Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Παναιτωλικός και εκπαίδευση πάντα ΜΑΖΙ!

Παναιτωλικός και κοινωνία, Παναιτωλικός και νεολαία, Παναιτωλικός και Εκπαίδευση, είναι έννοιες συνυφασμένες.

Από το 1926, όταν εξέχουσες προσωπικότητες της κοινωνίας του Αγρινίου, της εκπαίδευσης και του αθλητισμού, ίδρυσαν τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ και με τη δράση τους οι ίδιοι και οι συνεχιστές του έργου τους, τόνισαν έμπρακτα αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Η προσφορά του Παναιτωλικού στον αθλητισμό, την εκπαίδευση (λειτουργία Νυχτερινών Σχολών), στον πολιτισμό, αυτά τα 90 χρόνια, μας κάνει υπερήφανους και μας δημιουργεί ευθύνες για την αδιάλειπτη συνέχιση του έργου στο παρόν και στο μέλλον.

Την τελευταία δεκαετία η δράση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στους τομείς αυτούς είναι έντονη. Με στόχο τη διαρκή επικοινωνία και επαφή με τους μαθητές και τη νεολαία, την ενίσχυση της αμφίδρομης σχέσης που έχει αναπτυχθεί, την εμπέδωση των αρχών και αξιών του Συλλόγου μας, των ιδανικών του αθλητισμού, την ανταλλαγή απόψεων για προβλήματα που μαστίζουν το ποδόσφαιρο και την κοινωνία (βία, ρατσισμός κα.), το Σχολικό περιβάλλον (bullying, ξενοφοβία κ.α.).

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, τα στελέχη της, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές μας, έχουν συμμετάσχει σε εκατοντάδες δράσεις και με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση διαπιστώνουν τα αποτελέσματά τους. Η ανταπόκριση της νεολαίας είναι τέτοια που μας ωθεί να κάνουμε ακόμα περισσότερα!Και την τρέχουσα περίοδο (2016-2017) ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ετοιμάζει σχετικές δράσεις:


Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καταρτίζεται πρόγραμμα επισκέψεων στα Σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας. Μεταξύ αυτών Σχολεία που βρίσκονται σε απομακρυσμένα σημεία του νομού, προκειμένου οι μαθητές τους να έρθουν σε επαφή με την ομάδα. Με την ευκαιρία των επισκέψεων θα διοργανωθούν στα Σχολεία εκδηλώσεις με θέματα πρόληψης της Βίας και του Ρατσισμού, όπου οι ποδοσφαιριστές μας θα τοποθετηθούν, θα καταθέσουν τις εμπειρίες τους και θα συζητήσουν με τους μαθητές.
Καθιερώνεται ως Κερκίδα των Σχολείων η Θύρα 3, με τη διάθεση δωρεάν εισιτηρίων σε 300 – 500 μαθητές ανά αγώνα, στους οποίους θα προσφέρονται δώρα γηπέδου (σημαιάκια και άλλα).
Θα διατεθούν και φέτος δωρεάν οι εγκαταστάσεις μας, τόσο στο προπονητικό κέντρο Emileon, όσο και στο γήπεδο Παναιτωλικού, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών εκδρομών των Σχολείων του νομού.
Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης, θα διοργανωθεί την άνοιξη η εκδήλωση που σημείωσε τεράστια επιτυχία τα δύο προηγούμενα χρόνια και καθιερώνεται πλέον ως θεσμός: Η μεγάλη γιορτή που φιλοξενείται στο γήπεδο Παναιτωλικού και δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα Σχολεία να την παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν. Χιλιάδες μαθητές θα βρεθούν ξανά εκεί να απολαύσουν τον αθλητισμό, να συμμετάσχουν στη γιορτή και να ενώσουν τις φωνές τους στέλνοντας και φέτος ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. (Η εκδήλωση του 2015 ήταν αφιερωμένη κατά της Βίας, του Ρατσισμού, της Ξενοφοβίας, του Bullying. Η εκδήλωση του 2015 ήταν αφιερωμένη στο προσφυγικό).
Με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης θα εξετάσουμε την διοργάνωση και άλλων δράσεων από κοινού, ενώ θα επαναφέρουμε και παλιότερη πρότασή μας για Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας, με την αρωγή της ΕΠΣΑ.
Συμβολικά η πρώτη φετινή επίσκεψη της ομάδας μας σε Σχολείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα γίνει στο 4ο Δημοτικό Αγρινίου, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016, ώρα 10.00. Στο κτίριο του οποίου φιλοξενούνταν δραστηριότητες (εξετάσεις, τελετές κα.) τωνΝυχτερινών Σχολών του Παναιτωλικού. Οι μαθητές θα ενημερωθούν για τοΦιλεκπαιδευτικό έργο και γενικότερα για την ιστορία του Συλλόγου μας, ενώ θα προσφερθούν και δώρα. Η πρώτη επίσκεψη σε Σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα γίνει αύριο Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016, στο Γυμνάσιο Καινούριου, ώρα 12.00.

39 σχόλια:

 1. Το είδε το ζήτημα η παε οτι δε γεμίζει το γήπεδο με τίποτα απο δω και περα για όλη τη διάρκεια της σεζόν (αφού το παιχνίδι με βάζελο έφυγε και με γαύρο είναι πέρα τον Απρίλιο για να ξαναρθεί ο κάθε άσχετος στο γήπεδο) και είπε να συνεχίσει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και να δίνει 300-500 δωρεάν εισιτήρια πέρα απο τις 150 προσκλήσεις που δίνει σύμφωνα με τη νομοθεσία στα vip και θύρα 1 καθε αγωνιστική για τις ανάγκες δημοσιογράφων ερασιτέχνη και δημοσίων σχέσεων.Καλές προσπάθειες και μπράβο στη διοίκηση αλλά δύσκολα θεωρώ θα ξαναδούμε το γήπεδο sold out.
  Νίκη οπωσδήποτε με Κέρκυρα το Σάββατο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι και βέβαια μπράβο να φέρει στο γήπεδο τον κάθε άσχετο και την κάθε χαζό γκοκενα για να λέμε ότι έχουμε γεμάτο γήπεδο...Πως καταντήσαμε έτσι. .

   Old school ενάντια στο μοντέρνο ποδόσφαιρο. .

   Διαγραφή
  2. Δεν έχεις και άδικο αφού οι περισσότεροι απο αυτούς που ήρθαν με Παναθηναικό θα μας ξαναθυμηθουν στο παιχνίδι με τον ολυμπιακό στο τέλος του β γύρου.

   ΝΙΚΟΣ 1965

   Διαγραφή
 2. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο πρωτάθλημα κοινωνικού έργου,ο Παναιτωλικός είναι πρωταθλητής από το 1926 μέχρι σήμερα.Δεν υπάρχει ομάδα στην Ελλάδα που να πλησιάζει έστω και λίγο όσα έχει κάνει ο Παναιτωλικός στον τομέα της εκπαίδευσης.
  Και να μην ξεχνάμε φυσικά και το κοινωνικό πρόσωπο τόσο της θύρας 6,όσο και των guerreros που μας κάνουν υπερήφανους με όσα κάνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Aυτό sere μερικοί ανώνυμοι εδώ μέσα δε το κατανοούν γιατί δεν έχουν δώσει ποτέ βοήθεια σε ενα συνάνθρωπό τους , ούτε ξέρουν τι σημαίνει κοινωνικό πρόσωπο.

   Διαγραφή
  2. Sere 97 όταν γράφουμε μυνημα γράφουμε την πρωσοπικη μας γνώμη,.. που σε κάνει υπερήφανο ή θύρα 6 δεν μηλας εκμερος όλων των παναιτωλικων φηλαθλον

   Διαγραφή
  3. θα συμφωνησω με τον φιλο που εγραψε στις 12:42.
   προς απαντηση στον αλλο φιλο που υπογραφει ως 'φοινιξ'.δεν μιλαω εκ μερους ολων των Παναιτωλικων απανταχου.και αυτο γιατι ο καθενας εχει τις αποψεις και τα πιστευω του.ομως υπαρχουν καποια πραγματα που οφειλουμε να αναγνωριζουμε ολοι μας.
   εσυ μπορει να διαφωνεις καθετα με οτι κανει και λεει η θυρα 6 ή ο συνδεσμος των guerreros στην Αθηνα,ομως δεν μπορεις να αμφισβητησεις οτι εχουν προσφερει πολλα στην κοινωνια.
   το αν αυτο θα σε κανει υπερηφανο ή οχι,ειναι αλλο θεμα.εξαρταται απο αλλα πραγματα.
   και οπως η δραση της ΠΑΕ Παναιτωλικος σε κανει υπερηφανο(αν σε κανει.δεν μου ειπες την θεση σου πανω σε αυτο και δεν γνωριζω),πρεπει να σε κανει και η δραση των οργανωμενων μας.
   γιατι για πολλους οι οργανωμενοι οπαδοι ειναι απλυτοι,ρεμαλια,χαμενα κορμια,πρεζονια,ποτες,χασισο-ποτες,αναρχικοκομμουνια και και και.
   αυτους τους χαρακτηρισμους ακουω κατα καιρους απο μια μεριδα ανθρωπων προς το προσωπο των οργανωμενων.
   ελπιζω τουλαχιστον οτι δεν ανηκεις σε αυτη τη μεριδα.

   Διαγραφή
  4. Σε αυτή την κατηγορία ανηκω sere 97
   Αυτά πιστεύω για τη θύρα 6 και τους οργανωμένους (για τους περισσότερο)
   Αμα ο καθένας θέλει να είναι αναρχοκουμουνη,απλιτος,ρεμαλη,κ.τ.λ
   Δικό του θέμα ,το πρόβλημα είναι ότι ολοι αυτή θέλουν να περάσουν τα πιστεύω τους ως επίσημα πιστεύω του παναιτωλικου,ο Παναιτωλικος είναι ή ομοδα που πρέπει να εκπροσωπεί όλους τους αιτωλοακαρνανες.το τη πιστεύει ο καθένας και τη θέματα πρωσοπικα έχει δεν έχουν θέση στην ομάδα,ολοι στο αγρινιο θα έπρεπε να υποστηριζουμε των Παναιτωλικο

   Διαγραφή
  5. λυπαμαι ειλικρινα που ανηκεις και εσυ σε αυτην την κατηγορια.
   οι οργανωμενοι μας δεν επιδιωκουν αυτο που πιστευεις.οι οργανωμενοι του Παναιτωλικου το μονο που θελουν ειναι να μην αλλοιωνεται το ποιον του Παναιτωλικου,κατι το οποιο ειναι απολυτα λογικο να ζηταμε ολοι μας.
   και αυτο οφειλουν να το σεβονται ολοι.
   οσο για τους χαρακτηρισμους που ακουγονται κατα καιρους για τους οργανωμενους οπαδους,που τους ασπαζεσαι και εσυ οπως λες,εχω να πω το εξης.
   το να χαρακτηριζεις μια ολοκληρη κοινωνικη ομαδα με βαση καποιο ατομο που ισως γνωριζεις ή καποιο περιστατικο,αφορα στερεοτυπα.
   για παραδειγμα,ουκ ολιγες φορες εχουν ακουστει απο την κερκιδα ρατσιστικα σχολια για Αφρικανους ποδοσφαιριστες αντιπαλων ομαδων.
   αν εγω βγω και πω οτι οι Αγρινιωτες ειναι ρατσιστες,θα ειμαι σωστος;

   Διαγραφή
  6. Απο οτι κατάλαβα sere 97 τα άτομα που συναναστρέφεσαι είναι από αυτό το χώρο...άρα εμείς ή δύο έχουμε μεγάλες ιδεολογικές διάφορες στο πως βλέπουμε τα πράγματα και εκτός ποδόσφαιρου,παρολο αυτά οφηλο να πω πως τα γραφόμενα σου έχουν κάποια σοβαρότητα, και άλλα μυνήματα που έχεις γράψει για των παναιτωλικο σύμφωνο/διαφωνο: πάντως "γραφηκο" ή
   "Απόλυτο" δεν μπορώ να σε πω!....
   Κλείνοντας τη συζήτηση τα θέματά και τα πρόβληματα με τους οργανωμένους είναι πάρα πολλά στο να αναφερθούν ή να λυθούν μέσα σε ένα αθλητικό σάιτ,αλλα δεν περίμενα κάτι καλύτερο άμα σκεφτείς πόσο υποβαθμισμένο είναι το αγρινιο και πόσο αστείο είναι το ελληνικό πρωτάθλημα τέτοια θα συναντάς,εγω το έχω

   Διαγραφή
  7. Το έστειλα χωρίς να ειναι ολολκηρο:
   Εγώ το ελληνικό πρωτάθλημα το έχω παρατιση και ασχολούμαι με ισπανικό και αγγλικό ασχολούμαι βέβαια και με των παναιτωλικο και πάω οπότε μπορώ και στο γήπεδο όχι τόσο επειδή μου αρέσει περισσότερο επειδή είναι ή ομάδα της πόλης μου και έχω την "υποχρέωση" να την υποστήριξω

   Διαγραφή
  8. κανεις λαθος να βγαζεις συμπερασμα για το τι συναναστροφες εχω μονο και μονο επειδη γραφω και κατι υπερ των οργανωμενων και δεν τα βλεπω ολα ροδινα.η διοικηση του Παναιτωλικου,εκτος των οσων εχει προσφερει στον Παναιτωλικο,εχει κανει και λαθη.
   για το οτι δεν παρακολουθεις ιδιαιτερα το Ελληνικο πρωταθλημα,παρα μονο τον Παναιτωλικο,δεν μπορει να σε αδικησει κανεις,αντιθετως εχεις καθε δικιο να εχεις ξενερωσει με την γενικοτερη κατασταση στην οποια βρισκεται το αθλημα στην Ελλαδα.
   παντως κρατησα αυτο που ειπες στο τελος,οτι 'εχω την υποχρεωση να την υποστηριξω' και διαφωνω σε ενα βαθμο σε αυτο.το να στηριζεις μια ομαδα δεν το κανεις απο υποχρεωση.δεν υποχρεωνει κανενας καποιον να ασχολειται και να αγαπαει μια ομαδα.ο καθενας εχει διαφορετικη προσωπικοτητα και αντιλαμβανεται διαφορετικα καποιες εννοιες οπως οι ποδοσφαιρικοι συλλογοι.για μενα ο Παναιτωλικος ειναι κατι παραπανω απο μια ομαδα και δεν νιωθω υποχρεωση οταν παω γηπεδο.νιωθω επιθυμια να στηριξω εναν συλλογο που ξεχωριζει σαν διαμαντι μεσα στα σκατα.
   αυτα απο εμενα και χαρηκα για τον διαλογο.

   Διαγραφή
 3. Κοροϊδία,μακάρι να ήταν έτσι αλλά από μια διοίκηση που πέρυσι όταν οι φοιτητές της πόλης μας ήθελαν να διαμαρτυρηθουν στο ημίχρονο του ματς της έριξαν πόρτα έτσι δεν δείχνεις να τους στηρίζεις..Απλά επειδή έχει καταλάβει ότι τα έχει κάνει σκατα θα φέρει 500 παιδιά στην μικρή να φαίνεται γεμάτο το γήπεδο από την τβ...Δε λέω όλοι γήπεδο και όλοι κοντά στην ομάδα αλλά πως; όταν δε σέβεσαι το κόσμο σου το 2012 που έλεγες ότι σου κατέβει για το Αγρίνιο και τον κόσμο στην τβ μπροστά στο φίλο σου δημοσιογράφο Χρήστο στουμπο (ο οποίος το καλοκαίρι εκτιθηκε άσχημα στο σιτε της παε με αυτά που έλεγε)..προσωπικά ο άνθρωπος για μένα εκείνο το βράδυ με έκανε να κλάψω διότι έτσι για τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο δεν θα μίλαγε ούτε ο χειρότερος εχθρός του και με έκανε το σβήσω από το χάρτη και να τελειώσει από τον Παναιτωλικό όπως και για πολλούς άλλους παναιτωλικους που δεν νομίζω να ξανά έρθουν στο γήπεδο αν αυτός ο άνθρωπος δεν φύγει ..Αυτά είπα να τα πω τώρα για κάποιους ανθρώπους που ξέχασαν πολύ γρήγορα και να επισημάνω ότι σε αυτούς που θα πουν ότι για την μείωση φταίει η κρίση ένα Παναιτωλικό από αυτούς που χρόνια ήταν δίπλα στην ομάδα δεν θα έκανε οικονομία την βδομάδα να βγάλει ένα 5€ να πάει να δει κάθε δεύτερη Κυριακή την ομάδα του στο Αγρίνιο που παλιότερα σε ερασιτέχνικες κατηγορίες γύρναγε όλη την Ελλάδα..

  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:πρόσφερε στο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌ αλλά δυστυχώς έχασε την μπάλα και με την τακτική του θα βλέπεις κάθε χρόνο πιο άδειο το γήπεδο έτσι όπως δεν το έχουν δει ούτε οι μεγαλύτεροι ηλικιακά οπαδοί της ομάδος σε ματς Δ και Γ εθνικής και τότε η ψυχή κάθε αληθινού παναιτωλικου θα πονέσει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν δεν κάνεις τρολ εισαι άξιος της μοιρας σου.Ένας ανθρωπος που πανω σε ασχημη ψυχoλογικη κατασταση βγαινει και λεει λογια πικρας,ενας ανθρωπος που εχει ανασtησει μια νεκρη ομαδα ξοδευοντας εκατομμύρια και κυριως ενα γηπεδο αχουρι, να ερχεσαι εσυ και να λες οτι σου κατεβει.Βγηκες να γράψεις οτι μετα από αυτα που ειπε και τράβηξε(μηπως θυμασαι τι τραβηξε με οπαδους,προστιματα,με την ποελοδομία,διαιτησία και τελικά υποβιβασμό) εκεινη την χρονιά, βγηκε ξανα μπροστά μετά από λιγες μέρες και είπε οτι σε πεισμα ολων θα την ξαναανεβασω την ομαδα πληρωνοντας πλαι ενα σωρο λεφτά ενάντια στο σύστημα; Επειδη ειμαι καποιας ηλικιας και εχω ζησει πετρινες εποχες με σουβλακια και αυθημερον ταξιδια των τοτε ποδοσφαιριστων σου λεω το εξης. Δεν σε χρειάζεται αγορι μου εσενα η ομαδα αυτη. Τοτε που καποιοι ειχαν καταντησει την ομαδα ξεφτιλα εσυ και εγω πηγαινες γηπεδακι. Τοτε όμως δεν νομιζω να ελεγες αυτα σε εκείνους που μας είχαν ξεφτυλισει στα χρέη!!! Τα λες τώρα σε εναν ανθρωπο που σε εχει κανει πρωτο μαγκα πανελλαδικα και κυριως παντελονατα και καθαρα. Καληνύχτα και χαιρετισμούς στην ομαδα σου...Pic

   Διαγραφή
  2. στο εγραψα και αλλου, δε θελουμε και δεν εχουμε μαθει την ομαδα στην Α. τι διαφορετικο ειχε η ομαδα σε σχεση με τις εποχες που λες?απλα ειμασταν νεοτεροι, σε εποχες μαλιστα αφθονιας. κατα τα αλλα τωρα εχει καλυτερους παικτες, γηπεδο της προκοπης και παιζει Α Εθνικη, εχοντας φιλοξενησει στην πολη απο Μελμπεργκ και Μιραλας μεχρι Ζιλμπερτο και Παμπλο Γκαρσια. Αυτο το πραγμα ειναι ξενο ως προς την κοινωνια μας και το οποιο οπαδικο πνευμα εχουμε, ζουμε μονο για τη νικη οποτε και προτιμαμε να καμαρωνουμε την ομαδα να πρωταγωνιστει στις χαμηλες κατηγοριες. Καποια αλλη διαφορα μεταξυ των δυο εποχων δε βλεπω, μονο ξενερωμα που παιζουμε Α.

   Διαγραφή
  3. Ασε μας ρε φιλε εσυ με τους ξεφτιλισμενους τους φοιτητές που παίζουν το ρόλο του κάθε πρύτανη να πανε τα τμήματα στη Πάτρα....και θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον παναιτωλικο μας...αν είσαι εσυ παναιτωλικος

   Διαγραφή
  4. Φιλε 5.32, ανοιγωντας την καρδια και την ψυχη σου παρουσιασες και ανελυσες ουιαστικα τον βασικοτερο λογο (μεταξύ πολλων άλλων που εχουν αναφερθει λεπτομερως εδω παλαιοτερα απο αλλους οπαδους της ομαδας) για το ξενερωμα και την αποχη χιλιαδων φιλων της ομαδας απο το γηπεδο λογω Κωστουλα τα τελευταια χρονια. Οι υπολοιποι πολλοι δευτερευοντες λογοι (καποιοι εξ αυτων μαλιστα ειναι εξισου σοβαροι, απο πλευρας ηθικης τουλαχιστον, και για τους οποιους επισης ευθυνεται ο Κωστουλας) δεν νομιζω να εχουν ενοχλησει τοσο πολυ (αλλα ισως κανω και λαθος) συγκριτικα με τον κυριο λογο που ανεφερες και εσυ στο σχολιο σου.

   Διαγραφή
 4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΠΑΙΝΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.......-ΓΑΛΛΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 2 στα 4 σχολια (μεχρι τωρα) αντι να σταθουν στο οτι γινεται μια προσπαθεια ωστε να μαθουν τα νεα παιδιά τον υγιη αθλητισμο, να μαθουν να αντιμετωπιζουν με σεβασμο κάθε αλλο παιδι κ να μη γινουν φασιστακια, το μονο που ειχαν να πουν ηταν "εδιωξε τους οργανωμενους εδιωξε το κοσμο". Κουρασατε οσα δικια κ αν εχετε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αυτή την καραμέλα με άδειο γήπεδο την βαρεθήκαμε έλεος πια ελάτε να το γεμισεται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΠΡΕΖΑ ΚΑΠΝΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αλαξε το σημα της ομαδος, αλαξε τον υμνο μας, αλαξε τα χρωματα μας, εδιωξε απο το γηπεδο τους συνδεσμους, το γηπεδο αδιαζει συνεχεια, και θα φερει στο γηπεδο μαθητες για να φενετε οτι εχει κοσμο. Αν αυτος ο ανθρωπος δεν ηταν τοσο εγωϊστης θα ηταν ολα οπως τα ονειρευομασταν παλια. Τωρα εχει κανει το ονειρο μας που ηταν η Α εθνικη ενα μαρτηριο, να μην το πηστευουμε οτι ειμαστε Α εθνικη και ειμαστε σε αυτο το χαλι. ΕΛΕΟΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΑΘΟΙ ΟΧΙ ΑΛΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΟΣΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΓΑΛΕ.

   Διαγραφή
  2. Σε πηρε διαλυμμενο. Σου φτιάχνει γήπεδο στολίδι. Σου έχει φτιάξει πολύ καλές ακαδημίες. Διώχνει ότι καγκελο υπηρχε στο γήπεδο. Πληρωνει τους παντες. Δεν χρωστα σε κανενα. Οι παιχτες κανουν προπονηση σε top προπονητικό κέντρο. Από τη Δ που έχανες από τη Ποταμούλα στο κύπελλο (για οποιον θυαμαται) σε εφτασε να κοιτάζεις για Ευρώπη. Ειναι εξω από καθε παραγκα γαυρου κτλ. Αν αυτό εσυ το λες εγωισμό τότε ... no comment

   Διαγραφή
  3. Διαβασα μεχρι εκει που εγραψες οτι θα φερει στο γηπεδο μαθητες για να φαινεται οτι εχει κοσμο. Καμια ελπιδα

   Διαγραφή
  4. Μαθαι ωρθωγραφεια προτα κε μαιτα γραφαι Οτοι μαλλάκια θαις

   Διαγραφή
  5. Καλα και αλλοι ιδιοκτητες ΠΑΕ εχουν κανει τα ιδια και περισσοτερα απ΄οσα εχει κανει ο Κωστουλας στο Παναιτωλικο, παρ΄ολα αυτα και εκεινους τους κατηγορει η πλειοψηφια των οπαδων τους (και απεχουν επισης απο το γηπεδο) για τους ιδιους ή για παρομοιους λογους οπως τον Κωστουλα στο Αγρινιο. Εδω εκαναν κριτικη και κατηγορουσαν και οι βαζελοι τον Βαρδινογιαννη (μεχρι και πορεια διαμαρτυριας εκαναν για να φυγει) μεχρι και οι γαυροι τον Κοκκαλη με αποτελεσμα να αναγκαστουν να αποχωρησουν και αυτοι.

   Διαγραφή
 9. Άσχετο με το παρών θέμα αλλά βλέποντας το παιχνίδι με την Εσθονία αναρωτιέμαι...έχει καμία ελληνική ομάδα παίχτη σαν τον Βασίλιεφ;
  Τίτορμος 6

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όταν μας τον είχαν προτείνει κάποιοι έγραφαν εδώ μεσα παπαρούνες

   Διαγραφή
  2. Σοβαρά μιλάς; Ο άνθρωπος είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από τα χαφ που έχουμε στην Ελλάδα....
   Τίτορμος 6

   Διαγραφή
 10. Ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει η διοίκηση,μπραβο...!!!Ρονι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Εξαιρετική Κίνηση Όμως θα αναγράφονται τα εισιτήρια στο Μ.Ο.;Σίσυφος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα σου κανει καποια διαφορα αν αναγραφονται η οχι?

   Διαγραφή
  2. Φιλε Σισυφε, αν τα εισιτηρια αυτα η΄ οι προσκλησεις τελος παντων που θα προμηθευονται οι μαθητες, ειναι θεωρημενα απο την τοπικη εφορια, τοτε θα μετρουν οπως λες κι εσυ στην εκκαθαριση. Αν οχι φυσικα και δεν θα μετρουν. Εγω εχω την εντυπωση παντως, οτι θα ισχυει το...δευτερο.....ΣΤΕΦΑΝΟΣ.....

   Διαγραφή
 12. Άλλαξε τό σήμα ;;;; άλλαξε τον ύμνο ;;;;;; άλλαξε τα χρώματα;;;;;; έδιωξε τον κόσμο;;;;;;; είναι εγωιστής;;;;;;;;
  Ποιος ο κωστουλας που έριξε τόσα χρήματα όσο κανένας άλλος ....... Πόσο ανισορροπία μπορεί νά έχει ς για να γράψεις τέτοια πράγματα ;;;;;;; Ντροπή ρεεεεεεεεε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ !!!!!ΕΠΙΝΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΗΜΕΡΑ (ΣΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΤΟ -ΤΟΤΕ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΖΩΗΡΑ ΠΑΙΔΙΑ(ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΖΩΗΡΟΤΕΡΟ)ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!!!!!!!!ΠΡΟΕΔΡΕ ΦΩΤΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ(ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ)ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΙΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΝΕΟΙ.......-ΓΑΛΛΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γαλλε πραγματικα αδυνατω να φανταστω τον κωστουλα ζωηρο. Ρε τι σου κανει η ξενιτια...

   Διαγραφή
 14. Τι ωραίο μήνυμα φίλε Γάλλε.
  Το καλό είναι οτι η πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας θα ήθελε το γήπεδο οπως παλιά και πρέπει να ρθεί η στιγμή να επιστρέψει ο μεγάλος όγκος των φιλάθλων αλλά και οι 2 οργανωμένοι σύνδεσμοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ....doctor !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.