Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Στηρίζει το Νοσοκομείο ο Παναιτωλικός (Vid)

Ανακοίνωση έβγαλε σήμερα ο Παναιτωλικός δείχνοντας την συμπαράσταση του στον αγώνα για ένα καλύτερο νοσοκομείο.

Αναλυτικά:

Η υγεία μας είναι το μεγαλύτερο αγαθό. Και με αυτό δεν μπορεί να παίζει κανείς!

Οι δομές υγείας στην Αιτωλοακαρνανία είναι απαξιωμένες. Δεν καλύπτουν ούτε καν βασικές ανάγκες των πολιτών. Κι αυτή η κατάσταση ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

Ο Παναιτωλικός, στηρίζει το μεγάλο Παναιτωλοακαρνανικό συλλαλητήριο για την κατάσταση στα Νοσοκομεία Αγρινίου – Μεσολογγίου και γενικότερα στις δομές Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας που πραγματοποιείται την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 11.00 το πρωί στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. Ενώνουμε τη φωνή μας με δεκάδες φορείς και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από κάθε αρμόδιο να σταματήσει να μας αντιμετωπίζει ως πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Η διοίκηση και τα στελέχη της ΠΑΕ Παναιτωλικός, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στηρίζουν τον αγώνα καλώντας τους φιλάθλους μας και όλους τους Αιτωλοακαρνάνες σε κοινό αγώνα να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε αυτό που δικαιούμαστε.
2 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ .....ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ,ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΛ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. ΑΚΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.