εκεί και πέρα, με κάποιους που είναι πιο έμπειροι έχεις να πει περισσότερα πράγματα, γιατί κακά τα ψέματα η εμπειρία σε μία ομάδα μετρά πάρα πολύ. Απλά, επειδή η ομάδα του Παναιτωλικού θέλει να βοηθήσει πιο πολύ τους νεαρούς παίχτες, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς και οι νέοι από μόνοι τους δε μπορούν να κάνουν θαύματα, εφόσον δεν υπάρχει το κατάλληλο πάντρεμα. Μη ξεχνάμε το παράδειγμα του Αστέρα, που ενώ είχε τόσους ξένους παίχτες έκανε μία απότομη-ριζική αλλαγή που λίγο έλειψε να του αποβεί μοιραία.
-Για τον Πανιώνιο: Χαίρομαι, ιδιαίτερα που ομάδες στις οποίες υπήρξα μέλος τους, για χρόνια βρίσκονται εκεί που βρίσκονται και ειδικά για τον Πανιώνιο, θέλω να πω ότι θα έπρεπε να γίνει παράδειγμα για όλες τις ομάδες, κάτι που όλοι το λένε αλλά δεν το κάνουνε. Με πολλά προβλήματα, με χαμηλό μπάτζετ κι όμως επιμένουν σε λάθος πράγματα, ο Πανιώνιος είναι άξιος συγχαρητηρίων.
-Για την Α.Ε.Κ.: Για την Α.Ε.Κ. πολλοί μου είπαν μας έβαλες γκολ και το χάρηκα που βοήθησα τότε την ομάδα μου, με τον Μανόλο Χιμένεθ έχω συνεργαστεί κατά το παρελθόν και πιστεύω πως με την παρουσία προέδρου και προπονητή έχει βρει την ηρεμία που της χρειάζεται, οι παίχτες περνάνε τελείως διαφορετικά και όταν έχεις αυτό το πακέτο λειτουργείς καλύτερα βοηθώντας πολύ περισσότερο.

Agriniotimes Παρασκευας Μάζης

47 σχόλια:

 1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ..........ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝΤΥΠΑ΄΄ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ-ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕ Μ'ΑΓΑΠΑΣ-ΜΑ ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΩΡΑ-ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΛΠ΄΄.-ΓΑΛΛΟΣ-


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΚΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΜΗΠΩΣ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ.ΤΟ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΡΙΟΣ ΗΣΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΓΚΟΛ ΗΣΟΥΝ ΜΕΤΡΙΟΣ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΗ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ .Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΛΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ .ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΟΦΛΗΣΑΝΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΙΚΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΟ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΓΙΕΙ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΔΩ ΦΥΓΑΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΙΚΡΑΘΗΚΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ .ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΠΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΚΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ

   Διαγραφή
 2. Για μενα επρεπε να μεινει ο Μακος.Προσφερε πολλα δυο χρονια.Λογικο καποια στιγμη να πεσει η ασποδοση του.Επαιζε νον-στοπ αφου δεν υπηρχε παιχτης στο ροστερ να τον ξεκουρασει.Και μην ξεχναμε οτι επαιζε μεχρι και στοπερ για να μπαλωσει την γυμνια της ομαδας.

  Η ΑΕΛ μετα απο Λεοζινιο χτυπαει και Γουαλας.Εμπειροι παιχτες και οι δυο.Τον βλεπω τον Κουγια να σωζεται ευκολα του χρονου.

  ΑΙΜΙΛΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Μάκος ήθελε να μείνει στον Παναιτωλικό και το είχε κφράσει στην διοίκηση.Μετά και την προσθήκη του Μπράβο, ο Χάβος έπρεπε να επιλέξει ποιό συμβόλαιο θα ανανεωθεί.Του Πάουλο ή του Μάκου.Κατά την κρίση του προπονητή προτιμήθηκε ο Πάουλο.Η διοίκηση έπραξε όπως επιθυμεί ο προπονητής.Αν τώρα είναι σωστή η λάθος η απόφαση θα φανεί στο φετινό πρωτά;θλημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο Κωστουλας πρεπει να ειναι Αγρινιο,οποτε αναμενεται να σκασει πολυ συντομα η πρωτη μεταγραφη.
  Ελληνας τερματοφυλακας να υποθεσω?
  Για να δουμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Κωστουλας φιλαράκο είναι για άλλο λόγο στο Αγρίνιο, οπότε για μία φορά ακόμα έχεις λάθος πληροφόρηση....Η εδώ παρουσία του προέδρου έχει να κάνει με άλλα πράγματα....

   Διαγραφή
  2. Κάθε φορά που ο Κωστουλας ερχόταν Αγρίνιο, έκανε και μεταγραφή ο Παναιτωλικός θα είχε ίσα με 3000 παίχτες.
   Νικος

   Διαγραφή
 5. Απόφαση προπονητή είναι,που είναι το πρόβλημα Γρηγόρη α

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι όμως δεν είναι. Ακριβό συμβόλαιο απλα

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30 Μαΐου 2017 - 11:36 π.μ.Καταθετω και εγω τα οσα ξερω και λεω σε σενα και στους υπολοιπους φιλους οτι το θεμα Μακου δεν ηταν θεμα οικονομικο καθως ο ιδιος ο παικτης ειχε πει στον προεδρο οτι θελει να μεινει στην ομαδα και το οικονομικο δεν θα σταθει εμποδιο.Απο εκει και περα "πληρωσε" καποιες συμπεριφορες του μεσα στα αποδυτηρια.IQραδικι

   Διαγραφή
  3. Κύριε iq ραδίκι.Μιας και ξέρεις για την συμπεριφορά του στα αποδυτήρια μπορείς να μου πεις αν είχε δίκιο η άδικο σε αυτά που έλεγε;Ξέρεις ποιοι τον υπονόμευαν απο μέσα;

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος31 Μαΐου 2017 - 3:09 μ.μ.Κανενας απλα εκει που λεω "συμπεριφορες" βαλε οτι "καυγας" γινοταν στα αποδυτηρια, κατι το φυσιολογικο" ο Μακος ηταν μεσα ειτε τον αφορουσε ειτε οχι.IQραδικι

   Διαγραφή
 6. Εγώ απο την συνέντευξη αντιλαμβάνομαι μια πικρία απο τον Γρήγορη για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η ομάδα.Δυστηχως έτσι ειναι οι συνεργασίες στον ιδιωτικό τομέα.δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί.Προσφερε αυτά που μπόρεσε, τον ευχαριστούμε και αφού οι υπεύθυνοι διαχείρισης της ομάδας έκριναν πως δεν θέλουν άλλο να συνεργαστούν δεν ανανέωσαν το συμβόλαιο.Δεν τον κράτησαν στην αναμονή να χάσει την μεταγραφική περίοδο και ούτε του υποσχέθηκαν κάτι που δεν έπραξαν.Ας χωρίσουμε φιλικά και κρατώντας τις καλές στιγμές.Ο Γρηγόρης και Παναιτωλικος θα βρεθούν του χρόνου αντίπαλοι στο πρωτάθλημα.Αντιπαλοι όμως μόνο 90 λεπτά στο γήπεδο και όχι έξω απο αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. τα γνωστά φαινόμενα των ανίκανων της παε παναιτωλικός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο ΣΩΤΗΡΊΟΥ του Πλατανιά για βασικός τερματοφυλακας είναι καλός λετε;; zaf14

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τι νέο μας λέει ο Μάκος χθεσινός είναι;Ετσι δεν κάνουν ολες οι διοικήσεις όταν θέλουν να ξεφορτωθούν κάποιον; Δεν τον θέλει ο προπονητής πάει και τελείωσε.Εξ άλλου δεν φημίζετσι και γισ το κσλύτερο παιδάκι. Στην Κύπρο τον έδιωξαν με τις κλωτσιές με εκείνο το περόφημο "κωλοκύπριοι" Πέραν του οτι είναι απείθαρχος και κάνει του κεφσλιού του που σε κανέναν προπονητή δεν αρέσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Σισυφος.Πολλα τα μετωπα φετος.Εφυγαν Μακος-Μουνιοζ.Στην εξοδο Παπαδοπουλος-Κολοβουρης.Μισα μισα για Παπαζογλου-Καβουσακη.Ερωτηματικο για Κουσα-Κουτρουμανο.Εχουμε και θεμα Μπεχαρανο.Να δουμε τι θα γινει.Η ομαδα χρειαζετσι 4-5 δυνατες προσθηκες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Στο β οροφο του Εφετειου της Αθηνας στη Λουκαρεως στο προθαλαμο επεσα πανω σημερα στον Αλεξη Κουγια.Στο ιδιο πινακιο για αλλη υποθεση.Αυτος ηταν πολιτικη αγωγη σε δικη του προεδρου του ΠΑΣ του Χριστοβασιλη που αναβληθηκε.Συζητησα λιγο ποδοσφαιρικα μαζι του.Συμφωνα με αυτον θα πεσουν 2 και φετος και οι ομαδες θα μεινουν 16.Ποιοι θα πεσουν;Να ψαξω μου ειπε αναμεσα σε Κασσιοπη-Πλατανια-Λεβαδειακο.Οσο για τον Παναι τον βλεπει 8-10 στη βαθμολογια της νεας περιοδου.Σισυφος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. S.G.W. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ. ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΦΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ...ΚΟΥΓΙΑ.

   Διαγραφή
  2. Σισυφε αν δεν κάνω λάθος εχεις πει πως είσαι μπαρμαν στην Ιο τα καλοκαίρια. Δεν άρχισε ακόμη η σεζόν και είπες να πεταχτείς μέχρι τον β' όροφο του εφετείου της Αθηνας στη Λουκάρεως; Ή απλά πέρναγες; Ή είσαι μπαρμαν στο κυλικείο του κτιρίου; Και έπιασες κουβεντούλα με τον Κουγια γιατί ο τύπος είναι τόσο "λίγος" που πιάνει κουβέντα με όποιον άγνωστο του το ζητήσει; Ή τον ξέρεις και αυτόν όπως και τόσα άλλα στελέχη του ποδοσφαίρου; Τελικά μήπως κανεις και δευτερη δουλειά; Μήπως είσαι και αθλητικογράφος; Και αν ναι που γράφεις για να σε διαβάζουμε γιατί φαντάζομαι δεν θα σπαταλάς τα λαυράκια σου σε ένα απλό σχόλιο σε αυτό το σαιτ;... Ή μήπως είσαι μανατζερ γνωστός και σου μιλάνε όλοι; Ή απλά γραφικός και γυρίζεις στις ΕΠΟ και στα εφετεία και πουλάς μούρη για να σου μιλήσουν; Ή απλά μας δουλεύεις;;.. Κάποια στιγμή άρχισα να σε παίρνω στα σοβαρά και το είχα γράψει κιόλας. Αλλά όσο περνάει ο καιρός το τερματίζεις το θεματάκι σου... Σκέψου το λίγο.

   ODYSSEAS

   Διαγραφή
  3. Χαχαχαχα.Αγαπητε Οδυσσεα δικη ειχα και ετυχε να ειναι στο ιδιο πινακιο και ο Κουγιας.Ουτε τον ηξερα τον ανθρωπο.Μονος μου τον πλησιασα.Και μιλησαμε για διαφορα.Οσο για την Ιο το εχω καθηστερησει φετος μεχρι 10 ιουνη καθως επιβαλεται να κανω καποιες ιατρικες εξετασεις που δεν περνουν αναβολη αρχες ιουνη.Ενεκα ενος προβληματος υγειας που ειχα παλιοτερα.Οσο για τα μανατζερικα τι να γινει?Εχω 2-3 γνωριμιες.Φιλικα.

   Διαγραφή
 12. εδω ο ιδιος ο κωστουλας ειπε οτι αλλο ειχε συμφωνησει με τον μπελεβωνη να ψηφισει για τον ηρακλη και αυτος αλλο ψηφισε!ο μακος βγαζει πικρια,γιατι ολη τη χρονια του ελεγαν οτι θα μεινει και του χρονου και ξαφνικα,χωρις να του πουν τιποτα,στους τελευταιους αγωνες τον πεταξε ο χαβος εκτος ομαδας,ενω ο μουνιοζ που επισης δεν υπολογιζοταν επαιζε,εστω και σαν αλλαγη!αγωνιστικα θα δειξει ο χρονος αν καναμε σωστα,αλλα σιγουρα δεν ηταν σωστος ο τροπος που τον διωξαμε,αξιζε περισσοτερο σεβασμο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Και σύ ρε μακο μας τυφλωσες με την μπάλα που έπαιξες τά δύο χρόνια στό Αγρινιο ?
  Αλλά το καταλάβαμε όλοι..... Τέτοιο συμβόλαιο που θα ξαναβρείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ SITE GAZZETTA OTI΄΄ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Ο ΚΑΒΟΥΣΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΒΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ΄΄!!!ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ΄΄ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΔΥΣΚΟΛΟ΄΄ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΗΡΙΑ.ΤΟΝ ΚΟΛΟΒΟΥΡΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΣΑΚΗ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΑ΄΄ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ΄΄ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΛΑΒΡΑΚΙΑ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Η΄΄ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ΄΄ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ !-ΓΑΛΛΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. η Λαρισα εχει ηδη κανει δυο πολυ καλες μεταγραφες.Λεοζινιο και Γουαλας.και οι δυο εμπειροι,σιγουρες λυσεις.30 ο ενας,31 ο αλλος.γιατι αδιαφορει η ΠΑΕ γι αυτους τους παιχτες;επειδη δεν εχουν μεταπωλητικη αξια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. O Koύγιας δήλωσε ότι ανεβάζει απευθείας τον πήχη και θέτει ως στόχο της Λάρισας την επόμενη χρονιά, όχι την απλή παραμονή, αλλά τον τερματισμό της ομάδας απο τη 10η ως τη 5η θέση. Η πλάκα θα είναι, αν τελικά το καταφέρει και τερματίσει πάνω απο εμάς, να βγάλει μετά και κανένα σλόγκαν σαν το Everyday Stronger για να τρολάρει Κωστούλα και Μπελεβώνη.

   Διαγραφή
  2. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν μας περάσει η Λάρισα του χρόνου.εχει κάνει ήδη δύο μεταγραφές ουσίας.πηρε τον Γουάλας,απ τα καλύτερα αριστερά μπακ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια,αλλά και τον Λεοζινιο,έμπειρο που μπορεί να προσφέρει πολλά.εμεις μέχρι στιγμής απλά δεχόμαστε προτάσεις των μάνατζερ.

   Διαγραφή
 16. διαβάζω πως 3 Ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Σκόνδρα,που είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη και έπαιξε το μισό της χρονιάς στην Σκωτσέζικη Χάμιλτον.από τις καλύτερες περιπτώσεις δεξιών μπακ αυτή τη στιγμή,αλλά φαντάζομαι πως θα παίρνει λίγα παραπάνω από αυτά που δίνουμε εμείς.τους Έλληνες που ξεχωρίζουν θα βλέπουμε πλέον να τους χτυπάν Ατρόμητος,Αστέρας,Λάρισα,Πανιώνιος,Γιάννενα που έχουν πιάσει την ουσία.εμείς θα βασιστούμε ξανά σε παίχτες που δεν γνωρίζουμε;δεν αντέχουμε άλλες φόλες.κοιτάξτε και λίγο στην Ελλάδα.δεν έχει μόνο η Πορτογαλία παίχτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ενώ λοιπόν είχες πει ότι λόγω σπουδών θα αραιώσουν τα σχόλιά σου, εδώ βλέπουμε πια έναν βομβαρδισμό από αυτά. Μα που σπουδάζεις, στην φραπεδούπολη?(Θεσσαλονικη) Μάλιστα ανοίγεις και διαλόγους με τους οπαδούς μας, περί πάσης φύσεως γεγονότων. Και πάντα φυσικά πας να μας πείσεις ότι εσύ έχεις το δίκιο. Άντε και με τους παναιτωλικούς να γίνεται όλο αυτό. Όμως μέχρι και με γαύρους είδα σε άλλο σχόλιο ότι είχες κόντρες. Αυτούς πώς και τους πλάνεψες νεαρέ sere97?

   Διαγραφή
  2. εσένα τι σε έχει ενοχλήσει ακόμα δεν έχω καταλάβει.μιλας για απανωτά σχόλια(τα οποία είναι 2 στην προκειμένη περίπτωση)τη στιγμή που ο κάθε ανώνυμος στέλνει 10 παπαριές τη μία μετά την άλλη.
   εσένα σε πείραξα εγώ που προσπαθώ να πείσω ότι έχω δίκιο,κατά τα λεγόμενά σου.θα γνωρίζω λοιπόν άλλη φορά να μην έχω τι θάρρος της γνώμης μου και να μην την υπερασπίζομαι.
   υγ:το πιο μεγάλο λάθος μου απ ότι βλέπω είναι πως από την αρχή δεν αγνόησα τα σχόλιά σου.δωσε θάρρος στον χωριάτη,λέει η παροιμία.

   Διαγραφή
  3. Έχει γεμίσει κ..ογαυρους το σάιτ ατνμιν μάζεψε το.μπαινουν και τα χώνουν σε συγκεκριμένα άτομα από το πουθενά χωρίς λόγο

   Διαγραφή
  4. Σερε μην μασάς ρε ο ίδιος είναι λογικά...τώρα γιατί μπαίνει σε αυτή την διαδικασία τι να σου πω...μπορεί να είναι κ υπαλληλος κ να χει αποστολή να σπάσει λίγο τον τσαμπουκα σε κάποιους π έχουν κάποιες αντίθετες απόψεις αν με πιάνεις φίλε σερε...

   Διαγραφή
  5. Φιλε σερε 97 εχης γραψει κ για την αεκ πριν λιγεσ μερες εγω ειμε αεκατζης κ παναιτολικος. Πελατες ειπες εινε η αεκ που χανει 2 χρονια μεσα στο αγρινιο. Εσι πεςμασ ανονιμε 2.44 πως να μαζεψη ο αντμιν το τροπο νακουσομε μαγκαμου. μπορη να μη μαζεβετε να εινε ισαμε το πατωμα καταλεβες??? μη προκαλιτε ρε ποδοσφερο εινε.

   Διαγραφή
  6. φιλε ανωνυμε,εμενα δεν γνωριζω και δεν με ενδιαφερει αν ειναι γαυρος ή βαζελος ή χανουμι ο συγκεκριμενος ανθρωπος.με ενοχλει ομως το οτι μου κανει επιθεση αδικαιολογητα,λες και του εβαλα το μαχαιρι στο λαιμο να διαβασει τα σχολια μου.ειναι δυο,τρεις συγκεκριμενοι που βγαζουν χολη μολις γραψω κατι.
   ο μονος λογος που συνεχιζω να ανταλλασω αποψεις εδω μεσα ειναι οτι υπαρχουν καποιοι,μετρημενοι,που με ενδιαφερει η γνωμη τους και τους σεβομαι.με τους περισσοτερους εχω και επαφη εκτος σαιτ.αν βρω την δυνατοτητα να επικοινωνω αλλιως δεν θα χω κανενα λογο να παρενοχλω την αισθητικη αυτων που ψαχνουν διαρκως αφορμη για καυγα.

   Διαγραφή
  7. Το λάθος φίλε gyzi είναι που δεν τα αγνοούμε αυτά.αυτο ζητούν.να ασχολείται κάποιος και μαζί τους.τωρα αν είναι ο ίδιος ή άλλος,λίγη σημασία έχει.της ίδιας νοοτροπίας είναι σίγουρα.

   Διαγραφή
 17. Μιλάμε γ έναν άνθρωπο που το παίζει έμπειρος και μεγαλος και ότι έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι (καφενείο το πολύ να πηγαίνει) κ παντογνώστης της ζωής του Αγρινιου ...εμείς οι παλιοί λέει...π την πέφτει σε έναν πιτσιρικά όμως στο ίντερνετ...μιλάμε γ τόση μαγκιά φίλε σερε τόσο μάγκας είναι κάποιος π αποκαλεί εσένα κ μένα σπόρο αλλά την πέφτει με βρισιές σε πιτσιρίκια...ρε ουστ κουραδομαγκα το παίζεις κ Αγρινιώτης...οι Αγρινιώτες έχουν @@ ρε δεν κάθονται να το παίζουν μεγάλοι κ έμπειροι κ να την πέφτουν σε πιτσιρίκια (π εσύ αποκαλείς) στο ίντερνετ...άντε από εδώ υπαλληλε... Αντμιν πέρασε το σε παρακαλώ δεν υπάρχει βρισιά. προστάτευσε το μπλογκ σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Mη με μπερδεύεις φίλε με άλλο σχολιαστή. Σου συνιστώ την προσοχή γιατί επειδή και εγώ είμαι ανώνυμος, γιατί έτσι θέλω, μη κάνεις μπάχαλο το σάιτ. Έχουμε διαφωνίες με τον Sere97 αλλά ως εκεί. Μικρός μπορεί να είναι όμως δεν τον έβρισα ποτέ.

   Διαγραφή
  2. Εμένα δεν μ αρέσει το πέσιμο με ειρωνίες κ πολλά άλλα σε συγκεκριμένα άτομα στο μπλογκ...κ παλιότερα με είχε ενοχλήσει το πέσιμο στον πλατεία Χατζοπούλου (με τον οποίο διαφωνώ σε πολλά) κ είχα γράψει σχετικά ότι δεν είναι σωστό να γίνονται τέτοιες <>...λες ότι είσαι ανώνυμος γτ έτσι θέλεις...εγώ δλδ με το Γκύζη 6 τι είμαι επώνυμος?απλά βάζουμε ένα προσωνύμιο για να μπορούμε να κάνουμε κουβέντα εδώ μεσα...άποψη μου είναι ότι η τελευταία επιλογή στην# απάντηση ως #δεν θα έπρεπε να υπάρχει αλλά δεν είναι δικό μου το μπλογκ

   Διαγραφή
  3. δεν προσβάλλουν μόνο οι βρισιές ανώνυμε φίλε.και κανείς ποτέ δεν κατέκρινε κάποιον που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.το να διαφωνείς και να εκφράζεις διαφορετική γνώμη είναι υγιές.δεν ενόχλησε κανέναν αυτό.δεν έμεινες στην διαφωνία όμως εσύ φίλε μου.
   φίλε gyzi σε ευχαριστώ που με υπερασπίζεσαι,σε εκτιμώ και σε σέβομαι και το γνωρίζεις.αλλά ας μην το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα.ελπίζω να λύθηκε όποια διαφωνία υπήρξε με τον φίλο,απ'την πλευρά μου τουλάχιστον ναι.τώρα αν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα μαζί μου,δεν θα βγεί πουθενά.ας κοιτάει ο καθένας τη δουλειά του.εγώ όμως ξαναλέω ότι είμαι ανοιχτός για διάλογο με όλους.είτε συμφωνούμε,είτε διαφωνούμε.αρκεί να υπάρχει επίπεδο και να σέβεται ο ένας τον άλλον.

   Διαγραφή
 18. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ SITE ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ (ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ΄΄ΑΝΩΝΥΜΟΙ΄΄).Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ-ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ.Ο ΝΕΑΡΟΣ SERE ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ SITE ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΝΑ ΄΄ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΗΧΑ΄΄ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ.-ΓΑΛΛΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γάλλε,μακάρι να ξέρατε οι μεγαλύτεροι αναγνώστες,πόσοι εδώ μέσα είναι συνομήλικοί μου και μικρότεροι μου.μην κοιτάτε που εγώ έκανα το λάθος να στέλνω σχόλια με το '97' και βρίσκουν ευκαιρία ορισμένοι να βγάλουν τα κόμπλεξ τους.

   Διαγραφή
 19. ανωνυμος 1-6-2017 2.44 μ.μ. Ποοοοοσεεες? Μετα κουφενεσαι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΦΙΛΕ SERE Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ.ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ.ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑ ΟΜΩΣ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΚΙΑΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.-ΓΑΛΛΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ φίλε Γάλλε μπορεί να κρίνεις κάποιον με βάση τα λεγόμενά του,όμως κάποιοι άλλοι κρίνουν απ την ηλικία.δεν είναι ο πρώτος που μου κάνει τέτοια αδικαιολόγητη επίθεση.το έκανε ένας προ ημερών γεμάτος ειρωνεία λέγοντας ότι λέω ψέματα και πως δεν ήμουν στη Νέα Σμύρνη,επειδή ήμουν μικρός τότε.το έκανε κι άλλος ένας πριν αρκετούς μήνες,επειδή τόλμησα να κάνω ένα σχόλιο που αφορούσε το αγωνιστικό κομμάτι,λέγοντας πως εκτίθομαι,αφού δεν έχω εξειδικευμένες γνώσεις επί του θέματος.ηλικιακός ρατσισμός μου ακούγεται βαρύ,αλλά σίγουρα είναι μεγάλο πρόβλημα να την πέφτεις σε όποιον δεν έχει τα χρόνια σου.

   Διαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.