Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Προτεραιότητα ο Κέβιν!

Αρκετά είναι τα ονόματα που ακούγονται για το αριστερό άκρο της άμυνας του Παναιτωλικού αφού μετά τον Κέβιν δεν υπάρχει άλλος. Τα καναρίνια είναι αλήθεια ότι ψάχνουν έναν ακόμη παίκτη για να συμπληρώσει τον Κέβιν.

Δυο από τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά του Καράμπελα και Λυκογιάννη. Ειδικά η πρώτη περίπτωση αλλά και η δεύτερη είναι πρωτοκλασάτες κινήσεις και η λογική λέει ότι αν αποκτηθούν θα έχουν το προβάδισμα για να πάρουν την βασική θέση. Τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά αφού στον Παναιτωλικό έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του Κέβιν και δεν θέλουν να χαλάσουν αρκετά χρήματα για να φέρουν ένα όνομα.

Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος που λογικά δεν θα δούμε ένα από αυτά τα δυο ονόματα αλλά θα στραφούν σε λύση ενός νέου, ταλαντούχου και εξελίξιμου ποδοσφαιριστή δίνοντας προτεραιότητα στον Κέβιν.

2 σχόλια:

  1. Με λίγα λόγια μας λένε ότι θα πάρουν ότι βρουν...Δεν έχει καμία λογική αυτό...Το θέμα είναι να έχεις ισαξιους παίχτες σε κάθε θέση και για τν ομάδα αλλά και για τους παίχτες να μν καθησυχαζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή το να πάρουν έναν καλό που να παίζει και σε άλλη θέση δεν παίζει;;; Αυτό το πράγμα με εμάς που πρέπει σε κάθε θέση να έχουμε μόνο έναν καλό δεν το έχω καταλάβει.. Και να πεις ότι κάθε χρόνο δεν ταλαιπωρούμαστε συνεχώς με απουσίες παιχτών..

    ODYSSEAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.