Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ημέρα εργομετρικών εξετάσεων στον Παναιτωλικό

Σήμερα διεξήχθησαν οι εργομετρικές εξετάσεις υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου της ομάδας κ. Γιώργου Ζιώγα και του γυμναστή Παύλου Γκότση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας Emileon, το οποίο διαθέτει όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό.

«Στόχος είναι να δούμε και να αξιολογήσουμε την κατάσταση των ποδοσφαιριστών μετά το τέλος της μεταβατικής περιόδου. Τα αποτελέσματα θα μας δώσουν όλα τα δεδομένα που χρειαζόμαστε για να εκπονήσουμε προπονητικά προγράμματα για την βελτίωση της αερόβιας και  αναερόβιας ικανότητας. Μετά το τέλος της προετοιμασίας θα ακολουθήσει το δεύτερο συγκριτικό τεστ για να δούμε την βελτίωση που έχει επέλθει σε όλους τους τομείς της φυσικής κατάστασης. Το σύνολο των μετρήσεων θα είναι τρία σε όλη την χρονιά για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τους ποδοσφαιριστές σε ένα υψηλό επίπεδο αγωνιστικής απόδοσης, αποφεύγοντας συχνές διακύμανσης στην απόδοση μας» δήλωσε σχετικά ο γυμναστής της ομάδας Παύλος Γκότσης.


Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν και οι Γοδόι, Μαρτίνες, που επέστρεψαν σήμερα το μεσημέρι από την Αργεντινή. Αύριο εξεταστεί ο Ράφαελ, που φτάνει τα ξημερώματα στο Αγρίνιο.
Από αύριο Τετάρτη η ομάδα επανέρχεται σε διπλές προπονήσεις, στις 8.00 το πρωί και στις 7.00 το απόγευμα στο EMILEON.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.