Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

Αισιοδοξία και πίστη

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίστηκε την Τετάρτη (23/03) η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την αναμέτρηση του Σαββάτου στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, με μεσημεριανή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας «Emileon Sports Center».
Απόντες από την προπόνηση αυτή ο Δημήτρης Ρούσσης ο οποίος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στο γόνατο που όμως δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και ο Μαρκ Γκουέι για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα λόγω ίωσης.
Στις τάξεις των παικτών της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία για το παιχνίδι αυτό και πάνω απ’ όλα εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους. Θεωρούν πως το άγχος θα το έχει ο αντίπαλος αφού ο Παναιτωλικός έχει το σαφέστατο βαθμολογικό πλεονέκτημα και πως μετά από αυτή την αγωνιστική την ομάδα του Αγρινίου πιθανότατα θα την απασχολεί η κατάκτηση της πρώτης θέσης, καθώς θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση της απευθείας ανόδου στη Super League.

Δεν ικανοποίησε, όπως ήταν φυσικό, τους φιλάθλους στο Αγρίνιο η απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης Ηρακλείου να μην επιτρέψει την μετάβασή τους στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση των δύο ομάδων. Οι διεργασίες των «Warriors» για την εκδρομή που είχαν προαναγγείλει βρίσκονταν στην κορύφωσή τους και το ενδιαφέρον ήταν αυξημένο, αφού οι δηλώσεις συμμετοχής είχαν ξεπεράσει τις εκατό σε Αγρίνιο και Αθήνα από την Τρίτη.
Μάλιστα από πηγές προσκείμενες στη διοίκηση έγινε γνωστό πως κακώς αναφέρουν κάποια ρεπορτάζ από Ηράκλειο πως η ΠΑΕ Παναιτωλικός είχε υποβάλει αίτημα για τριάντα με σαράντα εισιτήρια, καθώς περίμενε πρώτα την απόφαση της αστυνομίας για να το πράξει αυτό και ο αριθμός των εισιτηρίων που θα ζητούσε θα ήταν σε συνάρτηση με το ενδιαφέρον που θα είχαν εκδηλώσει οι σύνδεσμοι.
Από την ίδια πηγή έγινε επίσης γνωστό πως η ΠΑΕ Παναιτωλικός έκανε γνωστό από την αρχή της σεζόν στην διοργανώτρια πως επιθυμεί στα εκτός έδρας παιχνίδια να δίδονται εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναιτωλικού, αφού το ίδιο θα έκανε και αυτή για τους φιλάθλους των άλλων ομάδων που θα εξέφραζαν την επιθυμία να ακολουθήσουν τις ομάδες τους στο Αγρίνιο.
Αγρίνιο: Γιάννης Τσιρώνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.