Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

«Θα δείξουμε το μεγαλείο του»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Μάκης Μπελεβώνης, την Τετάρτη (25/5) στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.37 fm και στην εκπομπή «Αθλητικό μαγκαζίνο» του Γιάννη Τσιρώνη.
Αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν στην παρούσα φάση την ομάδα του Αγρινίου και στα οποία επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των φιλάθλων και μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

Αναφορικά με την άνοδο της ομάδας αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είπε:

«Αισθανόμαστε χαρά για την επίτευξη του στόχου και δικαίωση γιατί μείναμε σταθεροί σε συγκεκριμένους στόχους και τρόπους διαφορετικούς από αυτούς που μέχρι τώρα είχε συνηθίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρότι ήταν πιο εύκολο να διαλέξουμε έναν άλλο δρόμο προτιμήσαμε αυτόν». Συνέχισε ακόμη λέγοντας: «Ο Παναιτωλικός φέτος έχει κάνει ένα ρεκόρ, που δύσκολα ομάδα στην Β’ Εθνική θα το καταρρίψει. Και η συγκομιδή των βαθμών και ο αριθμός των εκτός έδρας νικών, και όλα αυτά ήρθαν καθαρά χωρίς βοήθειες. Αλλά και όλη γενικά η παρουσία της ομάδας, όπως και η συμπεριφορά του κόσμου στο μεγαλύτερο μέρος της, ήταν στα θετικά της σεζόν».


Σε ερώτηση για την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα, σχολίασε:

«Νομίζω πως η καλύτερη στιγμή ήταν στο τέλος με την χαρά που είδαμε στα πρόσωπα όλων των ανθρώπων της πόλης, μετά την επίτευξη του στόχου. Ήταν κάτι που το περιμέναμε αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Η προσμονή τριάντα τεσσάρων χρόνων έκανε τους ανθρώπους να αισθανθούν μεγάλη χαρά. Η χειρότερη στιγμή, ίσως όχι μόνο για μας αλλά για το ίδιο το ποδόσφαιρο, ήταν η μη τήρηση του fair play στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από ένα φιλικό σωματείο που είχαμε καλές σχέσεις και προσπαθούσαμε να δείξουμε πως πρέπει να λειτουργούν τα σωματεία και η αγωνιστική αντιπαλότητα δεν πρέπει να επηρεάζει σε οτιδήποτε άλλο. Δυστυχώς από την πλευρά τους είχαμε αυτή τη συμπεριφορά που μας στενοχώρησε αφάνταστα».

Για τις μεταγραφές, τόνισε:

«Θα κρατήσουμε έναν σημαντικό κορμό. Η ομάδα θα ενισχυθεί με εφτά έως δέκα παίκτες, ανάλογα με το τι θα προκύψει από την συζήτηση και την διαδικασία με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές. Προτεραιότητα για εμάς είναι να βρούμε έλληνες παίκτες, δεύτερη προτεραιότητα οι ξένοι που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και τους ξέρουμε, και τρίτη προτεραιότητα ξένοι παίκτες ποιοτικοί για τους οποίους θα προσπαθήσουμε να λιγοστέψουμε την πιθανότητα λάθους ψάχνοντας αρκετά καλά. Από σήμερα ξεκινάει η διαδικασία με τους ήδη υπάρχοντες και θα πρέπει να τελειώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Από εκεί και πέρα με επιμονή και υπομονή θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις εκείνες που θα βοηθήσουν να έχουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα με πρώτο στόχο την παραμονή και ότι καλύτερο προκύψει».
Σε ότι αφορά το φετινό μπάτζετ πρόσθεσε ότι όπως είπε και ο πρόεδρος πρόσφατα θα είναι κοντά στα 4.000.000 ευρώ ίσως και προς τα πάνω, όμως προσπαθούν στον Παναιτωλικό να έχουν τις λύσεις με τα καλύτερα οικονομικά ανταλλάγματα γιατί είναι πολύ δύσκολη η εποχή όχι μόνο για τον Παναιτωλικό αλλά για όλες τις ομάδες. Βέβαια από την άλλη στα συν του Παναιτωλικού είναι η οικονομική συνέπεια που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Σε ερώτηση, αν ο Παναιτωλικός ψάχνει παίκτες με προοπτική, απάντησε:

«Σαφέστατα και ισχύει αυτό. Ψάχνουμε παίκτες σε ηλικία τέτοια, στους οποίους η ομάδα θα μπορεί να «χτίσει» πάνω τους». Όταν ήρθαν ως παραδείγματα ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν ακουστεί είπε πως για παράδειγμα ο Καμαρά ή ο Ζαϊρί, για τον δεύτερο τόνισε ότι είναι αξιόλογος παίκτης αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει απασχολήσει γιατί δεν έχει προταθεί, για τον πρώτο ότι ενδιαφέρει τον Παναιτωλικό. Προανήγγειλε επίσης συνέντευξη τύπου την Παρασκευή όπου θα ανακοινωθεί η συμπλήρωση και η νέα στελέχωση του τεχνικού τιμ.

Για τη φετινή προετοιμασία τις ομάδας, δήλωσε:

«Δεν έχουμε κλείσει ακόμη προπονητικό κέντρο ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό. Η πρώτη της νέας σεζόν θα γίνει την 1η Ιουλίου, το βασικό στάδιο θα ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου είτε στο Καρπενήσι είτε σε άλλο προπονητικό κέντρο στην Ελλάδα, και στη συνέχεια υπάρχει ένα δεκαήμερο που θα πρέπει να γίνουν τρία περίπου δυνατά φιλικά και εξετάζεται το ενδεχόμενο αν θα γίνουν στην Ελλάδα, στο εξωτερικό ή ακόμη και στο Αγρίνιο. Σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και θα μπορούν να ανακοινωθούν λεπτομέρειες».
Για ενδεχόμενη στελέχωση της ΠΑΕ με νέο κόσμο, με δεδομένες τις αυξημένες νέες απαιτήσεις που προκύπτουν:
«Γίνονται συζητήσεις και επαφές και προς αυτή την κατεύθυνση. Σίγουρα απαιτούνται νέα στελέχη, εξειδικευμένα σε διάφορες θέσεις και με την ίδια φιλοσοφία που αυτή η διοίκηση έχει. Προσαρμοζόμαστε στις νέες καταστάσεις και πιστεύω θα είμαστε πανέτοιμοι και θα δείξουμε το μεγαλείο του Παναιτωλικού σε όλα τα επίπεδα».

Για τα έργα και τις μετατροπές στο γήπεδο:

«Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει η κερκίδα στο πέταλο θα παραδοθεί στα τέλη Ιουλίου. Το σκέπαστρο της κερκίδας αυτής στα τέλη Αυγούστου. Το πιο πιθανό είναι να προλάβουμε σκεπαστή την κερκίδα με την έναρξη του πρωταθλήματος. Στη μικρή κερκίδα όπου γκρεμίστηκε μέρος της μάντρας, θα γίνει μία καλύτερη κατασκευή που θα επιτρέπει να στηριχτούν οι πυλώνες του φωτισμού. Ο φωτισμός θα είναι έτοιμος τέλος Ιουλίου και θα τοποθετηθεί στο στέγαστρο της μεγάλης κερκίδας και από την άλλη πλευρά θα γίνει κάτι αντίστοιχο με σιδηροκατασκευή, σαν να υπήρχε σκέπαστρο και εκεί. Πολλές θα είναι οι βελτιώσεις στα αποδυτήρια, έχει ξεκινήσει να γίνεται νέα αίθουσα τύπου σε άλλο σημείο από την τωρινή και ίσως θα είναι από τις ομορφότερες στη Super League, και θα επεκταθεί ο χώρος στις σουίτες για τα δημοσιογραφικά. Οι οργανωμένοι θα μεταφερθούν σε κομμάτι της νέας κερκίδας. Σχεδιάζεται επίσης η ριζική ανακατασκευή του χλοοτάπητα και της υποδομής κάτω από αυτόν».

Για τα διαρκείας:

«Τα πιο ακριβά θα ανήκουν στις θέσεις VIP που θα αυξηθούν σε αριθμό και θα φτάνει  μέχρι τα 880 ευρώ η τιμή τους για τους νέους κατόχους, τα πιο φτηνά όμως θα είναι περίπου στα 150 ευρώ (στη νέα κερκίδα) και έτσι θα έχει τη δυνατότητα πολύς κόσμος να προμηθευτεί διαρκείας σε φτηνή τιμή. Φέτος θα υπάρχει και η οικογενειακή κερκίδα όπου ένα παιδί μέχρι 12 ετών θα μπορεί να έχει θέση και να είναι δωρεάν και ηλικίας μέχρι 16 ετών να πληρώνει ένα μικρό αντίτιμο μέχρι πενήντα ευρώ».

Τέλος απάντησε στην ερώτηση αν θεωρεί πως ο Παναιτωλικός είναι η ανερχόμενη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Ναι, αυτή τη στιγμή ο Παναιτωλικός οδηγεί την κούρσα της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βλέπετε πως γίνεται αναφορά από πολλούς σε αυτό και μας φέρνει και σε δύσκολη θέση, γιατί ουσιαστικά από τους κακούς στοχοποιούμαστε με διάφορους τρόπους. Όμως γίνεται αναφορά από πολλούς ως παράδειγμα προς μίμηση για άλλες ομάδες. Αυτό μας χαροποιεί και νομίζω ότι το επικοινωνιακό το κερδίσαμε με πράξεις και με έργα, χωρίς να το επιχειρήσουμε με τους τρόπους που πολλοί μας λέγανε».

43 σχόλια:

 1. καθε φορα που διαβαζω τα σχόλια νιωθω οτι εχω μπει σε site του ΠΟΚ.Οι μισοι τι λενε στους αλλους μισους. Ποιος εχει το πιο γαματο site .. ποιος κανει τις πιο γαματες προβλεψεις, βρισιδια και αντιπαραθεσεις με το παραμικρο. Ειμαστε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΙ ρε μαγκες. Τοσα χρονια εχουμε περασει πικρες που δεν τις εχει περασει κανενας, εχουμε παιξει σε ολα τα χωραφια, εχουμε νιωσει την αδικια, μας εχει πηδηξει και η κουτση μαρια.... κι ομως .... μετα απο 34 ΧΡΟΝΙΑ ανυπαρξιας ειμαστε ακομη εδω.. διπλα στην καψουρα μας.. Οποιαδηποτε αλλη ομαδα, μετα απο 34 χρονια σε Β,Γ,Δ εθνικη θα ειχε σβησει οπαδικα.. Ζουμε πρωτη φορα το ονειρο μας.. Ολοι μας αγαπαμε την ομαδα.. Οχι διχονοια μεταξυ μας.. Ειμαστε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΙ γαμω τη τρελα μου.. (GATE 6 - old school)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κάντε μεταγραφές της προκοπής η αλλιώς πάρτε μπούλο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ρε 11.08 σε καταλαβαινω αλλα σε τυπακια σαν τον 11.34 τι να πεις ?
  φλωρε 11.34 δεν παιρνεις εσυ καλυτερα που εισαι εκτος τοπου κ χρονου?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. gia to teleutaio pou tha prepe na xoume apaitisi einai gia tis metagrafes. epi kostoula exoun erthei... onomatares st agrinio. to an den apedosan ta anamenomena einai allo thema...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τιμή και δόξα στον μπατσοκαράφλα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. πειτε μουλιγο το τουνελ στη μικρη εξεδρα που διαβασα που θα χρησιμευσει??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. VRE KOLOMPATSE SE LIGO THA TON FALIRISEIS TON PROEDRO.5 XRONIA EXEIS PAREI 200 PAIXTES KAI EXOUN VGEI TO 90TOIS EKATO AXRISTOI. EXEIS VALEI ALLA 500 ATOMA FYLAKI POU OI POIO POLLOI EPREPE NA EINAI EXO. SKATOROUFIANE POU SE VALANE KAI FOTO NA SE V;EPO. KALA SE GAMISE O MPEOS PROPERYSI STO VOLO. FRTOS THA SE GAMISEI PALIOARXIDI ROUFIANE SKATOXOROFULAKA...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. file 12:06 eisai poli EKTOS!!! Akoma kai an arxika ton paramithiaze ton proedro (pou den sinevi pote auto) sti sinexeia o kostoulas emathe ta pragmata prosarmostike dld... omos den ton edioxe pote! auto kati simainei.. oti ton theorei politimo sinergati! kai episis osous paiktes kai na proteinei to dexi xeri tou kostoula an den sinenesei o ekastote proponitis dn ginetai tpt.. gi auto xalarose fae mia tsixla pies ena tsagaki kai apolause tin omada mas sti super league!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. POIOS SOU EIPE OTI EINAI DEXI TOU XERI FILE MOU.STIN PORTOGALIA POU PIGE GIA PAIXTES KAI ITAN MAZI ME TON PROEDRO KAI ME KAPOION MANATZER KOROIDEPSE TON KOSTOULA KAI TOU EIPE GIA ENAN PAIXTI 2000O EYRO POIO PANO. EKEI TON KATALABE O KOSTOULAS TI ROLO VARAEI KAI TON EXEI KANEI PERA . AN EXETE KATALABEI MAZI ME TON PROEDRO FETOS EINAI O MPESINIS. SE POSES APOSTOLES EXEI PAEI META TO DEKEBRIO O MPATSOS????/ GIA PSAXTETO LIGO. MOU FAINETE OTI EXEIS MEINEI POLU PISO STA GEGONOTA.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΟΙ ΤΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΜΕ!ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΑΖΕΨΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Α'ΕΘΝΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. s auto p les me ton besini exeis dikaio alla sta scout me ton ntalakoura pigainei o belevonis.. epomenos sinexizei na ton ebistevetai ston tomea pou esi pisteveis oti ton falirise!!! mallon sinexizei na vasizetai poliiiii pano tou telika... min paleveis na apodeikseis to anapodeikto!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. EYTYXOS POU MAS DINETE I DYNATOTITA EDO KAI GRAFOUME ALITHEIES. OSO GIA ESAS POU VRIZETE KATALAVAINO TIN PROSOPIKOTITA POU EXETE. DEN ASXOLOUME ME ESAS.EISTAI TSIRAKIA KAI ROUFIANAKIA TOU SKATOXOROFULAKA. MEROKAMATAKI PERNETE APO AYTON. NA XERETE OTI TETOIA LEFTA DEN PIANOUN TOPO KAI THA TA PLIROSETE ME ALLES AMARTIES. MALLON ESEIS EISTAI PREZONIA KAI SAS POTIZEI AYTOS FILARAKIA.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. 12:23 i istoria tha grapsei oti o kostoulas meta to mats me ton diagora pire to mikrofono kai efxaristise prwton apo olous ton maki ton belevoni ap ti dioikisi. oso kai an se tsouzei i storia leei oti anevikame m auti ti dioikisi melos tis opoias einai kai o belevonis!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ρε χαζοβιολη 12.17, ο Κωστουλας ειναι απο τους πιο επιτυχιμενους ελληνες του εξωτερικου. Ειχε εταιριες με εκατονταδες υπαλληλους και δευτερον ειναι απο τους πιο εντιμους και νομοταγεις επιχειριματιες που υπαρχουν!!!! Οταν θελει να κανει περα καποιον(ποσο μαλλον οταν υπαρχει θεμα εμπιστοσυνης) απλα του λεει "γεια σου"..
  Ποσο κουκουτσι μυαλο εχεις που πιστευεις οτι εχει ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ τον οποιοδηποτε χωρις να τον εμπιστευεται?????
  Δυο δευτερολεπτα αν σκεφτεις, θα καταλαβεις τι μαλακια ειπες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΄Η ΜΑΣΤΟΥΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ ΤΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΒΡΕ, ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΑΤΙΛΑ, ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. mpravo re asxete na geiasei to pliktrologio sou! mas lene tsirakia TA IDIA TA TSIRAKIA!!!!! XAXAXA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. SYMFONO APOLYTOS FILE.ALLA NA XEREIS KAI THA TO DEIS FETOS POU THA EINAI AYTOS STIN OMADA.APLA O PROEDROS EPEIDI EINAI EXYPNOS KAI MAGGAS DEN THELEI AYTI TI STIGMI NA XALASEI ORISMENES ISOROPIES. EMATHE POLLA GI AYTON KAI XEREI POLU KALA TI THA TON KANEI. EGO DEN EIMAI PROSOPOLATRIS. EIMAI AROSTOS PANAITOLIKOS KAI EDO SAS GRAFO ALITHEIES ,GIATI DEN EIMAI KAPOIOS TYXAIOS POU TA GRAFEI. KATI XERO POIO POLU APO ORISMENOUS. APLA NA THYMASTE TI SAS LEO....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. to ligotero tragikoi eiste paidia...ama den s aresei o "mpatsos" opws les,frontise na milas pio oraia kai pio kosmia!!epidi eisai magkakos to na vrizeis mesa apo ena pc den einai magkia!!magkia einai na ta peis mprosta t,an mporeis!!alla apokleietai...den mporeis!!!eisai magkas tou pc kai esu!!!mila me onomateponumo an mporeis na 3eroume k poios eisai afou eisai toso "magkas"..xalaroste!!edw eimaste gia na leme apopseis k na mas lene nea,diladi oti kanoume kapoia atoma(polles fores den isxuoun,alles isxuoun,xoris na ftaine h na einai sto xeri tous)!!!opoios thelei na vrisei na to kanei me tin parea t,OXI EDW MESA!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. loipon ena neo.

  To eisitirio diarkias stin thira 1 eixe 250€ persi.
  fetos tha exei gia palious 315€ kai gia kainourgious
  350€.
  opote an isxisoun gia oles tis thires ta idia i afxiseis tha einai 65€ gia palious kai gia kainourgious 100€.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Είστε ωραίοι ΡΕ !!!
  Σε λιγό θα μπαίνουμε στο site για να
  βρίζουμε ο ένας τον άλλο και οχι για
  ενημέρωση !!!
  Οποιος έχει προσωπικές διαφορές με κάποιον
  στα ΠΑ@@ΡΙΑ μας να τις λύσει ΑΛΛΟΥ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. asxolithite ligo me ta thetika oli tis upotheseis..eimaste protathlites,a ethniki meta apo 34 xronia!!tha xtupisoume(sumfona me ton proedro)1-2 onomata!!exoume tin gipedara mas kai auta pou sas noiazoun einai gia tous mpatsous,na vrizetai ton admin(p o anthropos prospathei gia to kalutero,oti mathainei to leei,ta pragmata allazoun ana pasa ora kai stigmi kai kapoioi apo sas den to katalavainoun)DEITE TA THETIKA KAI MATHETE STIN ZWI SAS NA KRATATE MONO AUTA GAMO TON STANIO M..3upnate epitelous

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ok 12:32 eisai enas apo tous pollous "xeroles" pou grafoune edo mesa... se kathe anartisi sta sxetika comments tha iparxei esto mia parafrasi tou "ksero ego ti sas leo", paparia ksereis! poreftike tosa xronia me ton idio anthropo, tora tha ta xalasei?? kat arxin skepsou oti tha diatarxei isorropies an apolisei ton theio tou fisikou arxigou tis omadas, ton opoio sevontai oloi oi podosfairistes opos eidame OLOI! alla otan evrexe mualo kratouses obrela KSEROLA M! ama miliseis me ton obama na mas peis an tha sothei o planitis!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. sostos o 12.37!!!j6 paraskeui vgainoun oi times!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Το blog αυτο εχει γινει πλεον blog των υπαλληλων του Κωστουλα. Ελεος πια παλιομαλακες μας ζαλισατε τα αρχιδια. Ενταξει μας πεισατε για τον Κωστουλα...τωρα τι θελετε...να μας πεισετε οτι ο μπατσοκαραφλας ειναι και ικανο στελεχος? Ο ανυπαρκτος? Ο ασχετος? Το μηδεν? Αντε ρε καραγκιοζηδες ρουφιανοι. Admin συνελθε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ρε δε ντρεπεστε καθολου μερικοι εδω μεσα..ο καθε αγραμματος και χωριατης πεταει την παπαρια του..δεν μπορειτε να διατηρησετε ενα επιπεδο βλακες? ντροπη σας θελει και να μας φτιαξει ομαδα τυπου πορτογαλιας ο κωστουλας!!! με ποιος να φτιαξει ρε? με εσας που ο καθενας ψαχνει την αφορμη να βρισει τον αλλον

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. o filos poy leei gia ton mpeleboni na xerete oti mporei na exei kai dikaio. an xerei kai kati allo ektoas apo auto pou eipe giatin portogalia na mas to pei. kai ego exo mathei orismena pragmata gia ton mpeleboni.pou den einai kai ta kalutera. theloume katharh omada kai oxi diafores pousties pou ginontai. pame stin souper liga kai prepei na eimaste katharoi giati aloios tha mas katasparaxoun

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. kai episis an mazepseis olous tous filous tou panaitolikou kai tous peis "eiste efxaristimenoi ap tin torini dioikisi?" to 99.9% plin kapoion kathisterimenon tha sou pei "nai". dld simfona me ta kathisterimena to 99.9% eimaste tsirakia tou kostoula... re ante gamiste kamia leo go...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Λοιπόν από εδώ και πέρα κάθε υβριστικό και άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα σβήνετε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ADMIN PARE THESI KI ESU. EGO MPPOREI NA EGRAPSA GIA TON MPATSO AYTA POU EKANE STIN PORTOGALIA, ALLA DEN TA LEO AP TO MYALO MOU. OPOIOS THELEI TA PISTEYEI,KAI OPOIOS THELEI MPOREI NA EXEI TI GNOMI TOU. APLA EGO DEN MPIKA EDO GIA NA BRIZO MANES KAI ADERFES OPOS KANOUN ORISMENOI.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΩΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ..... ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ... ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ..... ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ Ο sir ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ.....
  ΦΙΛΕ admin ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΤΡΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΒΡΙΣΙΜΟ.... ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΘΙΚΟΠΛΑΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ... ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΣΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....
  _PSEFTOBLOUKI_

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. akou file kai emeis vlepoume batso kai vgazoume spirskia ala edo eise lathos .o anthropos trexei gia tin omada kai episima den iparxei kati memto enadion tou opote araxe kai koulare ligo kanis den eine perisotero panetolikos apo tous alous

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. re exei ksefugei edw mesa to prgama.Den thelw na fantastw ti tha ginotan an den eixame anevei A ethniki.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. 12:40 εκτός απο καθυστερημένος πρέπει να είσαι
  και μέγαλο νούμερο !!!
  Ειμαι οπαδός και όχι υπάλληλος οπως λές .
  Ξέρω όμως ότι αν δεν είχε αναλάβει την ομάδα
  ο Κωστούλας τώρα δεν θα υπήρχε Παναιτωλικός !!!
  Πιστεύω ότι πρέπει να είσαι ένα απο τα λαμόγια
  που τους έκοψε ο Πρόεδρος τη μάσα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Δεν θέλω να πάρω θέση γιατί δεν θεωρώ τον εαυτό μου ικανό για να κρίνει το έργο του!! Πάντως μέχρις στιγμής τα αποτελέσματα δείχνουν να τον δικαιώνουν!! Όσο αφορά τώρα για τα σχόλια!! Όπως είπα και ποιο πάνω κάθε υβριστικό σχόλιο θα σβήνετε!!! Μπορεί ο καθένας να γράψει την άποψη του, με μόνη προϋπόθεση να την διατυπώνει με όμορφο και κόσμιο τρόπο!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. exei polu dikio o admin kai kala kanei pou den pernei thesh giati kanenas mas den exei doulepsei mazi tou etsi wste na kserei an einai kalos h kakos sthn douleia tou!! pantws opws eipe kai o admin apo thn stigmh pou h omada einai a ethnikh shmenei oti o proedros to ds to texniko team kai oi paiktes krinontai olloi epitiximenoi!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. θα σας παρακαλεσω να γραφετε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish για πιο καλη ευαναγνωση των σχολιων...greek6

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΑΔΟΙ??...ΦΙΛΑΘΛΟΙ??.''ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΕΣ???ΞΕΡΟΛΕΣ??
  ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ???..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ,ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΕΛΕΥΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ,ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ..ΤΗ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ..ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ..ΤΗ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ..ΤΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ..ΤΗ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ..ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ..ΤΟ ΨΕΜΑ..ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ..ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ..ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ..ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΝΕΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ..''ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ..ΠΟΥ ΝΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ?ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΥΚΟΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ..ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ..ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΒΛΑΧΑΚΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ..ΤΟ ΟΑΚΑ.ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ..ΓΙΔΙΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Τι είναι αυτά ρε? Αυτη είναι η παναιτωλική ιδέα???!! Για να συνελθουμε όλοι και να μην βλέπουμε το θέμα όλο λες και είμαστε ΠΟΚ(ικοί)!
  Δηλαδή να πέσουμε στην παγίδα και να ασχολούμαστε με την γ@μ. την ίντριγκα? Στην τελική οι περισσοτεροι θα θέλαμε να δουλεύαμε για ένα επιχειριματια σαν τον Κωστούλα οπότε μήν κράζουμε τους άλλους που το κάνουν. Ασ τους αφήσουμε να κάνουν την δουλεία τους (που μέχρι στιγμής την κάνουν κάτι παράπάνω από σωστά)και θα έρθει η ώρα να τους κρίνουμε αλλά χωρίς εμπάθεια. Καθόμαστε ολοι και ασχολούμαστε με άκυρα πράγματα και χανουμε την ουσία...αυτό που αγαπήσαμε από παιδιά ...την μπάλα!! Σαν κάτι χαζογκόμενες που "ασχολουνται" και καλα με την μουσική αλλα τους ενδιαφέρει τι string φοράει και με ποιον μ@μιαίτε η κάθε τραγουδιάρα!

  Αν πάμε έτσι του χρόνου θα μας φάνε τα λαμογια , σπέρνοντας διχονοια πολυ εύκολα στον κοσμο.
  Πρέπει να πηγαίνουμε στο γήπεδο , να κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθάμε την ομάδα (συμμετεχοντας στην κερκιδα με φωνή) και να αφήσουμε εξω πραγματα που δεν εχουν δουλεια με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.
  Εξάλλου...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Φιλε 5.30 μιλας πολυ σωστα και συμφωνω.Ομως ρουφιανοι και λασπολογοι υπαρχουν παντα και παντου... Και champions league να παμε, παλι θα βρεθουν ρουφιανακια να κατηγορησουν!
  Το θεμα ειναι οτι αυτοι που ΤΟΛΜΟΥΝ ακομα και τωρα να κατηγορησουν τη διοικηση ειναι 1 στους 100. Αυτο το βλεπουμε και στο γηπεδο και στο δρομο, αλλα ακομα και εδω(1 το ξεκινησε και ολοι διαφωνησαν με αυτον).
  Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ειναι μεγαλο αμαρτημα και ευτυχως ο λαος του Παναιτωλικου ΔΕΝ ειναι αχαριστος.
  Υ.Γ. Σημερα θα εχουμε τα πρωτα νεα για ανανεωσεις-αποχωρησεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΧΟΥΝΕΡΙΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΓΑΖΟΥΝ Τ'ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. loipon koftetis malakies kasxoleithite ligo m tin omada k oxi an einai ikani h diohkhsh ayto mas to exei apodeixei!!!!!!!ainte xekolate (agriniwths)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ .ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ .ΠΑ ΠΑ ΡΙΕΣ.ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΡΑΚΙ -ΤΡΕΛΑ-ΕΡΩΤΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Η ΛΑΡΙΣΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.